warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ab Proje Geliştirme Uzman Yardımcısı

Piri Reis Uluslararası Dan. Eğit. Org. Ltd. Şti

Ankara(Çankaya), İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Yönetim

Yönetim

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Yönetim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Piri Group Uluslararası Danışmanlık, Eğitim ve Organizasyon firması olarak hayal kurabilen, kurduğu hayali Türkçe ve İngilizce çok güzel ve anlaşılır bir şekilde kaleme alabilecek iş arkadaşı arıyoruz. Yönetim danışmanı olmayı isteyen, başarılı olmak için çalışmaktan kaçmayacak, kişisel gelişimini şirket içi ve dışında sürdürmek için çaba gösterecek biriyseniz, gelin görüşelim. İşletme, teknoloji, uluslararası ilişkiler, kamu yönetim, ingiliz dili edebiyatı, siyaset, mühendislik, sosyoloji, ya da bu konulara yakın konularda eğitim, yaptığımız projelerde size kolaylık sağlayacaktır. Bunlar birbirinden çok farklı eğitimler, biz de bunun farkındayız ama bizim projelerimiz de birbirinden çok farklı. Analitik düşünce bizim için önemli, ama en az onun kadar düşünceyi ifade edebilmek de önemli. Yazı yazmayı, hesap kitap yapmayı ve uzun saatler çalışmayı sevenler için yönetim danışmanlığı mutlu edecek bir kariyer olacaktır. 


İŞ TANIMI

Piri Group proje geliştirir, proje planlar, proje yürütür. AB, Dünya Bankası, UNDP, OECD ve FAO gibi uluslararası kuruluşlarla da çalışır, Anadolu'nun birçok şehrinde ve kırsalında işletmelerle birebir faaliyetler de gerçekleştirir. Konularımız çeşitli, bu yüzden enerjimiz de yüksek olmalıdır. 

Halen dijital dönüşüm, endüstri 4.0, ulaştırma, AB hukuku projelerinde de yer alıyoruz. Yenilerine de birlikte hazırlanacağız.

İş tanımı; Proje mantığı içinde herşey. Hem beraber öğreneceğiz hem de proje paydaşlarımıza öğreteceğiz.
Olmazsa olmazlar: Bitmez bir enerji, sözlü yazılı ifade yeteneği, çok iyi derecede ingilizce, aynı anda üç dört farklı konuyu takip edebilecek bir  koordinasyon yeteneği, hayal gücü ve bol bol çalışkanlık. 
Biz işimizi seviyoruz. Size de cazip geldiyse başvurunuzu bekliyoruz. Kariyernet sitesinden adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

AB Proje Geliştirme Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

AB Proje Geliştirme Uzman Yardımcısı AB Proje Geliştirme Uzman Yardımcısı Maaşları AB Proje Geliştirme Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? AB Proje Geliştirme Uzman Yardımcısı Nedir? AB Proje Geliştirme Uzman Yardımcısı İş İlanları