warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

82 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

82 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

SFS danışmanlık 1992 yılından beri sigorta, finans ve hizmet sektörlerine kurumsal yönetim sistemleri sunmaktadır.SFS, bugünün hızla değişen iş ortamında kurumların rekabetçi kalmalarını, masraflarını azaltırken kâr ve verimliliklerini arttırmalarını sağlayan teknolojik çözümler geliştirmektedir.80’nin üzerinde uzman kadrosu ile müşterilerine, en ileri teknolojik iş çözümlerini ihtiyaçlarına göre özelleştirerek sunan SFS, kurumsal yazılım ve bilgi teknolojileri alanında lider şirketlerden olup, sektörlerinde lider, ulusal ve uluslararası şirket ve kuruluşlara hizmet vermektedir.Köln uygulamalı bilimler Üniversitesi’nde ders olarak okutulan ve İnsurance Competence Center tarafından denetlenmiş SFS çözümleri, en gelişmiş teknolojilere entegre edilmiş yenilikçi iş metodolojilerini içermektedir. Sektörel uzmanlığını, ispatlanmış metodolojilerini ve ileri teknolojilerini, global pazarlara da taşıyan SFS, bugün Türkiye’nin en büyük 10 yerli yazılım şirketinden biridir.

Sen de SFS ailesinin bir parçası olmak istiyorsan başvurunu bekliyoruz!


SENDEN NELER BEKLİYORUZ?


İŞ TANIMI

  • Kendisine verilen işlerin kendi ve takım üyelerine dağıtımı, takibi ve kontrolünü sağlamak, yönlendirdiği takımın hedeflerini yakalamasına liderlik etmek.
  • Takımındaki çalışanlara bilgi ve becerilerini aktarmak, yaşadıkları sorunlarda çözüm yollarını bulmalarına yardımcı olmak ve çalışanları geliştirmek.
  • Gereksinim yönetimi ve teknik çözüm süreçlerinde ürün gereksinimlerinin tam ve doğru olarak belirlenmesine ilişkin, iş ve zaman planını çıkarmak, çelişkilerin ortadan kaldırılması ve gereksinimlerin Yazılım takımı tarafından anlaşılabilir olmasını sağlamak.
  • SFS ürünlerinin yazılım desteğini vermek ve düzenli olarak bakımlarını sağlamak.
  • Müşteri gereksinimlerini analiz ederek, hazırlanan uygulamaların dokumantasyonunu oluşturmak.
  • Geliştirilen uygulamaların birim testlerini eksiksiz olarak tamamlamak ve genel teste hazır olmasını sağlamak ve takım üyelerinin test süreçlerini kontrol etmek.
  • Tamamlanan çalışmaların database scriptlerinin eksiksiz olarak release/patch dosyalarındaki script dizini altında ürünün çalışmış olduğu tüm database’ler için (SQL Server, Oracle vb.) ayrı ayrı ve doğru olarak bulunmasını sağlamak.
  • Liderlik ettiği Yazılımcıların geliştirdiği yazılımlarda yazılım metodolojilerine uygun kod yazımı, kod okunurluğunu kontrol etmek.
  • Liderlik ettiği Yazılımcıların SLA sürelerini kontrol etmek.
  • Mevcut yazılımların donanım üzerindeki performansını takip etmek, yazılımın performansı ve sistemle uyumlu çalışabilmesi ile ilgili destek vermek.
  •  Geliştirilecek yazılımın iş süreçlerine en uygun şekilde oluşturulması ile ilgili araştırmaları ve analizleri yapmak.


GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Bilgisayar Programcılığı, Matematik Mühendisliği vb. bölümlerinden mezun olmak.
  • Liderlik becerilerine sahip olmak.
  • Minimum 5 yıl kullanılan yazılım dillerinde yazılım tecrübesi olması
  • Teknik düzeyde İngilizce bilmek.
  • C#, VB.Net, HTML, CSS, Javascript, SQL konusunda bilgi sahibi olmak. 
  • MS platformları için IIS (Internet information server), Visual Studio ve TFS (Team Foundation Server) konusunda bilgili olmak.
  • İletişim becerilerini aktif kullanabilen.
  • Problem çözme becerisine sahip, karşılaşılan problemlerde alternatif çözümler üretebilecek ve analiz etme becerisi gelişmiş.
  • Ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık. 

Arkadaşlarımızla tanışmayı dört gözle bekliyoruz!

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Yazılım Takım Lideri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Takım Lideri Yazılım Takım Lideri Maaşları Yazılım Takım Lideri Nasıl Olunur? Yazılım Takım Lideri Nedir? Yazılım Takım Lideri İş İlanları
Hakkımızda

SFS Danışmanlık 1992 yılından beri Sigorta, Finans ve Hizmet Sektörlerine kurumsal yönetim sistemleri sunmaktadır. SFS, bugünün hızla değişen iş ortam

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİSFS Danışmanlık Bilgi İşlem Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. (“Şirket”), şir

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Yazılım Takım Lideri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Takım Lideri Yazılım Takım Lideri Maaşları Yazılım Takım Lideri Nasıl Olunur? Yazılım Takım Lideri Nedir? Yazılım Takım Lideri İş İlanları