warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Adana, Gaziantep, Mersin

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Tedarik Yönetimi

Tedarik Yönetimi

Başvuru Sayısı

491 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

491 başvuru

Departman

Tedarik Yönetimi

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sarp Lojistik, 2004 yılında Eskişehir’ de kurulmuştur. Büyüyen şirket yapısı ve iş profilindeki değişiklikler ile birlikte, 2012 Mart ayında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Lojistik Merkezi’nin işletimi faaliyetlerine başlanmıştır.

Sarp Lojistik; Eskişehir Lojistik Merkezinde 40.000 metre karelik alanda faaliyet göstermektedir. 65.000 palet, 50 adet yükleme ve boşaltma rampası ile bünyesinde barındırdığı 180 adet kanalda 152 metre derinlikli mekik raf sistemi kapasitesine sahip merkezimiz yüksek teknoloji imkânları (operasyon için gerekli olan; forklift, reachtruck, transpalet, RF el terminalleri ve bilgisayar kontrollü depo yönetimi yazılımı) ile donatılmıştır.

Sahip olduğu 400’un üzerinde ambient ve ısı kontrollü (serin, soğuk, donuk) araç filosu, güçlü tedarikçi ağı ve kontrolünde olan geniş piyasa araç portföyünün etkin kullanımıyla başta gıda ve gıda dışı FMCG müşterileri olmak üzere, perakende, ambalaj, yapı malzemeleri, beyaz eşya sektörleri gibi bir çok sektörlerden müşterine uçtan uça tedarik zinciri çözümleri sunmaktadır. Ülke genelinde ambient ve ısı kontrollü komple taşımacılık hizmeti sunma kabiliyetine sahiptir. Araç siparişlerinin zamanında karşılanması, zamanında teslimat ile baştan-başa sorunsuz hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Etkin teknoloji kullanımı, - entegrasyon yetkinliği, otomatik veri paylaşımı ve hizmet anlayışıyla süreç verimliliğinde katkı sağlar. Sahip olduğu alt yapıyla, rut optimizasyonu, ters lojistik ve iade lojistiğinde önemli bir çözüm ortağıdır. Sunmuş olduğu hizmetlerde ürüne ve hizmete özel donanımlarıyla takip edilebilir, raporlanabilir, kontrollü ve sonuç odaklı hizmet üretimine odaklanmaktadır. Sahip olduğu güçlü operasyonel know-how’ la, fabrikalardan depoların beslenmesinde, gerek araç parkı oluşturma, gerekse sürecin yönetimi ve araç parkı oluşturma noktasında sunduğu hizmetler ile döngünün sağlıklı işlemesini sağlar ve ürettiği hizmet kalitesiyle iş ortaklarına verimlilik ve hız kazandırır.

Çukurova  Bölge'den sorumlu olacak Tedarik Şefi arayışımız bulunmaktadır.

 GENEL NİTELİKLER

  • Tercihen üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun,
  • Yurt içi nakliye operasyonları konusunda 7 yıl tecrübeli,
  • Yurt içi ve yurt dışı araç tedarik işlemlerinde deneyim sahibi,
  • MS Office programlarına iyi derecede hâkim,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek,
  • Ekip yönetiminde tecrübeli,
  • Yoğun iş temposuna, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Analitik yapıya sahip, hızlı ve sonuç odaklı,
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip,
  • Seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış adaylar aranmaktadır.

 İŞ TANIMI

  • Stratejik plan ve hedefler çerçevesinde öngörülen araç ihtiyaçları doğrultusunda maliyet, karlılık ve yıllık hedefleri de göz önünde bulundurarak potansiyel tedarikçi araştırması yapılmasını sağlamak.
  • Yurt içi ve yurt dışı nakliye birimleri  tarafından oluşturulan pozisyonlara belirlenen kriterlere uygun olarak araç atamaları yapmak.
  • İç Anadolu bölgede araç tedariği sağlayabilmek.
  • Potansiyel müşteriler ile yürütülen görüşmelerde maliyetlendirme, teslim ve ödeme şartlarını Yöneticisi bilgisi dâhilinde belirlemek.
  • Taşeron firma ile görüşmeler yapmak ve uygun bulunan firmalar ile anlaşma/sözleşme yapmak.
  • Tedarikçi havuzunu genişletmek, piyasadan en doğru fiyata doğru hizmet bulmak.
  • Spot olarak kiralanan veya düzenli çalışan araçların sefer başlangıcından teslimat noktasına kadar geçen sürecinin sağlıklı bir şekilde işlemesinin kontrolünü yapmak.
  • Tedarikçi faturalarının kontrolünü yapmak ve kiralık/spot araçların seyir süresi, teslimat performans ve kar / zarar v.b analizlerini raporlamak.
  • Müşteriler ile hizmet sunum unsurları arasında köprü görevi görüp, nakliye işlemlerinde müşteriler için en uygun sistemlerin uygulamaya alınmasını sağlamak ve bunlar için sürekli geliştirme mantığı ile iyileştirme çalışmaları yapmak.
  • Operasyonlarda güzergâh belirleme gibi stratejileri dönemsel uygulamalara göre değerlendirip maksimum faydayı sorunsuz bir biçimde sağlamak.


"Başvurunuzun Grup Şirketlerimiz (Eti Sarp Sigorta, Sarp Yat, Üniversal Gıda Zincirleri) bünyesinde  değerlendirilebilmesini onaylıyorsanız lütfen başvurunuzu tamamlayınız."

Aday Kriterleri

En az 7 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Tedarik Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tedarik Şefi Tedarik Şefi Maaşları Tedarik Şefi Nasıl Olunur? Tedarik Şefi Nedir? Tedarik Şefi İş İlanları
Hakkımızda

2004 yılında kurulan Sarp Havacılık Lojistik Turizm San. Tic. A.Ş.; Havacılık, Depolama, Lojistik, Turizm alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

SARP HAVACILIK LOJİSTİK TUR. SAN. ve TİC. A.Ş.’YE YAPILAN İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL

Detaylı Bilgi

Tedarik Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tedarik Şefi Tedarik Şefi Maaşları Tedarik Şefi Nasıl Olunur? Tedarik Şefi Nedir? Tedarik Şefi İş İlanları