warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Yönetim

Yönetim

Başvuru Sayısı

693 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

693 başvuru

Departman

Yönetim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Porland, 1976 yılından bugüne, gerek Ev gerekse Gastronomi kesimine hizmet eden ürün yelpazesiyle, tasarımdan üretim aşamasına kadar her ince detayı üstün teknoloji ve iş gücüyle ürünlerine yansıtan, dünya trendlerinin de ötesinde sektörde trend belirleyici olarak konumlanan, 42 yıllık deneyime sahip, Türkiye’nin önde gelen markasıdır.
Bilecik’teki kendi tesislerinde, porselen üretiminin yanı sıra ürün gamındaki ev gereksinimine yanıt verebilen Masa üstü, Mutfak, Ev-dekor, Tekstil ve Banyo kategorisindeki ürünleriyle müşterilerin her türlü alışveriş ihtiyacına cevap vermektedir. Ayrıca dünya markalarından olan cam üreticisi Libbey ve Luigi Bormioli de mağazalarında satışta olan markalardan bazılarıdır. Porland 1600’ü aşkın çalışanın istihdam edildiği, Türkiye’nin en büyük porselen üreticilerinden birisidir. 6 bölge müdürlüğü, perakende de 30 mağazası ve online alışveriş sitesi www.porland.com.tr ile sadece yurt içinde değil, yurt dışı pazarlarının da aranılan markasıdır. Porland, 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ini dört ana kıtada, 30’dan fazla ülkeye ihraç ederek başarısını uluslararası platformlara da taşımaktadır. Ar-Ge deneyimine ve güncel teknoloji ile donatılmış Ar-Ge laboratuvarlarına sahip olan Porland, bu yöndeki çalışmalarını strateji ve büyüme hedeflerine paralel olarak şekillendirerek, bu çerçevede hedef pazarlara optimize edilmiş ürünleri, yaratıcı tasarımları, çevreci yaklaşımlarla sunmaktadır. Porland, Türk Standartları Enstitüsünün 10850 kalite belgesine ilk sahip olan yerli porselen üreticisidir.

Sektörünün lider firması Porland Porselen grup şirketi olan ''İmge'' bünyesine, İstanbulda bulunan İsfanbul ( Vialand ) Avm Mağazası için "Mağaza Yöneticisi" aramaktadır.



İŞ TANIMI

  • Tercihen Üniversite/Yüksekokul mezunu
  • Büyük alanlı Mağaza yönetimi tecrübesi olan,
  • Mağazacılık sektöründe/yönetici olarak en az 3-5 yıl deneyimli,
  • Liderlik yönü kuvvetli,koordinasyon becerisine sahip,
  • Sistemli ve planlı çalışma disiplini olan,
  • Raporlama becerisine sahip,analitik yönü kuvvetli,
  • Sorumluluk alabilen ve insiyatif kullanabilen,
  • İnsan ilişkileri, ikna ve iletişim becerisi kuvvetli,
  • Dış görümüne özen gösteren,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış takım arkadaşı aramaktayız.

Aday Kriterleri

2 - 6 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
Hakkımızda

Porland, 1976 yılından bugüne, gerek Ev gerekse Gastronomi kesimine hizmet eden ürün yelpazesiyle, tasarımdan üretim aşamasına kadar her ince detayı ü

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yakacak.