warning
İlan yayından kaldırılmıştır

B2B Sales and Marketing Manager

Pantex Global Trade

İstanbul(Asya)(Üsküdar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Years of Experience

More than 2 years of experience

Department

Marketing

Marketing

Application Count

121 application

Job Type

Full-Time

Years of Experience

More than 2 years of experience

Application Count

121 application

Department

Marketing

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

 PANTEX is a trading company located in Istanbul, Turkey.

PANTEX seeks to enter the sustainable energy market through its subsidiaries, all of which work towards creating a greener future. PANTEX Green Initiative is a commitment to taking action to protect our planet and reduce our environmental footprint. All of the relative's subsidiaries companies are also focusing on this goal by making changes in their practices.

PANTEX mission is to enable its subsidiaries to develop their full potential and advance R&D capabilities. We strive to facilitate creative collaboration among teams across different fields, helping them discover innovative solutions to industry challenges. Our commitment to find the best results comes from the drive to exceed the expectations of our customers. Ultimately, we strive to create a culture that promotes both professional and personal growth and operations to reduce their environmental impacts.

Responsibilities 

  • Accomplishes marketing and sales objectives in designated area.
  • Communicates job expectations by planning, monitoring, and reviewing job contributions.
  • Achieves marketing and sales operational objectives by contributing marketing and sales information.
  • Prepares and completes marketing action plan.
  • Setup sales meeting with clients and contract the deal.

Qualifications

  1. Bachelor's degree in Business Administration, Marketing, or a related field. Additional certifications in sales or marketing are a plus.
  2. Proven experience in sales and marketing, preferably in the trading industry. Experience in international markets is highly desirable.
  3. Strong understanding of sales techniques, market analysis, and marketing strategies.
  4. Excellent communication and negotiation skills, both written and verbal, in English and Turkish. Knowledge of other languages is a plus.
  5. Proficient in using CRM software, marketing automation tools, and Microsoft Office Suite.

We offer competitive compensation packages, including a base salary and performance-based incentives, flexible schedule along with opportunities for professional growth and development. Join our dynamic team and contribute to our success in the trading industry in Istanbul, Turkey.


PANTEX, İstanbul, Türkiye'de bulunan bir ticaret şirketidir.

PANTEX, tüm iştirakleri aracılığıyla sürdürülebilir enerji pazarına girmeyi hedeflemektedir ve hepsi yeşil bir gelecek yaratma amacıyla çalışmaktadır. PANTEX Yeşil Girişimi, gezegenimizi korumak ve çevresel ayak izimizi azaltmak için eylem alma taahhüdüdür. İlgili tüm iştirak şirketleri, uygulamalarında değişiklik yaparak bu hedefe odaklanmaktadır.

PANTEX'in misyonu, iştiraklerinin potansiyellerini geliştirmelerine ve Ar-Ge yeteneklerini ilerletmelerine olanak sağlamaktır. Farklı alanlardaki ekipler arasında yaratıcı işbirliğini kolaylaştırmayı hedefliyoruz, böylece endüstri zorluklarına yenilikçi çözümler sağlıyoruz. Müşteri beklentilerini aşma isteğimiz, en iyi sonuçları bulma arzusundan kaynaklanmaktadır. Sonuç olarak, hem mesleki hem de kişisel büyümeyi teşvik eden bir kültür oluşturma ve operasyonların çevresel etkilerini azaltma çabası içindeyiz.

Sorumluluklar

  • Belirlenen bölgede pazarlama ve satış hedeflerini başarıyla gerçekleştirmek
  • İş beklentilerini planlama, izleme ve iş katkılarını gözden geçirme yoluyla iş iletişimi sağlar.
  • İş akışını planlayarak,beklentiyi karşılamak
  • Pazarlama iş planını hazırlamak ve tamamlamak
  • Müşterilerle satış toplantısı düzenlemek ve sonuca varmak

Aranan Özellikler

  1. İşletme Yönetimi, Pazarlama veya ilgili bir alanda lisans derecesi. Satış veya pazarlama alanında ek sertifikasyonlar tercih sebebidir.
  2. Tercihen ticaret endüstrisinde satış ve pazarlama konusuna hakim. Uluslararası pazarlarda deneyim tercih sebebidir.
  3. Satış teknikleri, piyasa analizi ve pazarlama stratejileri konusunda güçlü bir anlayışa sahip olmak
  4. İyi iletişim ve müzakere becerilerine sahip olmak, hem yazılı hem de sözlü olarak İngilizce bilgisine sahip olmak
  5. CRM yazılımlarını, pazarlama otomasyon araçlarını ve Microsoft Office Suite'i kullanma konusunda uzman.

Esnek çalışma saatleri ve profesyonel büyüme ve gelişme fırsatlarıyla birlikte, temel maaş ve performansa dayalı teşvikler de dahil olmak üzere rekabetçi bir ücret paketi sunuyoruz. İstanbul, Türkiye'deki ticaret sektöründeki başarımıza katılarak dinamik ekibimize katkıda bulunabilirsin



Preferred Candidate

Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate)
Completed
Class B

Satış Pazarlama Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Uzmanı Satış Pazarlama Uzmanı Maaşları Satış Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Uzmanı Nedir? Satış Pazarlama Uzmanı İş İlanları

Manufacturing / Industrial Products / Energy 3+

Satış Pazarlama Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Uzmanı Satış Pazarlama Uzmanı Maaşları Satış Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Uzmanı Nedir? Satış Pazarlama Uzmanı İş İlanları