warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Fiyatlandırma Yöneticisi

Sektöründe Lider Firma

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

327 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

327 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki nitelik ve becerilere sahip perakende, e-ticaret veya FMCG sektörü tecrübeli  "Fiyatlandırma Yöneticisi" arayışımız bulunmaktadır: 


Ekip Hakkında

Teknoloji, ürün yönetimi, iş zekâsı ve veri analitiği konularında deneyime sahip üyelerin bir karışımı olan fiyatlandırma ekibimiz, doğru fiyatlandırmayı sağlamak ve bilgi edinme konusunda karar vermeye yardımcı olmak için verilerin gücünden yararlanır.

Bu pozisyonda Fiyatlandırma Yöneticisi doğrudan Direktör'e bağlı olarak çalışır.


Görev Tanımı Özeti

Fiyatlandırma Yöneticisi, şirket içinde stratejik bir rol oynayarak ürün fiyatları ve fiyat gelişimleri hakkında analizler yapar. Ürün fiyat marjını optimize ederek rekabet içerisinde en avantajlı konuma gelmemizi sağlar. Aynı zamanda diğer birimleri ürünler ve fiyatlandırmalar hakkında bilgilendirerek doğru karar almalarını sağlar.


Birincil Sorumluluklar / Beceriler:


Stratejik ve analitik yönelim: Analitik temelli karar verme ve problem çözme konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip ve güçlü kavramsal düşünme becerileriyle desteklemesi. Bu doğrultuda piyasa verilerini doğru okuyarak şirketin rekabetçi olmasını sağlamak. 


Birimler arası liderlik deneyimi: Yüksek performanslı ve dinamik bir ekibin yanı sıra işletme genelindeki diğer iş ortaklarına liderlik etme, insan kaynağını doğru ve etkin kullanmak ve yararlanma becerisine sahip olmak. Aynı zamanda inovasyonu teşvik ederek, kritik kararlar alma konusunda tecrübeli ve üst yönetime hesap verebilir olmak. 


Stratejik liderlik: Büyüme, karlılık ve rekabetçi başarı sağlayacak iş stratejileri geliştirmek ve oluşturulan stratejileri doğru planlama yaparak yönetmek.


Müşteri Odaklılık: Müşteri bakış açısıyla değerlendirerek süreçlere yaklaşmak ve doğru verilerden faydalanıp analiz ederek en rekabetçi fiyatların hazırlanmasını sağlamak.


İş Planlama: Kısa, orta ve uzun vadeli fiyatlandırma stratejisi oluşturmak. Yüksek disiplin ve doğru iş planlaması yaparak fiyat rekabetini sağlamak.


Zaman yönetimi ve yürütme: İş akışını yönetmek ve planlamak, iş gereksinimlerini öncelik sırasına koyarak oluşturmak ve fiyatlandırma stratejisini doğru şekilde yürütmesini sağlamak. Aynı zamanda birden fazla süreci takip ederek ekibiyle birlikte ürün fiyatlandırmalarının koordinasyonunu sağlamak.


Ortaklık: Karlılıkta iyileştirmeyi sağlamak için ürün yönetimi, tedarik zinciri ve diğer iş birimleriyle koordineli çalışır.


İş muhakemesi, liderlik ve dürüstlük:İşe sağlıklı, agresif ancak sorumlu bir yaklaşım getirerek fiyatlandırma politikasını doğru ve sürdürülebilir şekilde yönetilmesini sağlamak.


İletişim becerileri: Kusursuz yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip olarak departmanlar arası yazılı ve sözlü iletişimi sağlamak, müzakere ve ikna becerileriyle fiyatlandırma sürecini süreçlere uygun yönetmek.


Sonuç Odaklılık: Kısa ve uzun vadeli hedeflere ulaşmak için odaklı çalışmak ve belirtilen hedeflere ulaşabilmek için iş planlarına sadık kalarak fiyatlandırma stratejisini şirket yararına olacak şekilde yönetmek.

 

Nitelikler

  • Lisans seviyesinde mezun, tercihen Matematik, Endüstri Mühendisliği, Ekonometri, İktisat, İşletme bölümlerinden mezun.
  • Fiyatlandırma Yöneticisi olarak en az 4 sene iş tecrübesine sahip.
  • Perakende, e-ticaret veya FMCG sektöründe görev almış.
  • SAP, Excel ve tercihen iş zekâsı platformları hakkında üst düzeyde bilgi seviyesine sahip.

 

Aday Kriterleri

En az 4 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Ürün Fiyatlandırma Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Fiyatlandırma Müdürü Ürün Fiyatlandırma Müdürü Maaşları Ürün Fiyatlandırma Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Fiyatlandırma Müdürü Nedir? Ürün Fiyatlandırma Müdürü İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane.

Ürün Fiyatlandırma Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Fiyatlandırma Müdürü Ürün Fiyatlandırma Müdürü Maaşları Ürün Fiyatlandırma Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Fiyatlandırma Müdürü Nedir? Ürün Fiyatlandırma Müdürü İş İlanları