warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kocaeli(Darıca, Gebze), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Years of Experience

More than 5 years of experience

Department

Supply Management

Supply Management

Application Count

225 application

Job Type

Full-Time

Years of Experience

More than 5 years of experience

Application Count

225 application

Department

Supply Management

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Politeknik is one of the few companies in the world, and the only one in Turkey, in aluminum surface treatment industry which manufactures proprietary chemicals in its own plant. Politeknik has been known to be a very trustworthy and reliable company since it was established in 1985. We are very proud of becoming a world known brand over the years due to our broad knowledge and expertise in aluminum surface treatment industry without any compromise on quality. 

 Politeknik has manufacturing facilities in Tuzla Istanbul of around 3000 m2 with a yearly chemical production of 5000 tons of which 40% is exported to more than 20 countries.

COMPANY'S MAIN ACTIVITIES

  • Aluminum surface finishing chemicals
  • Engineering/design/consultancy for anodising lines
  • Turn key anodise lines
  • Equipment supply

TEMEL İŞLEVLER VE SORUMLULUKLAR: 

·      Tesisin en yüksek Çevre, Sağlık ve Güvenlik standartlarına göre çalışmasını ve asgari olarak tüm geçerli yasa, yönetmelik ve politikalara uymasını sağlamak.

·      Yönetim sistemlerinin, sertifikalar (ISO9001, IATF16949, ISO14001 ve ISO45001) ve global Şirket gereksinimleri doğrultusunda sürdürülmesini sağlamak.

·      Kalite, Çevre, Sağlık ve Güvenlik, Verimlilik ve Müşteri Memnuniyeti alanlarında saha performans hedeflerini gerçekleştirmek için saha Operasyonları Yönetim Ekibine liderlik etmek ve geliştirmek.

·      Sürekli iyileştirme kültürünü teşvik etmek, EHS, kalite, teslimat ve maliyet konularında performansı artırmak.

·      Maliyetleri düşürmek ve personel ve ekipmanın optimum kullanımını sağlamak için faaliyetleri analiz eder.

·      Satış, Pazarlama, Ar-Ge, Finans, İK gibi tüm iç müşteriler ve paydaşlarla yakın işbirliğini sağlamak...

·      Tedarik zinciri yönetimi için, KPI performansındaki sapmaları vurgulayan ve çözüme yönelik düzeltici eylemler sağlayan aylık bir rapor hazırlayın ve gönderin.

·      Yıllık bazda bir operasyon bütçesi hazırlayın ve üç aylık bazda tahmin yapın (personel ve sermaye planları dahil).

·      Sermaye harcamaları için onay almak ve projeleri zamanında ve bütçe dahilinde uygulamak için iş gerekçesi oluşturun.

·      Bölgesel operasyonları optimize etmek için Avrupalı ??fonksiyonel başkanlar da dahil olmak üzere Avrupa Tedarik Zinciri ekibiyle yakın işbirliği.

·      Bölgesel ve küresel şirket girişimlerini uygulayın, örneğin en iyi uygulamalar, Kalite projeleri, EHS iyileştirmeleri...

Nitelikler

  • Mühendislik alanında lisans derecesi. Tercihen kimya veya Endüstri mühendisliği fakültesi.
  • En az 10 yıl endüstri ve 5 yıl Yönetim tecrübesi.  Role raporlama yapan kilit işlevler Çevre, Sağlık ve Güvenlik, Kalite, Mühendislik, Üretim, Üretim Planlama, Dağıtım Planlama, Satın Alma, Depolama ve Lojistik'tir. Yaklaşık 7 doğrudan ve 20 dolaylı rapor.
  • Olasılık ve istatistiksel çıkarım gibi matematiksel kavramlar ve düzlem ve katı geometri ve trigonometrinin temelleri ile çalışma becerisi.Kesirler, yüzdeler, oranlar ve oranlar gibi kavramları pratik durumlara uygulama becerisi.
  • Problemleri tanımlama, veri toplama, gerçekleri belirleme ve geçerli sonuçlar çıkarma becerisi.Çok çeşitli teknik talimatları matematiksel veya diyagram biçiminde yorumlama ve çeşitli soyut ve somut değişkenlerle ilgilenme becerisi.
  • İleri düzeyde İngilizce,
  • Askerlik zorunluluğu yok

Preferred Candidate

Bachelor’s(Graduate)
Completed

Fabrika Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Fabrika Müdürü Fabrika Müdürü Maaşları Fabrika Müdürü Nasıl Olunur? Fabrika Müdürü Nedir? Fabrika Müdürü İş İlanları

Fabrika Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Fabrika Müdürü Fabrika Müdürü Maaşları Fabrika Müdürü Nasıl Olunur? Fabrika Müdürü Nedir? Fabrika Müdürü İş İlanları