warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Afyon(Merkez)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

84 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

84 başvuru

Departman

Kalite

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

SAYIN A.Ş

Firmamız 1977 yılında şu anki yönetim kurulu başkanımız MEHMET SAYIN tarafından kurulmuş olup 1988 de SAYIN PREFABRİK İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET A.Ş. unvanı ile sektörde faaliyetlerine devam etmiştir.1990 yılında ise Beton Yapı Elemanları üretmeye başlamıştır.

Sektör Faaliyetleri; kanalizasyon, içme suyu, menfez, köprü yapımı, sulama kanalı, taş parke imalatı, çevre düzenleme, konut inşaatı ve hafriyat işlerinde sektörde hızlı büyüyen firmamız beton elemanı üretimi için de en kalitelisini üretmeyi ilke edinmiş olup en son teknoloji ile oluşturduğu yapı elemanlarını tüketiciye sunmaktadır. Türkiye Prefabrik Birliği üyesi olan firmamız, TSE’nin ve İller Bankası’nın sürekli denetiminde olup, ürün ve hizmet organizasyon, süreç kaliteleri TSE ve ISO belgeleri ile tasdik edilmiştir. Sayın A.Ş. müşterisinin ayağına giden, iş nerede ise orada olmayı bilen, dinamik ve güler yüzlü hizmetin adıyla özdeşleşen ürün kalite güvenilirliğinin, en önemli ve en kıymetli takdirini her zaman müşterisinin ilgisi ile görmüş ve bu ilgi, şirketi sektöründe bölgenin ve Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları içerisindeki istikrarlı konumuna ulaştırmıştır.


GENEL NİTELİKLER

SAYIN A.Ş PARKE,BORU,BORDÜR TESİSİMİZDE TERCİHEN BETON KONUSUNDA TECRÜBELİ ''KALİTE KONTROL SORUMLUSU'' POZİSYONUNDA ÇALIŞACAK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ.

"Kalite Kontrol Sorumlusu" pozisyonu ile aramıza katılman için başvurunuzu bekliyoruz.

  • İlgili üniversitelerden mezun
  • Takım çalışmasına yatkın
  • Ekip yönetebilen,
  • Office programlarını çok iyi bilen
  • Aktif araç kullanabilen

İŞ TANIMI

• Kuruluş içi Kalite denetimleri ile diğer iç denetimlerin sonuçları doğrultusunda belirlenen düzeltici ve/veya önleyici faaliyetlerin kapatılmasını takip etmek, birim amirlerini bu konuda uyarmak ve gelişmelerden Kalite Müdürünü bilgilendirmek/Raporlandırmak.

• Tedarikçi firmaların kalite yeterliliklerini Satın alma birimi ile koordineli olarak tespit etmek ve kalite güvenilirliğini sağlamak amacıyla beraber değerlendirme ziyaretleri yapmak, gerektiğinde sonuçları Kalite Müdürü ve değerlendirilen tedarikçi firma yönetimine sunmak, sunulan bu raporda zayıf ve eksik olarak belirtilen faaliyetler için düzeltici faaliyet talep ederek gelişmeleri izlemek.

• İlgili Bölümlerden kendisine gelen kalite sisteminin göstergelerini (müşteri redleri, firma içi redler, tedarikçi performansları, vb.) düzenleyerek aylık bazda takip etmek.

• Kalite sisteminin uygulanması ve olası sorunların ortadan kaldırılması amacıyla tüm bölümlerle koordinasyon ve iletişim halinde olmak.

• Hammadde ve malzeme girişinde, üretimde ve sevkiyat esnasında ve sonrasında belirlenen kalite hedeflerinden sapma meydana geldiğinde ilgili faaliyeti hemen durdurarak, acilen ilgili Birim amirini ve/veya sorumlusunu durumdan haberdar etmek ve düzeltici ve/veya önleyici faaliyet planlayarak takibini sağlamak.

• Ürünlerde ve sistemde olası zayıf noktaların aranması, saptanması; bu zayıflıkların giderilmesi için düzeltici önlemlerin alınmasının ve sürdürülmesinin sağlanması, alınan düzeltici önlemlerin doğrulanması ve buna uygun organizasyonun oluşturulması,

• İstatistiksel kalite değerlendirmeleri ve istatistiksel kalite kontrolünden sorumlu olmak. 

• Yapılan kontrollerin gerekli kayıtlarının tutulması ve arşivlenmesini sağlar. Kalite kontrol faaliyetleri ile ilgili raporların hazırlanması ve ilgili yerlere gönderilmesini temin eder.

• KYS bilincinin yaygınlaşmasını sağlamak.

• Alt birimlerinden gelecek olan her türlü veriyi değerlendirip, analiz etmek. Analiz edilen verileri Kalite Müdürüne raporlamak. Gerekli Durumlarda düzeltici önleyici faaliyet başlatmak. 

• Alt birimlerinin çalışmalarını koordine etmek, yapılan işlere dair rapor almak. 

• Yapılan işlerde tüm prosedürlerin ve talimatların taviz vermeden uygulanmasını sağlamak. Tespit ettiği uygunsuzlukları kayıt altına alarak gerekli düzeltici önleyici faaliyeti başlatarak Kalite Müdürüne iletmek. 

• Kaliteyi etkileyecek her türlü faaliyete müdahale etmek.

• Ürün kalitesinin ve maliyetlerinin iyileştirilmesi amacı ile sürekli olarak yeni hammadde arayışı ve araştırması içerisinde olmak. 

• Atık sahalarının kontrolünü yapmak ve ilgili yönetmeliklere uyulması için gerekli tedbirleri almak/aldırmak.

• Çalışan, işyeri ve müşteri memnuniyeti anketlerinin belirlenen periyotlarda yapılması ve üst yönetime sunulması. 

• Bağlı bulunduğu amirleri ve müdürleri tarafından verilecek görevleri yerine getirmek. 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
B sınıfı

Kalite Kontrol Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Sorumlusu Kalite Kontrol Sorumlusu Maaşları Kalite Kontrol Sorumlusu Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Sorumlusu Nedir? Kalite Kontrol Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

SAYIN PREFABRİK İNŞ. SAN. VE TİC.A.Ş. Sayın İnşaat, Türkiye'de sanayi yapılarında en çok tercih edilen prefabrikasyon sistemini yakından izleyip

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Kaza Sigortası.

Kalite Kontrol Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Sorumlusu Kalite Kontrol Sorumlusu Maaşları Kalite Kontrol Sorumlusu Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Sorumlusu Nedir? Kalite Kontrol Sorumlusu İş İlanları