warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Manisa(Salihli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

     GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin ilgili tıp bölümünden mezun,
  • Uzmanlık alanı ile ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden,
  • İnvaziv Kardiyoloji ile ilgili tanı, tedavi ve yaklaşımlar konusunda bilgi ve deneyim sahibi,
  • Branşının gerektirdiği vizyona sahip,
  • İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü, güler yüzlü
  • Hasta memnuniyetine önem veren,
  • Tam zamanlı çalışabilecek,

      İŞ TANIMI

Özel Medigüneş Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere "Kardiyoloji Uzmanı''aranmaktadır.


Salihli Özel Medigüneş Hastanesi;güler yüzlü, saygılı, nitelikli, güvenilir ve tıbbi hatasız bir hizmet vermek amacıyla ileri teknolojinin tüm imkanlarından da yararlanarak 2010 yılında faaliyetine başlayan modern bir sağlık merkezidir.

Hastanemiz, gerek bölgemizin ve gerekse Salihli'nin nüfus, sosyo-kültürel dağılım, kolay ulaşım ve otopark imkanları da göz önüne alınarak tasarlanmıştır.

Salihli Özel Medigüneş Hastanesi, ileri tıp teknolojisini, geniş ve deneyimli bir uzman hekim kadrosuyla halkın kullanımına sunarken, tüm personelinin son derece hassas bir güven duygusuyla benimsediği "hasta merkezli üstün hizmet anlayışı" ilkesi ile çalışmakta ve bugün tıp sektöründe norm olarak kabul edilen tüm yenilikleri süratle uygulamaktadır.

Medikal teknolojinin en son örneklerinin kullanıldığı teşhis ve tedavi bölümlerimizde, konusunun uzmanı olan deneyimli hekimlerimiz, aşağıda yer alan branşlarda poliklinik hizmeti vermektedir.

Hastanemizde; Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahi, Plastik Cerrahi, Göz Hastalıkları, Dahiliye, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahi (KVC), acil Anjio ve elektif Anjio, Üroloji, Nöroloji, Göğüs Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Cildiye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Anestezi ve Reanimasyon, Radyoloji, Biyokimya ve Acil Servis branşlarında sağlık hizmetleri sunulmaktadır.

40 uzman hekim, 5 acil servis hekimi ve 291 adet yardımcı sağlık, idari ve teknik personelin görev yaptığı Salihli Özel Medigüneş Hastanesi, 24 saat kesintisiz çalışmaktadır. 6 katlı ve 8600 m² kullanım alanına sahip olan hastanemizde 33 poliklinik, 1 Anjiyo Salonu, 1 'i KVC olmak üzere 5 adet ameliyathane ve 1 adet doğumhane bulunmaktadır. Tam donanımlı 6 adet KVC, dahili ve cerrahi yoğun bakım; 5 yataklı KVC yoğun bakım, 5 yataklı kroner yoğun bakım, 12 yataklı 3.seviye dahili yoğun bakım, 8 yataklı 2.seviye dahili yoğun bakım, 6 küvöz'den oluşan 3.seviye Yeni Doğan yoğun bakım servislerimiz mevcuttur. 114 hasta yatak kapasitesi olan hastanemizde özel hasta odalarımızda ise banyo, tuvalet, televizyon, buzdolabı, klima gibi her türlü konfor düşünülmüş olup kusursuz bir sağlık hizmeti verilmesi amaçlanmıştır.

Hastanemizde yüksek kalitede görüntüleme hizmeti sunmak amacı ile 2 adet (MR) magnetik rezonans, bilgisayarlı spiral tomografi ( 0.5 mm'lik 64 kesit alabilen) , mamografi, 2 adet digital direkt röntgen, 4 adet renkli doppler ultrasonografi, 1 adet efor ünitesi gibi cihazlardan alınan imajlar, dijital ortamda (PACS) tüm hekimlerimizin kullanımına sunulmaktadır.

Salihli Özel Medigüneş Hastanesi "sağlık, güven ister" sloganı ile tıbbi, fiziki ve teknolojik altyapısını güçlendirerek sağlıklı yarınlara katkıda bulunmaya devam edecektir.

Aday Kriterleri

Doktora(Mezun)

Kardiyoloji Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kardiyoloji Uzmanı Kardiyoloji Uzmanı Maaşları Kardiyoloji Uzmanı Nasıl Olunur? Kardiyoloji Uzmanı Nedir? Kardiyoloji Uzmanı İş İlanları

Kardiyoloji Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kardiyoloji Uzmanı Kardiyoloji Uzmanı Maaşları Kardiyoloji Uzmanı Nasıl Olunur? Kardiyoloji Uzmanı Nedir? Kardiyoloji Uzmanı İş İlanları