warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bursa(Kestel)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 5 yıl arası

Departman

Finans

Finans

Başvuru Sayısı

144 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 5 yıl arası

Başvuru Sayısı

144 başvuru

Departman

Finans

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sürdürülebilir bir dünya için global bir kurumda çalışmaya hazır mısınız?

Greenza’nın hikayesi dünya kaynaklarının her alanda sürdürülebilir bir şekilde geleceğe taşınması amacıyla 2010 yılında başladı. Daha yaşanabilir bir dünya için faaliyet gösterdiği her alanda“doğayı koruyan temiz sürdürülebilir teknolojilerle geliştirme” vizyonuyla uluslararası iş ortakları ile Greenza, Türkiye dahil 12 ülkede, 4 kıtada, 3 Ar-Ge merkeziyle faaliyetlerini sürdürüyor.


Greenza Turkey Türkiye’de bir grup şirketi olarak hizmet vermekte ve dünya çapında markalar olan Bontera ve Mousson markalarının ana firmasıdır. Mousson Türkiye’de Dermo Beyond Kozmetik şirketimizde , Bontera Greenza Turkey Tarım şirketimizde faaliyetlerine devam etmektedir.


Dermo Beyond, 60 yılı aşkın süredir banyo, vücut ve saç ürünlerinde 4 ayrı kıtaya hizmet veren Amka International’ın tecrübesini Türkiye’ye taşıyor. Her cilt ve saç tipine özel geliştirilen markaları ve ürünleriyle kişisel bakım ve kozmetik alanını “ilk”lerle buluşturuyor. “Sorumlu üretim” anlayışıyla doğaya, hayvanlara, topluma ve insana olan sorumluluğunu unutmadan sürdürülebilirliği destekliyor.


Tüm dünyaya yayılan yarım asrı aşkın tecrübesini Türkiye’yle buluşturan Dermo Beyond, kendinizi daha iyi hissetmeniz için çalışırken “En iyi ve en güzel siz için...” anlayışıyla üretmeye devam ediyor.


Bontera, Amka grup çatısı altında  2016 yılında Türkiye’de Bontera Mikrobiyal Gübre ürünü ile çalışma faaliyetlerine başlamıştır. Antalya, Adana, Ege ve Marmara olmak üzere Türkiye’nin bir çok bölgesinde alanında uzman mühendislerimiz ile birlikte bayi ve üreticilere aktif saha çalışmaları gerçekleştirilmektedir.



Şirketimiz bünyesinde; tüm muhasebe süreçlerinin, kanun, yönetmelik, gerekli mevzuata uygun olarak yürütülmesinden ve gerekli yasal ve kurumsal raporlamaların yapılmasından sorumlu olarak görev alacak “MUHASEBE UZMANI” alınacaktır.


 “MUHASEBE UZMANI”olarak görev alacak çalışma arkadaşımız;

-Kurum varlıklarının gelir ve giderlerinin ve diğer kıymetlerine ilişkin işlemlerin izlenmesi ve yasal defterlerin tutulmasını sağlamak,

-Vergi, SSK primi ve benzeri yasal yükümlülüklerinin zamanında yerine getirilmesini sağlamak,

-Bütçe tekliflerini hazırlamak, bütçenin denetlenmesine ilişkin çalışmaları yapmak gerektiğinde revizyon bütçesi hazırlamak,                                                                                    

-Kasa işlemleri ve raporlarını hazırlamak ve bağlı olduğu yöneticisine sunmak.

-Kurumun gerekli mevzuata uygun olarak   hesaplarının tutulması, ekonomik döngüsünün sağlanabilmesi için sağlıklı bir bütçenin oluşturulması ve mali müşavir ile eşgüdümlü çalışmaların yapılmasını sağlamak,

  •  Üniversitelerin İşletme veya Muhasebe bölümlerinden lisans derecesinde mezuniyete sahip olan,
  • Alanında en az 3 yıl tecrübesi bulunan,
  •   Muhasebe programlarını bilen, 
  •  Muhasebe ile ilgili gerekli mevzuat, yönetmelik ve kanunlar hakkında bilgi sahibi,
  •  Mali müşavir ve diğer muhasebe ekibiyle etkin ve verimli çalışma yürütebilecek,
  •  Kurum içi ilişkili çalışanlarla  İş birlikçi çalışma becerilerine sahip,
  •  Ürünlerin yurtdışı ve yurtiçi sevkiyatlarının takibi ve raporlanması,
  •  Temel bilgisayar becerilerine ve programlarına hakim,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  •  Bursa’da ikamet eden adayların başvurmalarını rica ederiz.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları