warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Dış Ticaret Uzmanı

RULOMATİK

Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

405 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

405 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Rulomatik şirketinin merkezi, Avrupa ve Asya'yı endüstriyel olarak birleştiren Bursa'da bulunmaktadır.Rulomatik, üretim fabrikası ve lojistik merkezi ile girişimci ruhu ve organizasyonu geniş bir vizyonla yönetmektedir. Özellikle üretici olmanın ötesine geçen bir anlayışla insan odaklı üretimler yapmaktadır.

Rulomatik'te bireylere yönelik çeşitli uygulama alanlarında kullanılmak üzere yüksek teknolojili otomatlar ve iç hazne ürünleri ile son teknoloji temizlik ve hijyen çözümleri geliştiriyor ve üretiyor.

Üretimini, ihracatını ,dağıtımını yapan ve bayi odaklı hizmet veren şirketimizin genel müdürlük binasında yer alan dış ticaret operasyon departmanında görevlendirilmek üzere;

Birim yöneticisine bağlı olarak görev alacak kişiler, yurt dışı bayilerimizin ve bayi adaylarımız ile yazışmaların yürütecek, çevrimiçi video toplantılar, sesli iletişim kanallarını iyi kullanarak yeni pazar alanlarının araştırılması ve oluşturulması, adım adım ilerleyen yasal sürelerinin takip edilmesi, raporlanması gibi vasıflara hakim olan olunması istenecektir.

 Uluslararası patentli ürün portföyümüzü Dünya geneli hedeflenen ülkelere kazandırmak adına çıktığımız bu yolculukta seni de aramızda görmekten mutluluk duyacağız! 

 Rulomatik Kariyerinde Sizi Neler Bekliyor, Sorumluluklarınız Ne Olacak?

Mimar Esat Fişek tarafından özenle yapılmış ”Scandinavian fresh style” temalı çalışma ortamında çalışma fırsatı sunuyoruz.
Çalışma saatlerimiz; Haftanın 5 (beş) günü sabah 9:00 akşam 19:00 arasıdır. Cumartesi günleri ve Pazar günleri kapalıyız.

Çalışma saatleri içerisinde sürekli açık mutfağımız bulunmakta, ücretsiz soğuk-sıcak içecek self-servisi vardır. Çalışırken sosyal alanda eğlenebilir, takım arkadaşlarınız ile play-station bile oynayabilirsiniz. Çalışma ortamımız çok keyiflidir, tabi her koşulda önceliğimiz olan işimizi en iyi şekilde yapmamız gerekmektedir.

Sabit aylık maaş dışında 10-000 ila 30.000 arası aylık prim ödemesi.

Yeteneklerinizi öne çıkarabilme fırsatının sunulması ve çalışırken eğlenmek insan eğlendiği yerde mutlu oluyor sonuçta.

Sizden Beklediğimiz Nitelikler Neler Olacak?

  • Rulomatik ürün portföyünü kendi ülkelerine getirmek ve bu yeniliği sunmak isteyen iş insanlarının;  reklam çalışmaları sonucu bilgi almak için iletişim bilgisini bırakan kişileri geri arayacak veya gelen çağrılara cevap verecek, İhtiyaçlarını doğru analiz edip beklentisini karşılayacak doğru bilgi içeriğini sunmak,
  • Karar verme sürecinde kişiyi motive etmek, sorularını yanıtlamak, itirazları uygun şekilde gidererek doğru satış teklifinde bulunmak,
  • Müşterinin sahip olacağı yatırım ücreti konusunda uzlaşma zeminini tartmak ve doğru satışı gerçekleştirmek,
  • İşi ile ilgili işlemleri ve kullanılan platformları kullanarak gerçekleştirmek, verilerin tamlığı ve doğruluğundan sorumlu olmak,
  • Ürün bilgisini tam ve güncel tutmak, kurumun düzenlediği her türlü oryantasyon eğitimlerine katılımcı olmak, 
  • Sahip olduğu hedefini gerçekleştirecek şekilde çalışmak,
  • Kurum tarafından takip edilmesi beklenen kurallarına uymak.
  • Üniversite ya da önlisans mezunu olmak,
  • B2,C1 veya C2 İngilizce dil seviyesine sahip olmak,
  • Çözüme ulaşmada hızlı ve pratik zekaya sahip olmak,
  • Satış deneyimi olan, ya da satış, pazarlama alanında kurumsal bir organizasyonda kariyer planlamasının olması,
  • Çalıştığı kurumu en iyi şekilde temsil edebilecek, Diksiyonu düzgün, Müşteri odaklı düşünebilen, ikna becerileri gelişmiş, satış yapmayı seven ,Öğrenmeye hevesli ve gelişime açık, çalışma disiplini olan, zaman yönetimi yapabilen, ekip çalışmasına yatkın ve raporlama sahibim diyorsanız, 4 (dört) kişilik açık pozisyonumuz bulunmaktadır.

 

Mülakat sürecimiz aşağıdaki gibi gerçekleşmektedir;

1. Adım

·       Kriterlere uygun adayların en kısa sürede kariyer.net üzerinden veya sms ya da e-posta yoluyla mülakata davet edilmesi.

·       Genel yetenek testi

·       İngilizce pratik testi değerlendirmesi 

(1. adımda başarılı olan adaylar ile iletişime geçilir ve bu adaylar 7 iş günü içerisinde yönetici mülakatına davet edilir.) 

2. Adım

·       Yönetici mülakatı (30 dakika) (Yüz yüze gerçekleştirilecektir.)

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Lise(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Dış Ticaret Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dış Ticaret Uzmanı Dış Ticaret Uzmanı Maaşları Dış Ticaret Uzmanı Nasıl Olunur? Dış Ticaret Uzmanı Nedir? Dış Ticaret Uzmanı İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler

Hakkımızda

The head office of Rulomatik is located in Bursa, which industrially unites Europe and Asia. Rulomatik manages the spirit of entrepreneurship and orga

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Prim, Yemekhane.

Dış Ticaret Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dış Ticaret Uzmanı Dış Ticaret Uzmanı Maaşları Dış Ticaret Uzmanı Nasıl Olunur? Dış Ticaret Uzmanı Nedir? Dış Ticaret Uzmanı İş İlanları