warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Teknik Departman Direktörü

Sektöründe Öncü Firma

Muğla(Bodrum)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Departman

Teknik Servis

Teknik Servis

Başvuru Sayısı

104 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Başvuru Sayısı

104 başvuru

Departman

Teknik Servis

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bodrum Yarımadasında yer alan 5 yıldızlı otel, rezidanslar, ve restoranlardan oluşan tesisimiz için Teknik Departman Direktörü aramaktayız.

Görev Tanımı Özeti:

Çalışmakta olduğu Otel binası, plaj tesisleri, rezidans evleri ve restoranlardan oluşan tüm mülk hakkında bakım ve onarım bilgisi sağlar.

Pozisyon, güvenlik, güvenlik ve varlık korumasına özel dikkat göstererek bina, zemin ve fiziksel tesisin bakımının genel sorumluluğuna sahiptir.

Bütçe, sermaye harcama projeleri, önleyici bakım ve enerji tasarrufunun yönetiminden sorumludur. Konukların ve çalışanların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, finansal performansı maksimize eden ürün ve hizmetler sunacak stratejiler geliştirir ve uygular.

Standartların ve düzenleyici gereksinimlerin korunmasından sorumludur.

Tüm tesis sorunları için acil müdahale ekibine liderlik eder.

 

Adayın Sahip Olması gereken Özellikler:

1-      Mühendislik (inşaat, makine, elektrik – elektronik) fakültelerinden mezun

2-      Lüks konaklama tesislerinde en az 5 yıl Teknik Departman yöneticiliği yapmış

3-      İngilizce yazılı ve sözlü olarak iletişim kurabilen

 

Görevler:

Mühendislik Operasyonları ve Bütçeleri Yönetme

1-      Ekipman, soğutma, HVAC, sıhhi tesisat, su arıtma ve elektrik sistemleri dahil olmak üzere fiziksel tesisi Standart Çalışma Prosedürlerine uygun olarak yönetir

2-      İhtiyaçları karşılayabilmek için gerekli hizmet sözleşmelerini yapar.

3-      Teknik ekibin tüm prosedürler, ekipmanlar ve alarmlar konusunda yetkin olmasını ve eksiksiz olarak kullanabilmesini sağlar.

4-      Kontrol edilebilir giderleri (örneğin, ısı, ışık ve güç, su tüketimi, alet ve ekipman, arazi bakım malzemeleri, üniformalar, satıcılar, hizmet anlaşmaları, envanter vb.) etkin bir şekilde yönetmek için mühendislik ekibine liderlik yapar ve onları kontrol eder.

5-      Tesis içerisinde ısı, ışık ve güç kullanımlarının takibini ve kontrolünü yapar.

6-      Tesisin ve markanın iş stratejisiyle uyumlu bir mühendislik yönetim stratejisi geliştirir.

7-      Tesisin mühendislik bütçesini oluşturur ve geliştirir.

8-      Uzun vadeli önleyici bakım ve varlık koruma planlarının yürütülmesini sağlar.

9-      Mühendislik Departmanı’nın bütçeye göre nasıl performans gösterdiğini belirlemek için mali raporları ve beyanları inceler.

10-   Potansiyel arıza ve eksikleri önceden görür ve mülk sahiplerine proaktif bir şekilde çözümler önerir

11-   Bütçe yönergeleri dahilinde projelerin zamanında tamamlanmasını sağlamak için yapılan / yapılacak inşai işleri denetler

 

Mühendislik Standartlarının Korunması

1-      Tesisin ülke ve bulunduğu bölgeye özgü yasal düzenlemelere uyumu sağlar.

2-      Tesisin can güvenliği sistemlerinin (örneğin, yangın söndürme ekipmanları, sprinkler sistemleri ve alarm sistemleri) bakımını düzenli olarak yapar.

3-      Tesise ait tüm yapı ve teçhizat ruhsatlarının, izinlerinin ve sertifikalarının güncel olmasını sağlar.

 

Tesis Karlılığını Yönetme

1-      Faaliyet tablolarını, bütçeyi ilerleme raporlarını gözden geçirerek faaliyet alanlarını bütçeye uygun olarak yönetir.

2-      Bütçelenen hedeflere ulaşmak veya aşmak için departmanının kontrol edilebilir giderlerini ve maaş giderini yönetir.

3-      Departmanının sermaye harcaması hedeflerinin geliştirilmesine katılır; departmanına ve tesise ait teknik projeleri yönetir.

4-      Sorumluluk alanları içerisinde bütçeleme sürecine katılır.

5-      Haftalık veya dönemlik kar/zarar yorumları hazırlar

6-      Departmanın işleyişinin tesisin genel mali hedefleri üzerindeki etkisini anlar; personeli uygun şekilde ayrıntılar konusunda bilgilendirir ve eğitir.

7-      Isı, ışık, güç, su tüketimi, alet ve ekipman, arazi bakım malzemeleri, üniformalar, satıcılar, hizmet sözleşmeleri vb. gibi kontrol edilebilir giderleri gözden geçirir ve yönetir

 

Personel Yönetimi

1-      Departmanı içerisinde çalışanlarına eşit ve adil davranır.

2-      Disiplin prosedürlerinin ve kuralların Standart ve Yerel Çalışma Prosedürlerine (SOP'ler ve LSOP'ler) göre işlemesini sağlar.

3-      Çalışan sorunlarını zamanında tespit etmek ve belirlemek ve de ele almak için çalışan geri bildirimini ve "açık kapı" politikasını uygular.

4-      Ekip üyelerinin katkılarını ve başarılarını kutlar.

5-      Günlük operasyon aktivitelerini iletmek, beklentileri belirlemek ve iş hedefleri hakkında farkındalık yaratmak için mühendislik operasyonu boyunca düzenli ve sürekli iletişimin gerçekleşmesini sağlar.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Teknik Direktör pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Direktör Teknik Direktör Maaşları Teknik Direktör Nasıl Olunur? Teknik Direktör Nedir? Teknik Direktör İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Teknik Direktör pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Direktör Teknik Direktör Maaşları Teknik Direktör Nasıl Olunur? Teknik Direktör Nedir? Teknik Direktör İş İlanları