warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kocaeli(Derince)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Teknisyenlik

Teknisyenlik

Başvuru Sayısı

847 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

847 başvuru

Departman

Teknisyenlik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Görev Tanımı:


- STAS Derince Tesisatı’nda imal edilen ve dolumu yapılan tüm madeni yağ ve gres ürünlerinin spesifikasyonlara uygun olarak üretilmesinde ve / veya dolumu aşamasında Shell LQS ve GQS tarafından talep edilen numune kontrollerini yapmak ve Kalite ve Laboratuvar Müdürü’ne rapor etmek.

- Tesisata ikmal edilen, ithal ve yerli olarak temin edilmiş olan tüm hammaddelerin istenen spesifikasyonlara uygunluğunu kontrol etmek veya GPC güvencesine sahip olmasını sağlamak.

- Tesisat plantlarında imalatı tasarlanan yeni ürünlerle ilgili olarak formül ve test çalışmalarını yapmak.

- Gerçekleştirdiği tüm faaliyetleri, yazılı prosedür ve talimatlara bağlı kalarak uygular.

Temel görevi, talep edilen deneyleri test standartların uygun bir şekilde yapmaktır. Deney sırasında, cihazın normal değerleri vermemesi veya çevre koşullarının uygun olmaması halinde deneyi durdurabilir.

- Laboratuvar talimatlarının hazırlanmasında Laboratuvar Amiri ve Kalite ve Laboratuvar Müdürü’ne destek verir.

- Laboratuvar dahilinde yapılabilecek bakımları ve kalibrasyonları, operasyon yetkilendirme tablosuna göre yapar.

- Yetkilendirme tablolarına göre deney, iç kalite kontrol, doğrulama, bakım ve kalibrasyon işlemlerini yapar.

- Deneyle ilgili gözlem, veri ve hesaplamaları deney kayıt defterlerine yazar.

- Deney raporlarını hazırlar, sonuçlarını kontrol eder, operasyon yetkilendirme tablosundaki yetkilendirmeye göre imzalar ve ilgili yerlere gönderir.

- Günlük iş yükünün etkin ve eksiksiz tamamlanmasından ve teknik işlemlerden sorumludur.

- Metod validasyonu çalışmalarına katılır.

- Laboratuvarın kimyasal ve sarf ihtiyaçlarını belirleyerek laboratuvar formenine bilgi verir. Laboratuvar formeninin yokluğundan GSAP’ta sipariş oluşturur

- Laboratuvarın kimyasal ve sarf malzemelerin depolanmasından sorumludur. Bununla ilgili Laboratuvar İşçileri’ni yönlendirir.

- Laboratuvarın genel temizlik, tertip ve düzeninden sorumludur.

- Cihazların kalibrasyon, bakım ve iç kalite kontrol yapılması konusunda “Operasyon yetkilendirme Tablosu”na göre Laboratuvar Supervisor ve Kalite ve Laboratuvar Müdürü’ne destek verir.

- Laboratuvarlar arası karşılaştırma deneylerine operasyon yetkilendirme listesine göre katılır.

- Ürün kalitesinden sorumlu olduğundan kalite sorunlarını düzeltmek için üretimi durdurma yetkisine sahiptir. Üretimle ilgili sorunlarda kök-sebep analizi için üretime destek olur.


Davranışsal Sorumluluklar:


- Derince Tesisleri Madeni Yağ İkmal Zinciri takımının bir parçası olarak; Shell Grubu iş Prensipleri, çeşitlilik ve aidiyet politikası, HSSE farkındalığı, Kalite ve Çevre Yönetim Sistemleri bilinciyle uyumlu; güçlü işbirliği ve güçlü iletişim davranış biçimiyle kendini gösteren çalışma tarzına sahip olur.

- Laboratuvar Yönetim Sistemi kapsamında etik ahlak ve düzenleyici politika, tarafsızlık ve gizlilik beyanı doğrultusunda hareket eder.


Özel Faaliyetler:


- İthal ve yerli olarak temin edilen bütün hammaddelerin spesifikasyonlara uygunluğunu kontrol etmek.

- Derince’de imal edilen ve dolumu yapılan tüm Madeni Yağ ve gres kalite kontrollerini yapmak.

- Yeni ürünler için formül çalışmalarını Laboratuvar Amiri ve Kalite ve Laboratuvar Müdürü kontrolunda yapmak.

- Analizlerde kullanılan cihazların bakım ve temizliklerini Laboratuvar Amirir ve Kalite ve Laboratuvar Müdürü kotrolünde usulüne uygun olarak yapmak.

- Laboratuvarda mevcut “confidential=gizli” her türden yayın, döküman, formülasyon/imalat, ve benzeri dökümanları titizlikle korumak ve laboratuvarın dışına çıkışlarına kesinlikle izin vermemek.

- Şirketin ticari itibarı ile ilgili her türlü bilgi, haber ve kalite kontrol faaliyetleri hakkında yazılı veya sözlü açıklamalarda bulunmamak.

- Laboratuvarda yapılan çalışmalarda kesinlikle İSEÇ YS kurallarına uymak ve emniyet kurallarını taze tutmak, Çalışma ortamını ve çevresini temiz tutmak.

- Tanımlanmış olan kişisel koruyucu ekipmanları kullanmak ve yerinde kullanılmasını diğer çalışanlar arasında da sağlamak.

- Laboratuvar talimatlarının tüm çalışanlar arasında en iyi şekilde uygulanmasını sağlamak ve bunu uygularken çevreye zarar vermemek,  her zaman emniyetli ve dikkatli bir şekilde çalışmak.

- Kullanılan her türlü malzemenin (cam, atık yağ, atık gres, yaglı/gresli bez ve kağıt vb) atık ayrımının  en iyi şekilde yapılmasını sağlamak ve bunu diğer çalışanlara da uygulatmak.

- Laboratuvarda herhangi bir döküntü olduğunda, laboratuvar solvent sahasında fıçı elleme sırasında ve laboratuvarda olabilecek herhangi bir acil durumda talimatlar doğrultusunda gerekli uygulamaların yapılmasını sağlamak.

- Proaktif Safety  ile ilgili düzenli olarak önerilerde bulunmak, emniyetsiz hareketlerden kaçınmak ve bu tür davranışlarda bulunan kişileri uyarmak, raporlamak.

- Safety action plan çerçevesinde planlanan ve ISO planlı eğitimlerine katılmak ekibini teşvik etmek.

- Laboratuvar faaliyetlerinin; acil, mola, ve mesai sonlarında durdurulmasında talimatlara uymak.

- Birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarınla uyumlu olmak. 

- Şirket müşterileri ve şirket birimleri ile olan ilişkilerde nazik ve yardımcı olmak.

- Şirketin diğer depo ve ortak tesisatlarından gelen numunelerin analizlerini doğru ve hızlı bir şekilde yapmak, sonuçları Formene ulaştırmak.

- Üretim ve kalite kontrol faaliyetlerindeki işlem basamaklarını kontrol eden ve düzenleyen GSAP sisteminin laboratuvar ile ilgili bölümünü öğrenmek ve uygulamak.

- Kalite kontrolu ile ilgili rutin her türlü analizi yapmak.

- TS EN ISO 9001 ve IATF 16949 Kalite Yönetim Sistemleri, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Yönetim veISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemleri Standartları prosedür ve talimatlarına uygun çalışmak.

- Teknik şubeden gelen müşteri şikayetleriyle ilgili testleri yapmak.

- Raf ömrü dolan stoktaki ürünleri yeniden test ederek Laboratuvar Müdürü'ne raporlamak.





Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Laboratuvar Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Laboratuvar Teknisyeni Laboratuvar Teknisyeni Maaşları Laboratuvar Teknisyeni Nasıl Olunur? Laboratuvar Teknisyeni Nedir? Laboratuvar Teknisyeni İş İlanları
Hakkımızda

Shell & Turcas Petrol A.Ş The Journey that Started with a Sea Shell The story of Shell, owning more than 1700 companies in over 140

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Bize iletmiş olduğunuz özgeçmişinizde aşağıda sıralanan özel nitelikli kişisel verilerin yer almadığ

Detaylı Bilgi

Laboratuvar Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Laboratuvar Teknisyeni Laboratuvar Teknisyeni Maaşları Laboratuvar Teknisyeni Nasıl Olunur? Laboratuvar Teknisyeni Nedir? Laboratuvar Teknisyeni İş İlanları