warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Turizm

Turizm

Başvuru Sayısı

116 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

116 başvuru

Departman

Turizm

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Stayso Group ve Markaları Hakkında Dünya’da bir çok projeye adını yazdırmaya hazırlanan ve ilk açılış projesini Türkiye’de başlatan Stayso Group, hizmet sektörüne yeni bir bakış açısı getirmeyi planlıyor. Önemli lokasyonlarda açılacak lüks butik otellerin ve restoran markaları ile uluslararası alanda hizmet vermeyi hedefleyen ve Türk misafirperverliğine özgü yenilikçi bir yaklaşım ile, tüm gezginlere hitap edecek çeşitli tesisler ve deneyimler sunuyor.

Stayso The House Hotel Turizm sektöründe bir devrim gerçekleşiyor!!! Türkiye’nin ilk ve tek antiviral virüssüz oteli “Stayso The House Hotel” İstanbul’da kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanıyor. Avrupa yakasının tarihi bölgelerinden biri olan Haliç kıyısındaki mükemmel konumuyla, şehrin tarihi bölgelerine, iş merkezlerine, alışveriş merkezlerine yakınlığı ile öne çıkan otel aynı zamanda teknolojisiyle de adından çok söz ettirecek. Dünyada ve Türkiye’de bir otelde ilk kez kullanılan  bu teknoloji sayesinde; virüs ve bulaş riski olmadan güvenli ve keyifli bir seyahat imkanı sunan otel çok yakında misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Stayso by Cloud7 Hotel Özgürlükçü, bağımsız ve uygun fiyatlı, yeni nesil gezgin oteli olarak gençlerin buluşma noktası olan Bomonti’de hizmet vermeye hazırlanıyor. 

Butik otecilik sektöründe kariyer hedefleyen, bizimle birlikte fark yaratacak, gelişecek, büyüyecek ve heyecanımıza ortak olacak gerçek takım arkadaşları arıyoruz. 

Yeni otellerimizde Kat Hizmetleri Görevlisi olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz.

Yeniliklere açık, fark yaratmayı seven / Sıcakkanlı ve güler-yüzlü / Misafir kavramını seven / Dürüst ve disiplinli / Sorumluluk sahibi / Mücadeleci / Takım çalışmasına uyumlu ve etkin / İletişim becerisine sahip / Güler yüzlü, enerjik, olumlu / Temizlik konusunda titiz ve hızlı/Düzgün konuşabilen / Küçük ayrıntıları algılayabilen, sır saklayabilen / Güçlü bir belleğe sahip 



Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun)

Kat Hizmetleri Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kat Hizmetleri Görevlisi Kat Hizmetleri Görevlisi Maaşları Kat Hizmetleri Görevlisi Nasıl Olunur? Kat Hizmetleri Görevlisi Nedir? Kat Hizmetleri Görevlisi İş İlanları