warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kalite Kontrol Uzmanı - Bingöl

Sütaş Süt Ürünleri A.Ş.

Bingöl

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

259 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

259 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sütün iyiliği ve bereketini yayma misyonu ile çalışan ve her biri işinin uzmanı 5.000 çalışma arkadaşımızın yanı sıra satış dağıtım grubundaki iş ortaklarımız ile birlikte 7.500 kişilik büyük bir aileyiz.

Her geçen gün büyüyen Sütaş Ailesi’ne, yaratıcı, yenilikçi, heyecanı yüksek, uluslararası platformlarda çalışabilecek, takım çalışmasını seven çalışma arkadaşları katmak istiyoruz.

Misyonumuzu benimseyen, vizyonumuzu paylaşan, değerlerimizi kendi değerleri ile örtüştüren, “Çiftlikten Sofralara” entegre iş modelimiz doğrultusunda gıda mühendisliği, makine mühendisliği, endüstri mühendisliği, veterinerlik, elektrik elektronik mühendisliği, işletme, iktisat, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi pek çok farklı bölümden mezun geleceğin Sütaş'lıları ile tanışma heyecanı içindeyiz.

Siz de bu aileye katılarak Sütaş'lı olmaya ne dersiniz?

Sütaş A.Ş. Bingöl Fabrika Müdürlüğü’müze bağlı Kalite Kontrol Yöneticiliği’nde görevlendirilmek üzere "Kalite Kontrol Uzmanı" pozisyonunda aramıza katılmanız için başvurunuzu bekliyoruz.   

Nasıl Bir Takım Arkadaşı Arıyoruz?

  • Üretim alanında kariyer hedefi olan, sütçülüğe tutkuyla bağlanacak Gıda, Kimya ve Ziraat (Süt Teknolojileri) Mühendisleri arıyoruz.   
  • En az 2 yıl üretim iş tecrübesine sahip,
  • Takım çalışmasına önem veren,
  • Araştırmacı, dinamik ve sonuç odaklı,
  • Yaratıcı ve yeniliklere açık,
  • Sürekli gelişmeye ve öğrenmeye açık,
  • İletişim becerileri güçlü,
  • Problem çözme ve analitik düşünme becerilerine sahip,
  • Ms Office programlarını kullanabilmede etkin,
  • İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
  • Bingöl’de ikamet eden / edebilecek olan

 

Takım Arkadaşımızdan Ne Bekliyoruz?

  • Hammadde, yarı mamul ve mamullerin ileri ve geriye doğru    izlenebilmesi    için    Kalite    Yönetim    Sistemi kapsamındaki kayıtlara ve HACCP planlarına uygun çalışmak/çalışılmasını sağlamak.  Üretim akışı boyunca, planlarda belirlenmiş    noktalardan    girdi    kontrolleri yapmak
  • İşletmeye alınacak malzeme ve yardımcı malzemelerden Girdi   Örnek   Alma   ve   Kontrol Talimatına   uygun örnekler almak/alınmasını sağlamak   ve   Girdi   Kalite Planına uygun olarak analizlerin yapılmasını sağlamak. Alınan bu örneklerin spesifikasyonlara uygunluğunu test etmek.  (kültür/maya/enzim vb girdilerin parti  bazında ilk üretimde en az 1 partide kullanılıp uygunluğunu teyit etmek).
  • Örnek test sonuçlarına göre onaylanıp kullanılan malzeme ve yardımcı malzemelerin, üretim sırasında da kalite spesifikasyonlarına uygunluğunu kontrol etmek.
  • Çalışmaları sırasında elde ettiği sonuçları doğru bir şekilde yorumlayarak yöneticisine raporlamak.  Standart dışı   durumlarda   yöneticisini anında   bilgilendirmek, kronik    konuları malzeme problemlerinin değerlendirildiği şirketin ilgili platformlarına taşımak.
  • Ambalaj bazında yapılacak denemelerin    sahadaki organizasyonunu sağlamak, denemelere katılmak ve sonuçları yorumlayarak raporların dağıtımını gerçekleştirmek.
  • Sorumluluk   alanındaki tüm ölçüm ve test ekipmanlarının planlara uygun olacak   şekilde kalibrasyon ve doğrulamalarını yapmak ve/veya yapılmasını sağlamak.
  • Satış iade raporlarını incelemek, girdi kaynaklı tespit ettiği sorunlar ile ilgili    önerilerde bulunmak ve sonuçlarını ilgili yönetici/müdürler ile paylaşmak.

Sütaş ‘ta sizin için neler var?

Çalışma arkadaşlarımızın, potansiyellerini en üst seviyede gerçekleştirebilmeleri için kişisel  gelişimlerini, bilgi, beceri ve yetkinliklerini destekler; kazanımlarını, kariyer beklentilerini, iş sonuçlarını ve organizasyonun ihtiyaçlarını değerlendirerek onlara kariyer yolculuklarının ilerleyen yıllarında da farklı lokasyon ve iş kolları arasında geçiş imkanı sunarız.

 

Aday Kriterleri

En çok 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Kalite Kontrol Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Uzmanı Kalite Kontrol Uzmanı Maaşları Kalite Kontrol Uzmanı Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Uzmanı Nedir? Kalite Kontrol Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Adımız süt, aşkımız süt, işimiz süt Kurulduğumuz günden beri süte ve sütçülüğe tutkuyla bağlıyız. Sadece sütçülüğe odaklanıyor, sütten kazandığımız

Şirket Sayfasına Git

Kalite Kontrol Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Kontrol Uzmanı Kalite Kontrol Uzmanı Maaşları Kalite Kontrol Uzmanı Nasıl Olunur? Kalite Kontrol Uzmanı Nedir? Kalite Kontrol Uzmanı İş İlanları