warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

168 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

168 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

SisaSoft teknoloji ve inovasyon alanında uzman kadrosu, yönetim ekibi ve profesyonel danışmanları ile Bilişim Teknolojileri alanında iş ortaklarının tüm ihtiyaçlarınıza sorunsuz ve kaliteli çözümler sunabilmek için 2019 yılında Ankara'da faaliyetlerine başlamıştır.

Genç, dinamik ve hızla büyüyen firmamızda görevlendirilmek üzere "Proje Yöneticisi" arayışımız bulunmaktadır.

Genel Nitelikler

·       Üniversitelerin Mühendislik ve ilgili bölümlerinden mezun,

·        Yazılım analiz, tasarım ve geliştirme konularında en az 10 yıl deneyimli,

·        Kurumsal ölçekli projelerde en az 5 yıl Proje Yöneticiliği yapmış ve yönettiği projeleri referans gösterebilecek,

·        Ekip yönetme tecrübesi bulunan,

·        Tercihen PMP (PMI onaylı) sertifikasına sahip,

·        MS Project, Primavera ve benzeri proje yönetim yazılımları konusunda bilgi sahibi,

·        Tercihen Jira, Confluence, Bitbucket araçlarını kullanabilen,

·        Dinamik bir yapıda sürekli değişime/ gelişime açık,

·        Müşteri ile doğrudan iletişim kurma deneyimine sahip,

·        Takım çalışmasına istekli ve yatkın,

·        İyi derecede İngilizce bilen,

·        Yazılı ve sözlü iletişim becerileri kuvvetli,

·        Ankara'da ikamet eden/edebilecek takım arkadaşları arıyoruz.

İŞ TANIMI

·        Proje teklifinin hazırlanmasına yönelik olarak, taslak proje planı, kaynak planlaması, proje risklerinin belirlenmesi, şartname hazırlanması ve benzeri çalışmalarını yapmak.

·        Yürütülecek projeler için; proje başlatma, planlama, icra, izleme ve kontrol ve kapama süreçlerinde proje yöneticisi olarak görev almak.

·        Proje kapsamlarını ve hedeflerini belirlemek,

·        Proje yönetim planını hazırlayarak proje paydaşları ile paylaşmak,

·        Proje yönetim organizasyonu, alt yapı ve süreçlerinin geliştirilmesine yönelik faaliyetlerde bulunmak.

·        Sorumlu olduğu projelerde proje yönetim faaliyetlerini proje yönetim ekibi yöneticisi olarak gerçekleştirmek; ilgili şirket bölümleri ve proje yönetim ekibi üyeleri arası iş birliği, koordinasyon ve iletişimi sağlamak.

·        Proje yönetim planı ve bağlantılı planları, takvim ve bütçeleri hazırlamak, takip ve kontrol etmek. Proje hedeflerinden sapmalara yönelik düzeltici önlemler almak.

·        Yürütülecek projeler için; sözleşme ve altyüklenici yönetimi yapmak.

·        Yetki sınırları çerçevesinde, belirlenmiş proje gereksinimleri doğrultusunda müşteri ile gerekli iletişim, bilgi akışı ve koordinasyonun, müşteri memnuniyetini ön planda tutacak şekilde eksiksiz olarak gerçekleştirilmesini sağlamak.

·        Projelere yönelik etkin bir maliyet/takvim kontrol, kazanılmış değer ve öğrenilen dersler alt yapısı geliştirilmesi ve uygulanmasında görev almak.

·        Proje risklerinin belirlenmesi, risklerin yönetilmesine yönelik aksiyonların gerçekleştirilmesi, izlenmesi ve koordinasyonuna yönelik faaliyetler yürütmek

·        Proje yönetim süreçlerinin uygulanmasına etki eden ilgili diğer kurumsal sistem, süreç ve alt yapıların iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için katkı ve destek sağlamak.

·        Projenin, seçilmiş kurumsal proje metodolojisine uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak ve yazılım kalite belgelendirme süreçlerinde destek sağlamak.

·        Müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik destek gereksinimlerini belirlemek, garanti ve destek kapsamındaki çözümlerin üretilmesini yürütmek.


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Proje Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Yöneticisi / Yönetmeni Proje Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Proje Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Proje Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Proje Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları
Hakkımızda

SisaSoft teknoloji ve inovasyon alanında uzman kadrosu, yönetim ekibi ve profesyonel danışmanları ile Bilişim Teknolojileri alanında iş ortaklarının t

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik.

Proje Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Yöneticisi / Yönetmeni Proje Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Proje Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Proje Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Proje Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları