warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ulaşım Sektörü Sınav Değerlendiricisi

PRS BELGELENDİRME LTD ŞTİ

Adana(Seyhan), Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Yozgat, Zonguldak, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

300 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

300 başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

PRS Belgelendirme Limited Şirketi Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşudur. Kuruluşumuzda 17024 Kalite Yönetim Sistemi uygulanmakta olup TÜRKAK tarafından akredite edilmiştir. 2016 yılından itibaren iş gücü piyasasında aktif bir rol üstlenmekte olup 7 sektör 29 yeterlilikle Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları gerçekleştirmekteyiz. 

Nitelikli iş gücünün istihdam edilmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sınavlar Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yayınlanmış olan onaylı Ulusal Yeterlilikler, Rehberler ve Genelgelerin yanı sıra 17024 Kalite Yönetim Standardı doğrultusunda gerçekleştirilir. Kuruluşumuzdaki tüm sınav dokümantasyonu ve sınav uygulamaları yayınlanan bu kurallar dahilinde uygulanmaktadır.  

Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezimiz Tarafından Türkiye genelinde sınav ve belgelendirme hizmeti vermekteyiz.  Sınavlarımız kendi sınav alanlarımızda veya iş birliklerimizin olduğu sınav merkezlerinde gerçekleşmektedir. 

Sınav süreçlerinde görev almak isteyen adayların aşağıdaki şartlardan en az birine sahip olması gerekmektedir;

-Servis aracı şoförlüğüne ilişkin eğitim veren kurum ve kuruluşlarda en az 3 yıl eğitmen olarak çalışmış olmak. 

-SRC2 eğitimi veren kurslarda en az 3 yıl eğitmen olarak çalışmış olmak. -“Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Belgesi”ne sahip olmak koşuluyla özel motorlu taşıt sürücüleri kurslarında ilgili alanda en az 3 yıl eğitmen olarak çalışmış olmak. 

 - En az lisans mezunu olmak kaydıyla servis aracı şoförü olarak en az 2 yıl görev yapmış olmak. 

- En az önlisans mezunu olmak kaydıyla servis aracı şoförü olarak en az 3 yıl görev yapmış olmak. - En az lise mezunu olmak kaydıyla servis aracı şoförü olarak en az 5 yıl görev yapmış olmak.


İşin Gerekleri;

- Ölçme ve Değerlendirme konularında bilgi sahibi olmak,

- Seyahat engeli olmamak, 

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak olmak, 

-  Stres yönetimi konusunda bilgi ve beceri sahibi olmak, 

- Organizasyon ve İletişim kabiliyeti yüksek olmak, 

- Mesleki Yeterlilik Çalıştay Belgesine sahip olmak, ( sahip değilse firmamız ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.) 

Aday Kriterleri

2 - 10 yıl arası
Lise(Mezun)
Yapıldı

Sınav Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sınav Sorumlusu Sınav Sorumlusu Maaşları Sınav Sorumlusu Nasıl Olunur? Sınav Sorumlusu Nedir? Sınav Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

Mesleki Yeterlilik Kurumu, Turkak Personelin Mesleki Yeterlilik Belgelendirme alanlarında İnşaat , Metal , Toplum Hizmetleri , Elektrik Elektronik

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

Sınav Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sınav Sorumlusu Sınav Sorumlusu Maaşları Sınav Sorumlusu Nasıl Olunur? Sınav Sorumlusu Nedir? Sınav Sorumlusu İş İlanları