warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Teknik Satış Mühendisi

Pyrotek Refrakter San. ve Tic. Ltd.

İstanbul(Avr.)(Eyüp)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Years of Experience

2 - 5 years of experience

Department

Sales & Marketing

Sales & Marketing

Application Count

0-50 application

Job Type

Full-Time

Years of Experience

2 - 5 years of experience

Application Count

0-50 application

Department

Sales & Marketing

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Şirket:

Pyrotek, teknik ve yüksek sıcaklıklı endüstriyel çözümler geliştirmede, üretmede ve hizmet vermede dünya lideri ve küresel bir sağlayıcıdır.Şirketin merkezi Spokane, Washington, ABD'de bulunan özel bir şirkettir.  

Alüminyum, Çelik, Galvanizleme, Cam, Çimento, Çinko endüstrilerindeki şirketler, proses performanslarını iyileştirmeye yardımcı olan yenilikçi çözümler ararken Pyrotek ile birlikte çalışır. Küresel ekibimiz, dünyanın her yerindeki endüstrilerdeki müşterilere yeni teknolojiler, gelişmiş mühendislik sistemleri ve yenilikçi malzemeler sunmak için onlarca yıldır çalışmaktadır.

Pyrotek İstanbul ofisi, Türkiye ve Balkanlar bölgesinde Teknik Satış Mühendisi arıyor.Teknik Satış Mühendisi olarak Kemerburgaz'da bulunan Pyrotek Türkiye bölümüne bağlı Satış ekibinin bir parçası olacaksınız.Pyrotek Türkiye, hem yerel pazardaki müşterilerine hem de Yunanistan, Bulgaristan ve Azerbaycan'daki müşterilere hizmet vermektedir.

Rolün:


Türkiye Satış Müdürü'nün rehberliğinde, müşterilerle iyi ilişkiler kurmak, geliştirmek ve sürdürmekten sorumlu olacaksınız.Teknik Satış Mühendisi olarak ana odak noktanız, hem müşteriler hem de potansiyel müşterilerle iş ilişkilerinin büyümesini sağlamak olacaktır.Satış Müdürü ve Satış Ekibinin yanı sıra çeşitli Pyrotek üretim tesisleri ile yakın işbirliği içinde çalışacaksınız.Teknik Satış Mühendisi olarak, hizmet verilen çok çeşitli sektörlerdeki müşterilerin üretim süreçlerinin mükemmel bir şekilde anlaşılmasını gerektiren çözümler ve/veya hizmetler satıyorsunuz.Satış ekibiyle işbirliği yapacaksınız, bu sayede müşterilerimizin performansını artırmalarına yardımcı olmak için ekip çalışması ve birbirinizi destekleme bir numaralı hedeftir.

 

Beklentilerimiz:

 

·         Fark yaratmaya yardımcı olan yenilikçi ve performans iyileştirici çözümler önererek müşterilere iş sorunlarının ve zorlukların üstesinden gelmeleri için tavsiyelerde bulunun ve destek olun.

·         Güvene dayalı iş ilişkilerini sürdürmek için müşterileri düzenli olarak ziyaret edin.

·         Yeni performans iyileştirme fırsatları geliştirmek, sunmak ve uygulamak ve maliyet tasarrufu veya verimlilik iyileştirme verilerini göstermek için müşterilerle birlikte çalışmak.

·         Müşterilerin ana temas noktası olmak ve taleplerini desteklemek.

·         Müşteri deneyimini ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için gerekli koşulları teşvik etmek ve uygulamak.

·         Yeni ürün ve çözümlerin geliştirilmesine katkıda bulunan bir inovasyon şampiyonu olarak Pyrotek'in pazardaki varlığını yaratıcılık ve girişimci ruhla genişletmeye katkıda bulunmak.

·         İş planlaması, bütçeleme, stratejiler, geliştirme vb. alanlarda hem bireysel hem de satış ekibinin bir parçası olarak aktif katılım. 

·         Hayat boyu öğrenen bir birey olmak için kendi kendine güdümlü olmanın yanı sıra, harici veya dahili eğitimlere katılarak mesleki ve teknik bilgi edinin.

Becerileriniz, Yetenekleriniz ve Nitelikleriniz:

 

 - Güçlü bir şekilde problem çözmeye odaklanır.

 - Mükemmel bir iletişimci ve teknik olarak güçlü olmak.

 - Müşterilerle güven ilişkilerinin nasıl oluşturulacağını ve sürdürüleceğini bilin.

 - İdeal olarak alüminyum, cam, çinko, çelik vb. imalatı ve/veya işlenmesi konusunda deneyime veya bilgiye sahip olmak.

 - Teknik resim okuyabilen.

 - Öncelikleri nasıl yöneteceğinizi ve zamanı nasıl yöneteceğinizi bilin.

 - Takım halinde çalışmanın tadını çıkarın.

 - Yaratıcı ve yenilikçi olmak.

 -   Yeni şeyler öğrenmeye ve konfor alanından çıkmaya istekli

 - Seyahat etmek istiyor.

 - Office paketi bilgisi.

 - Satış etkinleştirme yazılımı (CRM / Power-BI/ vb.) konusunda deneyim.

 

Akademik Geçmişiniz ve Deneyiminiz:

 

 - Metalurji ve/veya Malzeme Bilimi mühendisliği veya ilgili deneyime sahip diğer herhangi bir mühendislik alanında lisans derecesi.

 - Benzer fonksiyonlarda (B2B satışı) veya metal üretim / işleme endüstrisinden gelen ve kariyerinizde edindiğiniz bilgi / deneyime dayalı olarak müşterilere ticari bir şekilde yardımcı olmaya hazır ilgili en az 2 yıllık deneyim.

 - Mükemmel İngilizce yazma ve konuşma becerileri

 -  Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak.

Preferred Candidate

Bachelor’s(Graduate)
Completed
English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced)
Class B

Teknik Satış Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Satış Mühendisi Teknik Satış Mühendisi Maaşları Teknik Satış Mühendisi Nasıl Olunur? Teknik Satış Mühendisi Nedir? Teknik Satış Mühendisi İş İlanları

Manufacturing / Industrial Products

Hakkımızda

Pyrotek® is a global engineering leader and innovator of performance-improving technical solutions, integrated systems design and consulting services

Şirket Sayfasına Git

Teknik Satış Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Satış Mühendisi Teknik Satış Mühendisi Maaşları Teknik Satış Mühendisi Nasıl Olunur? Teknik Satış Mühendisi Nedir? Teknik Satış Mühendisi İş İlanları