warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Electrical Maintenance Technician

SANOFİ İLAÇ SAN. VE TİC. A.Ş.

Kırklareli(Lüleburgaz), Tekirdağ(Çorlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Yönlendirme Sayısı

300 yönlendirme

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Yönlendirme Sayısı

300 yönlendirme

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı

  • Elektrik tesislerinin bakım, onarım ve işletmesini yapmak           
  • Elektrik enerjisi tasarrufu için yeni projeler geliştirmek
  • Yeni üretim makinalarının elektrik aksamının montajını yapmak 
  • Üretim makina ve ekipmanlarının bakım ve onarımlarını yapmak
  • İç ve dış aydınlatma ile acil aydınlatma sistemlerinin bakım ve onarımlarını yapmak
  • Topraklama, katodik koruma ve ex-proof elektrik tesisatlarının bakım ve periyodik kontrollerini yapmak
  • Yangın alarm sisteminin sorunsuz çalışmasını sağlamak
  • Telefon ve network gibi data hatlarının bakım ve montajını yapmak


Genel Nitelikler

  • Lise veya meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun
  • Üretim yapan fabrikalarda, tercihen ilaç fabrikalarında bu alanda en az 2 yıl tecrübeli
  • 3 vardiya çalışabilecek
  • Lüleburgaz, Çorlu, Tekirdağ, Kırklareli ve çevresinde ikamet eden veya edebilecek


Sanofi Hakkında

Hayat bir sağlık yolculuğu… İnişleri, çıkışları ve kendi zorlukları var. Bunlar küçük, büyük, ömür boyu ya da geçici olabilir. Yediden yetmişe herkes, nerede olursa olsun, sağlık konusunda farklı ihtiyaçlara sahip. Biz Sanofi olarak, insan hayatına güç katmaya adanmış, küresel bir biyoteknolojik ilaç şirket olarak aşılarla hastalıkları önler, sağlık sorunları için yenilikçi tedaviler sunar, nadir hastalıklarla mücadele edenlerin de, kronik rahatsızlıkları olan milyonlarca insanın da yanında yer alırız.

Dünyada 100 ülkede, 100 bini aşan çalışanımızla bilimsel yenilikleri tedavi çözümlerine dönüştürmek ve sağlığa erişimi geliştirmek için çalışırız.

Sanofi’de biz, sadece ihtiyacı olanların değil, herkesin sağlık yolculuğunda yanlarında yer alıyoruz. Sağlık konusunda zorluklarla karşılaşanlara destek olmayı, onları korumayı ve böylelikle yaşamları boyunca dolu dolu ve sağlıklı bir hayat yaşamalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.

Türkiye’nin en büyük ilaç şirketlerinden biri olan ve 60 yılı aşkın süredir halk sağlığı için çalışan Sanofi Türkiye’de ise 1.800’ü aşkın çalışanımızla yerel ekonomiye ve kalkınmaya katma değer sağlayarak yenilikçi tedavi çözümleri, biyoteknolojik ilaçlar, aşılar ve tüketici sağlığı ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz.

Sanofi Türkiye olarak 16 ana tedavi alanında yaklaşık 275 farklı formda ürünle sağlık çözümleri sunuyoruz. Lüleburgaz Üretim Merkezimiz Türkiye’de ilaç üretim tesisleri arasında lider konumda, dünyada ise ilk üç Sanofi üretim merkezi arasında yer alıyor. 50 futbol sahası büyüklüğündeki tesiste en son yeniliklerle birlikte dünya sağlık standartlarına uygun, en yüksek kalitede ve birçok farklı formda ilaç üretimi ve Ar-Ge çalışmaları yapılıyor.

Çalışanlarımızın yaşam yolculuklarına ilham veren, tutkuyla iş birlikleri kurabildikleri ve yaşamları iyileştirmelerine destek olan bir çalışma ortamı sağlıyoruz.

BU BİZİM SANOFI’MİZ. SEN DE KEŞFET.

Sanofi’de biz, kapsayıcı çeşitliliği çalışmalarımızın ve kurumsal değerlerimizin temeli olarak konumlandırıyoruz. Çeşitliliğin getirdiği zenginliği tanıyarak kapsayıcı bir yaklaşımı benimsememiz gerektiğine ve insanların hayatlarına güç katmak için farklılıklardan beslenen bir çalışma ortamına sahip olmamız gerektiğine inanıyoruz. Kişilerin deneyim ve sosyal çevrelerindeki çeşitliliğe saygı duyuyor ve bunu kutluyoruz, herkes için eşit fırsatlar sunuyoruz.

Sen de aramıza katıl ve Sanofi’yi keşfet!

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı

Teknik Eleman pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Eleman Teknik Eleman Maaşları Teknik Eleman Nasıl Olunur? Teknik Eleman Nedir? Teknik Eleman İş İlanları
Hakkımızda

SANOFI HAKKINDA: İnsan hayatını iyileştirmek için bilimin mucizelerinin peşindeyiz. Biz Sanofi’yiz, yenilikçi bir global sağlık şirketiyiz. İnsa

Şirket Sayfasına Git

Teknik Eleman pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Eleman Teknik Eleman Maaşları Teknik Eleman Nasıl Olunur? Teknik Eleman Nedir? Teknik Eleman İş İlanları