warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kalite Mühendisi

Şişecam

Kırklareli, Tekirdağ

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Kalite

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1935 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda Türk cam sektörünü kurmak amacıyla temelleri atılan Şişecam, cam ve kimyasallar alanında güçlü bir küresel oyuncudur. Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek küresel şirket olan Şişecam, cam ev eşyası alanında en büyük iki, cam ambalaj ve düzcam alanlarında ise en büyük beş global üretici arasında yer almaktadır. Şişecam, dünyanın en büyük üç soda üreticisi arasında olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir. Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj, kimyasallar, otomotiv, cam elyaf, maden, enerji ve geri dönüşüm iş kollarında öncü bir rol üstlenen Şişecam, üretim faaliyetlerini Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır, Hindistan ve ABD’de yürütmektedir.

Yetkin insan kaynağı ve akıllı teknolojilerle ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük 3 üreticisinden biri olma hedefine güçlü adımlarla ilerleyen Şişecam, yarının ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak dijital altyapısını ve kültürünü dönüştürmeye kesintisiz devam etmektedir. 86 yıllık deneyim, 22 Bin çalışan, dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satış ağına sahip Şişecam, “Küresel Mükemmellik” stratejisi doğrultusunda ve tüm ekosisteminin gelişimini destekleyen kapsayıcı bir yaklaşım ile büyüme yolculuğunu sürdürmektedir. Şişecam, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile uyumlu ve entegre olarak hayata geçirdiği Care For Next stratejisi ile gezegeni korumak, toplumu güçlendirmek ve yaşamı dönüştürmek için sorumluluk almakta, tüm deneyim ve yetkinliklerini her alanda sürdürülebilir gelişim için kullanmaktadır. 


İŞ TANIMI

•Kuruluş içi ve dışı kalite yönetim sistemi denetimlerin planlanması, uygulanması, raporlanması konusunda gerekli çalışmaların yapılması.

•Tetkik raporlarınının hazırlanması, takip denetimleri ile düzeltici ve önleyici faaliyetlerin alınması, takip edilmesi ve sonuçlandırılması.

•Yönetim sistemlerinin dokümante edilmesi, Yönetim sistemlerinin sistemini, prosedür ve proseslerini gözden geçirmesi, gerekli dokümanların hazırlanması, revize edilmesi, onaylanmasının ve dağıtımının sağlanması.

•Fabrika yönetimi bünyesinde yapılan yönetimin gözden geçirme toplantıları için şirket yönetim sistemlerinin performansını değerlendirerek üst yönetime raporlamalar yapılması, Toplantı tutanağını tutarak bölüm sorumlularına dağıtılmasının sağlanması.

•Tüm servislerde yönetim sistemlerinin gereği müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda uygulanmasını sağlamak amacı ile gerekli çalışmaların yapılması, etkinliğin kontrol edilmesi ve gelişmesi için katkıda bulunulması. Kalibrasyon faaliyetlerinin koordine edilmesi, eğitim aldığı konu ile ilgili dahili kalibrasyonları gerçekleştirilmesi ve fabrika içindeki/dışındaki tüm kalibrasyon faaliyetlerinin gerçekleştirilmesini sağlayarak kayıtların oluşturulması, saklanması. Fabrikaya yapılan tüm gözetim, belgelendirme denetimleri konusunda hazırlıkların yapılması, ilgilileri haberdar edilmesi, denetimde hazır bulunulması.  Denetim sonuçları doğrultusunda oluşabilecek düzeltici faaliyetlerin başlatılması.

•Proses hedeflerinin takip edilmesi, hedeflerle ilgili proses sorumlularından açıklamaların alınması, proses izleme kaydı olarak verilerin yönetime sunulması.

•Kalite Yönetim Sisteminin, müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, uygunsuzlukların oluşmasını önleyecek şekilde uygulanmasının sağlanması, etkinliğinin denetlenip geliştirilmesi.

•Kaizen, 5-S, 6 Sigma yalın üretim projelerinin yürütülmesi ve koordine edilmesi.

 

GENEL NİTELİKLER

Şişecam Cam Ev Eşyası Kırklareli Fabrikası Kalite ve Çevre Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere;

•Üniversitelerin Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği veya Çevre Mühendisliği bölümünden mezun,

•Tercihen minimum 1 yıl üretim veya kalite alanında deneyimi olan,

•İleri seviyede yazılı ve sözlü İngilizce bilen,

•MS Office uygulamalarını iyi seviyede kullanabilen

•Tercihen SAP kullanabilen,

•Stres altında problem çözme, iş zaman yönetimi, planlama, iş takip yeteneğine sahip,

•Kalite ve düzen oluşturma konusunda motivasyonu ve özgüveni yüksek

•Zamanın ve iş sonuçlarının en önemli performans göstergesi olduğu üretim süreçlerini ve kurulu ekipleri sürücü(sonuç odaklı) ve analitik kişilik profilleri ile destekleyebilecek,

•İnsan ilişkileri güçlü, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın,

•Seyahat engeli olmayan,

•Kırklareli/Tekirdağ bölgelerinde ikamet eden veya edebilecek olan,

•Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

Kalite Mühendisi aranmaktadır.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Uzman Kalite Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzman Kalite Mühendisi Uzman Kalite Mühendisi Maaşları Uzman Kalite Mühendisi Nasıl Olunur? Uzman Kalite Mühendisi Nedir? Uzman Kalite Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

1935 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda Türk cam sektörünü kurmak amacıyla temelleri atılan Şişec

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Hayat Sigortası, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Uzman Kalite Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzman Kalite Mühendisi Uzman Kalite Mühendisi Maaşları Uzman Kalite Mühendisi Nasıl Olunur? Uzman Kalite Mühendisi Nedir? Uzman Kalite Mühendisi İş İlanları