warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Danışmanı

Soylu Gayrimenkul

Adana, Mersin(Yenişehir, Toroslar, Anamur, Gülnar, Tarsus, Merkez, Mezitli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

919 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

919 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

SOYLU EMLAK KİMDİR?

2000 yılından bu yana güven ve çözüm hedefli anlayış.

2000 yılında İstanbul Beylikdüzünde kurulan Soylu Emlak 2004 yılına kadarki süreçte aynı konumda gelişimini ve hizmet kalitesini her geçen gün daha da yükselterek çalışmalarına devam etmiştir, 2007 yılında Mersin Yenişehir’de Akdeniz bölgesindeki ilk şubesini aktif hale getirerek çok kısa bir süre içerisinde bölgesinde güven, çözüm ve hizmet kalitesini tanıtarak sektörde standartları belirleyebilecek konuma gelmiştir. 2009 yılına gelindiğinde hizmet ağını daha da geliştirerek Mersin Mezitli bölgesinde ikinci şubesini açmıştır. 2017 yılında İstanbul Göktürk ve 2018 yılında Mersin Toroslar şubesini aktif hale getiren Soylu Emlak 50 den fazla Finans Danışmanı ile sektöründe kurmuş olduğu finansal iş birlikleri neticesinde pek çok banka ve kurumdan birincilik ödüllerinin yanı sıra, başarıya da imza atmıştır.


GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK, HAYALİNİZDEKİ KENDİ İŞİNİZİ KURMAK ÜZERE BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE, İLANIMIZIN TAMAMINI OKUYUP, ANLAYARAK, BAŞVURU ESNASINDAKİ SORULARI EKSİKSİZ YANITLAYARAK BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ. İLAN METNİNİN TAMAMINI OKUMADAN YAPILAN BAŞVURULAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAMAKTADIR.     


Soylu Emlak çatısı altında, emlak pazarlama sektöründe gayrimenkul danışmanı olmak isteyen, girişimci vizyon ve ruha sahip, iletişim becerileri yüksek, Soylu Akademi eğitimleri ile kendini geliştirmeye açık, çalışma disiplinine sahip, kurumsal kimliğimizi temsil edebilecek gayrimenkul danışmanları / gayrimenkul danışmanı olmak isteyen adayları, ekibimize katarak büyüyoruz…. 

ARANAN NİTELİKLER

  • Girişimcilik, kendi işinin sahibi olma vizyonuna sahip veya ilgisi olan,
  • SABİT MAAŞ beklentisi olmayan, yüksek oranlı gelir paylaşımı üzerinden kazanç elde etmek için performansına ve kendine güvenen,
  • Zaman yönetimi ve çalışma planlamasını kendi yapabilen iradeye, yapıya sahip olan,
  • Hayalleri ve hedefleri yüksek olan, bu hedeflere ulaşacak çalışma disiplini ve hırsına sahip olan,
  • Gayrimenkul portföyünü oluşturmak için tanıdığı ve tanımadığı insanlarla kolay iletişim kurabilen,
  • Müşterilerine hizmet verirken eğitimlerde anlatılacak şekilde gerekli gayrimenkul analizlerini yapabilecek, sunumlarını hazırlayabilecek seviyede temel bilgisayar ve MS Office programları bilgisine sahip olan,
  • Sürücü ehliyeti ve aktif araç kullanabilen,
  • İş hayatında, müşterileriyle ilişkilerinde ilk öncelik olarak ‘Etik ve Ahlak’ kavramlarını ilke edinen,
  • Kurumsal markayı temsil edebilecek anlayışa, prensiplere, eğitim düzeyine sahip olmak,
  • Kurumsal kimliğe uygun prezentabl görünüme sahip, dış görünümüne önem veren,
  • Kendini geliştirmeye, eğitimlere açık ve istekli,

Gayrimenkul danışmanı adaylarını ekibimize katmak ve birlikte çalışmak istiyoruz.

 

SIK SORULAN SORULAR 

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR? 

Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş değil, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmama ve diğer zorlukları yaşamadan Soylu Emlak kurumsal çatısı altında, sıfır maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

 

GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR ?

Gayrimenkul danışmanlarımız, çalışmaları için gerekli tüm bilgiler, yöntemler, stratejileri öğrenecekleri Soylu Akademi ofis içi eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak kariyerlerine başlarlar.

Eğitim sürecinin ardından, aktif şekilde çalışarak, satılık - kiralık portföyler edinirler. Portföylerine kattıkları mülkler, gayrimenkul danışmanlarımız tarafından, eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlanır ve işlem sonuna kadar tüm süreç yönetilir.


GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLARAK NE KADAR KAZANIRIM ?

Bu soruya net cevap vermek mümkün değildir. Soylu Emlak, danışmanlarına çalışmalarında başarılı olabilecekleri tüm gerekli imkanları, eğitimleri ve altyapıyı sunar. Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. 

Soylu Emlak bünyesinde başarılı olan, yıllık 1 milyon TL’nin üzerinde kazanan gayrimenkul danışmanları da vardır, performansı yetersiz olan düşük kazançlar eden gayrimenkul danışmanları da vardır. 

Soylu Emlak çalışma sistemini eğitimlerde anlatıldığı gibi uygulayan, sistemli, disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olmakta  yüksek kazançlar elde etmektedirler. 

 

GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

Soylu Emlak gayrimenkul danışmanı olmak için tecrübe gerekmez. Gerekli tüm eğitimler, başlangıçta Soylu Emlak Akademi başlangıç eğitimi ve Soylu Emlak oryantasyon sürecinde verilir. 

 

SOYLU EMLAK DANIŞMANI OLDUĞUMDA BAŞLANGIÇ EĞİTİMİNE KATILMAM ZORUNLU MU?

Soylu Emlak'ta her yeni başlayan gayrimenkul danışmanına başlangıç eğitimi zorunludur ve gereklidir.  Soylu Emlak Akademi eğitimi satılık, kiralık portföyler nasıl edinilir, satıcılarla çalışma, pazarlama faaliyetleri, alıcılarla çalışma, satış kapama... vb. ihtiyacınız olacak tüm gerekli bilgileri içermekte, size sadece eğitimde anlatılanları başarılı bir şekilde uygulamak kalmaktadır.

 

SOYLU EMLAK DANIŞMANI OLDUĞUMDA İŞİME YATIRIM YAPMAM GEREKİR Mİ?

Gayrimenkul danışmanı olarak Soylu Emlak'da, kendi işinizde çalışırken, hiçbir ek yatırım yapmanıza gerek duyulmamaktadır, Afiş, Araç, Yakıt veya Yemek gibi giderleriniz Soylu Emlak tarafından karşılanmaktadır, yapmanız gereken tek şey Akademi eğitiminiz doğrultusunda, bilgilerinizi doğru kullanarak, kazancınızı maksimize etmeye odaklanmaktır.

ARAÇ KULLANABİLMEM VE ARACIM OLMASI GEREKLİ Mİ?

Araç kullanabiliyor olmanız öncelikli tercih nedenidir, aracınız olması veya temin edebiliyor olmanız gerekmemektedir, Soylu Emlak kendi araç filosundan sizin için araç temini sağlayarak müşterilerinize sağlıklı ve hızlı hizmet verebilmeniz için size destek olmaktadır.

 

SOYLU EMLAK GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN NASIL BAŞVURURUM, SÜREÇ NASIL İŞLER? 

İlanımızın tamamını eksiksiz okuyup, değerlendirip, gayrimenkul danışmanı olarak Soylu Emlak çatısı altında gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdiğinizde, ilanımıza başvurunuzu yapınız. 

Başvurunuz kısa sürede incelenecek, uygun bulunan adaylar ile kısa zamanda iletişime geçilecektir.


Kendi işinizi kurmak hayaliniz ise, girişimci ruha sahipseniz, patron baskısı altında çalışmaktan ve düşük gelirden sıkıldıysanız, kendi çalışma programınızı özgürce oluşturmak istiyorsanız, hayallerinizi Soylu Emlak 'ta,  profesyonel modern bir ofiste gerçekleştirmek için en doğru adrestesiniz…

ŞİMDİ BAŞVURUN, ŞAMPİYONLAR EKİBİMİZE KATILIN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM, BİRLİKTE KAZANALIM….

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul, Emlak İşleri

Hakkımızda

2000 yılında İstanbul Beylikdüzünde kurulan Soylu Emlak 2004 yılına kadarki süreçte aynı konumda gelişimini ve hizmet kalitesini her geçen gün daha da

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Servis, Prim, Yemekhane, Giyim Yardımı, Erzak Yardımı.

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları