warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Pazarlama Direktörü

Reed Danışmanlık

Kocaeli, İstanbul(Asya)(Kadıköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

Başvuru Sayısı

562 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

562 başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Reed, 54 yılı aşkın süredir firmalara özel işe alım çözümleri üreten dünyadaki en büyük işe alım şirketlerinden biridir. Avrupa, Ortadoğu ve Asya Pasifik genelinde 350 ofis ve 3000 danışmanımız ile 30’un üzerinde uzmanlık alanında başarıyla global olarak servis vermekteyiz. Uzman danışmanlarımız kanalıyla çeşitli sektörlerdeki tecrübeli ve nitelikli profesyoneller ile yakın çalışıp, ihtiyaca özel uzmanlık istihdamı çözümleri üretiyoruz. Reed 

Türkiye bu yaklaşım doğrultusunda; 12 uzmanlık alanında işverenlere ve iş arayanlara seçme ve yerleştirme hizmetlerini sunmaktadır.

Reed Türkiye olarak, danışmanlığını yapmakta olduğumuz Üretim alanında faaliyet gösteren müşterimizin Kurtköy Fabrikasında görevlendirilmek üzere ve direk firma Genel Müdürü'ne raporlama yapacak " Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Pazarlama Direktörü " arayışındayız.

ARANAN NİTELİKLER:

Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun ( Tercihen Elektrik veya Makina Mühendisliği)

Üretim alanında ve benzer bir görevde minimum 5 yıl yöneticilik tecrübesi

Çok iyi derece ingilizce dilbilgisine sahip

Satış ve pazarlama yönetimi alanlarında tecrübeli 

Kar-zarar sorumluluğu alabilecek 

Sistem ve Organizasyon kurulumu konularında tecrübeli 

Temsil yeteneğine sahip, Yazılı ve sözlü iletişim becerileri gelişmiş 

Planlama ve organize etme becerisine sahip, süreç yönetebilen  

Raporlama ve Bütçeleme konusunda deneyimli 

Analitik düşünce yapısına sahip, kalite, çözüm ve sonuç odaklı 

Ekip yönetimi ve organizasyon becerileri yüksek bilirkişi özelliğine sahip 


İŞ TANIMI:

Satış ve Pazarlama ile ilgili vizyon, strateji ve politikaların belirlenmesine ve uygulanmasına liderlik edilmesi. 

Yıllık şirket bütçesinin yapılmasına katkıda bulunulması, onaylanan şirket bütçesindeki Satış Hedefleri’ne ulaşım yönünde Yurt İçi Satış Ekibi’nin yönetilmesi, yönlendirilmesi, eğitilmesi, ekibe koçluk yapılması. 

Müşteri talepleri veya saha araştırmaları sonucunda elde edilen satış ihtimallerinin değerlendirilmesi, satış ekibinin en kısa sürede aksiyon alarak müşteri ve talep ihtiyaçlarına cevap vermesinin sağlanması. 

Ürün ve yan ekipmanlarına ilişkin maliyet-karlılık analizi yaparak, satış ekibi ve bayilere yönelik Fiyat Listesi oluşturulması ve yayınlanması. 

Mevcut müşteriler ile ilişkilerin devamı ve yeni müşteri katkısı ile müşteri portföyünün geliştirilmesi yönünde ziyaret ve çalışmalar yapılması, müşteri sadakati ve müşteri memnuniyetinin arttırılması. 

Bayilik Sistemi içerisinde yer alan firmalar ile ilişkilerin geliştirilmesi, bayi sadakatinin arttırılması ve nitelikli yeni bayiler bulunması yönünde bölgesel ziyaret ve çalışmalar yapılması. 

Satılan ürün ve ekipmalarına ilişkin yurt içinde düzenlenen ve/veya düzenlenecek İhale’lerin takibi, teknik ve ticari koşulları uygun olanlara iştirak edilmesinin sağlanması.  

Müşteriler / Bayiler / Pazar ve Sektör ile ilgili risk takibinin yapılması, yurt içi müşterilerin teslimat sürecinin risk durumuna göre yönetilmesi ve tahsilat sürecinin takip edilmesi. 

Bireysel, Bölge ve Departman bazında, dönemsel performans ölçümü ve değerlendirmesi yapılması, ödül-prim sisteminin işlerliğinin sağlanması. 

Yeni pazarlar ve müşteriler oluşturulmasına yönelik reklam, lansman, bayi toplantıları, eğitim toplantıları, kampanyalar, vb…pazarlama faaliyetlerinin planlanması ve uygulanması. 

Fuar faaliyetlerinin araştırılması, katılmak için karar alınan fuarlarla ilgili organizasyon ve çalışmaların yapılması. 



''Reed, İşkur'un denetiminde 21.06.2017 tarihli 480 No'lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur''.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Satış Pazarlama Direktörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Direktörü Satış Pazarlama Direktörü Maaşları Satış Pazarlama Direktörü Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Direktörü Nedir? Satış Pazarlama Direktörü İş İlanları

Danışmanlık / İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Hakkımızda

Reed Danışmanlık1960 yılında İngiltere'de kurulan Reed Specialist Recruitment, İngiltere'de ve uluslararası alanda büyüme sağlayarak İnsan Kaynakları

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Satış Pazarlama Direktörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Direktörü Satış Pazarlama Direktörü Maaşları Satış Pazarlama Direktörü Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Direktörü Nedir? Satış Pazarlama Direktörü İş İlanları