warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Özmetal Sandalye Masa Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.

İstanbul(Avr.)(Kağıthane)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

7 - 25 yıl arası

Departman

Başvuru Sayısı

190 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

7 - 25 yıl arası

Başvuru Sayısı

190 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

20.000 m2 fabrikası bulunan ve cafe restaurant otel hastane okul vb. projeler gerçekleştiren bir firmanın özellikle yurtdışına reklamını yapabilecek adaylar. Firmayı ve ürünlerini özellikle yurtdışına tanıtabilecek,müşteriler ile irtibat kurabilecek,teklif hazırlayıp takibini yapıp müşteriyi bağlayabilecek ve prim karşılığın da satış da yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Bizim için en önemli olan konu ürünleri %70 yurt dışına medya üzerin den tanıtabilecek ve firmaya müşteri çekebilecek potansiyele sahip olmaları gerekiyor.. Ve özellikle işini sevebilecek ve iş saatlerin de işini uyarılmadan takip edebilecek kişiler olmasını ve yurt içi ve yurt dışı ürün tanıtıp teklif hzırlayıp takibini yapmasını istiyoruz. 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Maaşları Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Nasıl Olunur? Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Nedir? Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı İş İlanları