warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Nakit İşleme ve Sayım Sorumlusu

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri

Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum(Merkez), Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu(Merkez), Kayseri, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Muğla, Ordu, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 2 yıl tecrübeli

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.; 

Her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri verecektir.

PTTPAL A.Ş. 178 yıllık ulu çınar olan PTT’nin %100 iştiraki olarak; güvencesi, yaygın hizmet ağı, bilgi birikimi ve tecrübesi ile hayata geçirilerek 2018 Haziran ayında kurulmuştur.

2018 yılı sonuna kadar, İstanbul Avrupa, Anadolu yakalarında ve Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Kocaeli illerinde toplam 6 Nakit Merkezi kurarak, TCMB Madeni Para Konsinye Deposu işlemleri ile PTT Merkez, Şube ve ATM’lerine hizmete başlanması hedeflenmiştir.

2019 sonu itibariyle toplam 40 şube, 360 zırhlı araç ve 1.100 personelle TÜM ÜLKE ÇAPINDA  PTT merkez, şube ve ATM’lerine hizmet veriyor olmayı ve TCMB ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde MADENİ PARA KONSİNYE depolarını işletmeyi hedefliyoruz.

Şirketimiz 2023 yılı ve takip eden yıllarda bölge ve dünya markası olma vizyonuyla yapılanacaktır.

PTTPAL ailesinde görev almak üzere, aşağıdaki görev tanımlarında çalışma arkadaşları arıyoruz; 

 

Nakit İşleme ve Sayım Sorumlusu Görev tanımı;

 

a.       Nakit ve Kıymetli Mal Sayım İşlemleri ve Konsinye Madeni Para Depoları hizmetleri kapsamında belirlenen prosedürlere göre görev almak.

b.      Müşteriler tarafından gönderilen iş emirlerine göre, Şube/Kurumsal Taleplerini ve ATM Kasetlerini hazırlamak ve TL, yabancı para ve madeni para nakit sayım işlemlerini gerçekleştirmek.

c.       Müşterilere ait devirlerin müşterek muhafaza kurallarına uygun olarak    açılmasını, müşteri beyan formları ile fiziki  paranın  global  olarak  kontrolünün  yapılmasını  ve nakit sayım işleminin gerçekleştirilmesini sağlamak.

d.      Tüm para cinslerine ait kupürlerin şüpheli veya sahtesinin eğitimini almış ve bu bağlamda görevini hatasız yerine getirebiliyor olmak.

e.       Müşterek muhafaza kapsamında Yöneticisinin talimatına istinaden muhafaza/kasalama işlemlerine dahil olmak.

f.       Şube Yöneticisi ve CP Yetkilisinin görevlendirmesi durumunda, nakit merkezi içerisinde gerçekleştirilmesi gereken görevleri (sayım, kasalama, teslim alma-teslim etme, kasa mutabakatları, sistem girişleri ve raporlamalara yardımcı olmak) yerine getirmek.

g.      Gerekli durumlarda TCMB nakit çekme-yatırma, Altın Borsası işlemleri, Darphane nakit çekme-yatırma ve yüklü miktar nakitlerin müşteri noktalarına teslim etme-teslim alma işlemlerine refakat etmek veya bu işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlamak.

h.      ERP sistemini kullanıyor olmak ve görevlendirilmesi durumunda bu işlemlerin takip ve kontrolünü sağlamak.

i.        Gün sonunda nakit merkezi kasa kapanış prosedürleri kapsamında müşterek muhafazaya dahil olmak.

j.        Görev sonunda nakit merkezi içerisini, diğer ekip personelleri ile birlikte sayım merkezini takip eden güne hazır hale getirmek ve son kontrolleri yaparak bağlı bulunduğu yöneticiyi bilgilendirmek.

 

Aranan Nitelikler;

 

a)      Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b)      En az lise veya dengi okul mezunu olmak.

c)       Askerlik hizmetini yapmış olmak veya askerlik hizmetiyle ilgili ilişiği bulunmamak.

d)      Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsa bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, emniyeti suiistimal, sahtecilik, hileli iflas veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma, laf atma, sarkıntılık, ırza tasallut, ırza geçme, kız, kadın veya çocuk kaçırma ve alıkoyma, fuhşa teşvik, fuhuş için aracılık, uyuşturucu madde kullanma, uyuşturucu madde kaçakçılığı suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

e)      Kamu haklarından yasaklı olmamak.

f)       Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.

g)      Sürücü Ehliyetine sahip olması.

h)      Bilgisayarda Windows ve Excel uygulamalarını bilmek.

i)        Sözlü ve yazılı iletişim becerisine sahip olması.

j)        Temsil yeteneğine sahip olması, güvenilir ve sorumluluk sahibi olması.

k)      Tercihen sektörde en az 2 yıl tecrübesi olması.

 


Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Sayım Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sayım Sorumlusu İş İlanları

Sayım Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sayım Sorumlusu İş İlanları