warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Beylikdüzü)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

10 - 20 yıl arası

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

292 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

10 - 20 yıl arası

Başvuru Sayısı

292 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 

  • ROYAL EV ALETLERİ ÜRETİM DIŞ TiC. LTD. ŞTİ, 1997  yılında kurulan tüketici elektroniği sektöründe, Türkiye’nin bir çok global firmaları ile iş birliği yaparak firmamız sizlere ürün ve hizmet sunmaya başlamıştır.   2001 yılına kadar kendini su ısıtıcılarında kanıtlamış, yeniliği ve durmaksızın üretimi kendine hedef bilen firmamız günümüzde yüzlerce yeni projeye ve üretime imza atmıştır.
    Royal Ailesi, her geçen gün artan çalışanı ile aynı zamanda bünyesinde bulundurduğu; tasarımcı, mühendis ve tecrübeli üretim kadrosu ile yeni ürün projeleri geliştirerek bugün ; kişisel bakım, mutfak grubu ve su ısıtıcıları alanında uluslararası global bir firma haline gelmiştir. Günümüzde; elektrikli şofben , saç kurutma makineleri, saç düzleştiricileri, saç maşaları, doğrayıcı grubu,rondo, et kıyma makineleri, tost makineleri, mikser grubu, elektrikli cezve grupları,kettle grupları, çay makineleri ve el blender setleri gibi bir çok ürünü üretmektedir.
    Saygın firmamızın en önemli ilkesi, müşterilerimize yüksek kalite, uzun ömürlü, estetik ve ekonomik ürünler üretmektedir. Firmamız  sektöründe gelişen ve yenilenen her türlü malzemenin takipçisi ve uygulayıcısıdır.

    Amacımız  müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yeni projeler geliştirerek, rekabetçi fiyat ve yüksek kalite anlayışı ile bunların AR-GE çalışmaları ile hayata geçirmektir.
    Tüm iş ortaklarımıza ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için şirket içi uygulamaları izlenebilir ve ölçülebilir bir şekilde planlanmaktadır. Kaliteyi bir yaşam biçimi haline getirmek, kalite felsefesini tüm çalışanlarına benimsetmek ve hissettirmek için çalışmalar yapmış ve yapmaktadır.


Başvuru yapacak olan adaylarda aranan özellikler;


  • Üniversitelerin Makine ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,  MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen, 
  • Üretim Mühendisliği konusunda 5 yıl tecrübeli,
  • 5S, Yalın Üretim, Kaizen vb. konulara hakim, 
  • Ekip yönetimi, organizasyonu ve koordinasyonu konularında deneyim sahibi,
  • Sorumluluk sahibi, inisiyatif kullanabilen, 
  • Analitik düşünen, 
  • Planlı ve müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş, 
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, 
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, 
  • Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar civarında ikamet eden .  


İŞ TANIMI

Sorumluluğu altındaki üretim süreçleri içerisinde gerçekleştirilen operasyonların, sorumlu astlarınca, iş güvenliği ve kalite yönetim sistemi gerekleri doğrultusunda, zamanında gerçekleşmesini sağlamak, üretim bölümü hedeflerine ulaşılmasına katkıda bulunmak ve ilgili aksiyonlarda görev almak.

Sürekli iyileştirme felsefesi çerçevesinde mevcut süreçlerin verimlilik ve iş güvenliği açısından izlenmesi, analizi ve de iyileştirilmesi için çalışmalar yürütmek.

Üretime ait atıkların Çevre Yönetim Sistemi ve yasal gerekliliklere uygun şekilde toplanması, depolanması ve bertarafının sağlanması faaliyetlerini yürütülmesine katkıda bulunmak. 

Üretilen ürünleri standartlara uygun olarak üretilmesini sağlamak

Yeni devreye alınan ürünlerle ilgili standartların oluşturulmasına destek vermek ve sürdürülebilirliğini sağlamak

Üretim sahasında üretilen ürünlerle ilgili standartları oluşturmak ve üretimi oluşturulan bu standartlara göre yapılmasını sağlamak ve denetlemek.

Üretim iş emirlerini kontrol ederek gerekli ham madde ihtiyacını belirlemek, miktar yetersizse gerekli birimlere bildirmek.

Sorumluluğundaki süreçler ile ilgili raporlamaları yapmak,

Bölümler arasındaki koordinasyonu sağlamak üretimin teslim tarihinde hazır olmasını temin etmek. 


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Üretim Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Müdürü Üretim Müdürü Maaşları Üretim Müdürü Nasıl Olunur? Üretim Müdürü Nedir? Üretim Müdürü İş İlanları

Üretim Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Müdürü Üretim Müdürü Maaşları Üretim Müdürü Nasıl Olunur? Üretim Müdürü Nedir? Üretim Müdürü İş İlanları