warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İdari İşler Uzmanı

Paribu Teknoloji A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

İdari İşler

İdari İşler

Başvuru Sayısı

742 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

742 başvuru

Departman

İdari İşler

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Genel bakış

2017’de kripto para işlem platformu olarak kullanıcıyla buluşan Paribu, bugün global standartları belirleyen bir teknoloji şirketi olarak yolculuğuna devam ediyor. Beşinci yılımızı geride bırakırken 5 milyonu aşkın kullanıcımız yarının dünyasını Paribu’yla yakalıyor. Biz de onlardan aldığımız güçle, öncü teknoloji projelerine imza atmaya devam ediyoruz. 2022’de Türkiye’nin ilk bağımsız blokzincir projesi Paribu Net’i ve blokzincir girişimlerine yatırım amacıyla kurulan Paribu Ventures’ı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Paribu yalnızca teknoloji değil; kültür, sanat, eğitim ve sporun geleceği için de sorumluluk alıyor. Paribu Hub’da yıl boyunca düzenlenen eğitim ve programlarla blokzincir ekosisteminin gelişimine katkı sağlıyoruz. Team Paribu çatısı altında milli sporcularımızı destekliyoruz. İKSV ve DasDas ile kültür sanatta, UNICEF ve TOG ile sosyal sorumluluk alanında birlikte yürüyor; Sen De Gel Derneği’nin iş birliğiyle, Afrika’da temiz su erişimine destek oluyoruz.

Paribu’da kimler var?

Paribu’nun beş yıllık serüvenine tüm bu başarıları sığdıran harika bir ekibi var. Onlar, geleceği beklemek yerine şekillendirmek için tutkuyla çalışıyorlar. İşleri teknoloji ve yenilikler üzerine kurulu. Bu yüzden hayata ve insana karşı merakları hep canlı. 

Takım olmaya ve birlikte üretmeye değer veriyorlar. İyi birer takım arkadaşı oldukları için doğru iletişim kurabilmek, sorumluluk almak ve farklı görüşleri önyargısız değerlendirebilmek konusunda özenliler. 

Yaratıcı, cesur ve üretkenler. Hedefleri büyük. Bu yüzden şimdi o hedeflere birlikte ulaşabilecekleri yeni takım arkadaşlarını arıyorlar. 

Rol: İdari İşler Uzmanı
İdari İşler Uzmanı, Paribu’nun İdari İşler ekibine katılarak tüm süreçlerin yürütülmesinden ve işlerin devamlılığından sorumlu olacak.

Sorumluluklar 

  • Ofisin genel işleyişi, tadilat ve bakım-onarım süreçlerinin takip edilmesi
  • Temizlik, aydınlatma, iklimlendirme kapsamındaki genel süreçlerin yürütülmesi
  • Araç, kargo, evrak, telefon, ziyaretçi, sevk ve idaresinin sağlanması
  • Ofis malzemelerinin (kırtasiye, temizlik, mutfak malzemeleri vb.) tedarik ve lojistiğinin sağlanması

Genel nitelikler 

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden en az lisans derecesiyle mezun
  • İdari işler alanında minimum 2 yıl deneyimli
  • Tercihen teknoloji ve finans şirketlerinde görev almış
  • MS Office ve temel bilgisayar programlarını iyi seviyede kullanabilen
  • İş alanıyla ilgili global gelişmeleri takip edebilecek ve şirketin global iletişim süreçlerinde yer alabilecek düzeyde İngilizce bilen adayların başvurularını bekliyoruz.

Başvuru süreci

Eğer başvuru aşamasına geldiysen, ayrılmadan önce başvuru süreciyle ilgili iki kısa bilgilendirmemiz var:

  • Başvurular üzerinden yapılacak ilk detaylı değerlendirmenin sonunda sadece ilgili rolün ihtiyaçlarına uygun olduğu belirlenen adaylarla iletişime geçilecektir. Bu konudaki anlayışın için teşekkür ederiz. 
  • Paribu’da tüm başvurular yaş, cinsiyet, din, ırk, engel ve medeni durumdan bağımsız olarak ve kişisel verilerin korunması esaslarına bağlı kalınarak değerlendirilmeye alınmaktadır.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

İdari İşler Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İdari İşler Uzmanı İdari İşler Uzmanı Maaşları İdari İşler Uzmanı Nasıl Olunur? İdari İşler Uzmanı Nedir? İdari İşler Uzmanı İş İlanları
Şirketin Aydınlatma Metni

PARİBU TEKNOLOJİ A.Ş.ÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ AYDINLATMA BEYANI1. Veri Sorumlusu

Detaylı Bilgi

İdari İşler Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İdari İşler Uzmanı İdari İşler Uzmanı Maaşları İdari İşler Uzmanı Nasıl Olunur? İdari İşler Uzmanı Nedir? İdari İşler Uzmanı İş İlanları