warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Hak Talepleri Yöneticisi

Rönesans Holding

Rusya, Ankara(Çankaya), İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 7 yıl tecrübeli

Departman

Risk Yönetimi

Risk Yönetimi

Başvuru Sayısı

188 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 7 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

188 başvuru

Departman

Risk Yönetimi

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

"Rönesans Holding, şirketlere stratejilerini ve operasyonlarını evrensel insan hakları, çalışma, çevre ve yolsuzlukla mücadele ilkelerine uygun hale getirmeye ve toplumsal hedefleri ilerletecek önlemler almaya çağıran BM Küresel İlkeler Sözleşmesi'nin imzacıları arasında yer almaktadır ve Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi çerçevesinde evrensel kabul görmüş beyanlara dayalı ilkeleri benimser.

Rönesans Holding, ana ilkeleri olan dürüstlük, rekabetçilik ve yenilikçilikten ödün vermeden şeffaf ve etik değerleri gözeterek insan kaynakları uygulamalarında eşitliği sağlamayı amaçlayan bir işverendir. Tüm başvurular cinsiyet, dil, din, ırk ve etnik kökene bakmaksızın fırsat eşitliğine göre değerlendirilir ve ayırımcılık yapılmaz."


GENEL NİTELİKLER

Şirketimizin İstanbul/Ankara/Moskova ofislerinde Ticari Risk Kontrol Ofis’i bünyesinde görevlendirilmek üzere:

  • Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden (tercihen inşaat, makine veya endüstri mühendisliği) mezun;
  • İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip;
  • Sözleşme ve hak talepleri yönetiminde en az 7-10 yıl tecrübeli ve tercihen sahada bu alana ilişkin görevler üstlenmiş;
  • MS Office, MS Project, Primavera programlarına hâkim;
  • EPC sözleşmeleri, iş birlikteliği (konsorsiyum veya joint-venture) anlaşmaları ve alt yüklenicilik sözleşmelerine ilişkin hak taleplerinin hazırlanması, müzakeresi ve yönetimi konularında tecrübesi bulunan;
  • Hak talepleri çalışmalarındaki maliyet analizi, bedel tespiti ve hak sahipliği (entitlement) konularında bilfiil çalışmalar yürütmüş;
  • Şirketi temsil edebilecek, iletişim kabiliyeti yüksek ve çözüm odaklı yaklaşım sergileme kabiliyeti olan;
  • Sorumluluk bilinci yüksek ve takipçi, uzmanlığına ilişkin güncel teamülleri takip eden;
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan;
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış;

  "Hak Talepleri Yöneticisi" arayışımız bulunmaktadır.

  • EPC sözleşmelerini, iş birlikteliği (konsorsiyum veya joint-venture) anlaşmalarını ve alt yüklenicilik sözleşmelerini hak talepleri yönetimi perspektifinden değerlendirecek, bunlara ilişkin sözleşme risklerini belirleyecek, bu risklerin Şirket menfaatine yönelik olarak bertaraf edilmesine ilişkin çözüm önerileri üretecektir.
  • Hak talebi çalışmalarındaki maliyet analizi, bedel tespiti ve hak sahipliği (entitlement) çalışmalarının hazırlık, sunum ve müzakere süreçlerinde proje ekiplerine destek olacak veya gerektiği durumlarda bu süreçleri bizzat yürütecektir.
  • Hak talebi çalışmalarının gecikme analizleri sonuçları arasındaki bağları kuracak, ilgili birimleri koordine edecek ve gerektiğinde onları yönlendirecektir.
  • Hak talebi çalışmalarına ilişkin gelen yorumların ve cevapların incelenmesi, karşı yorum ve cevap hazırlığı, sunumu ve müzakeresi süreçlerinde proje ekiplerine destek olacak veya gerektiği durumlarda bu süreçleri bizzat yürütecektir.
  • Şirket içerisinde hak talepleri yönetimine ilişkin stratejilerin ve süreçlerin (change order request / variation request, change order / variation, claim and dispute resolution vb.) geliştirilmesini ve hayata geçirilmesini sağlayacak ve bunlara ilişkin kayıtların takibini yapacaktır.
  • Şirket içi süreçlerin yürütülmesinde bağlı olduğu yöneticisine destek verecek ve bu süreçlerle ilgili verilen görevleri yerine getirecektir.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Sözleşme Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sözleşme Mühendisi Sözleşme Mühendisi Maaşları Sözleşme Mühendisi Nasıl Olunur? Sözleşme Mühendisi Nedir? Sözleşme Mühendisi İş İlanları

Holding / Şirketler Grubu

Hakkımızda

Rönesans Holding A.Ş. inşaat, gayrimenkul geliştirme, endüstri tesisleri, enerji üretim ve sağlık faaliyetlerine odaklanarak Türkiye, Avrupa, Bağımsız

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

RÖNESANS HOLDİNG GRUBU ÇALIŞAN ADAYI VERİLERİNİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİNAYDINLATMA METNİRev

Detaylı Bilgi

Sözleşme Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sözleşme Mühendisi Sözleşme Mühendisi Maaşları Sözleşme Mühendisi Nasıl Olunur? Sözleşme Mühendisi Nedir? Sözleşme Mühendisi İş İlanları