warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mekanik-Kaporta-Boya Teknisyenleri

Tan Oto Ltd. Şti

Ankara(Yenimahalle)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

555 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

555 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Otomotiv sektöründe, 1992 yılından bu yana bulunan Tanoto; Ford, Fiat, Renault, Dacia, Chery Otomobil ve Hafif Ticari Araç bayilikleri ile sektöre dair tüm çözümleri tek çatı altında buluşturarak, yeni ve ikinci el araç satış, satış sonrası, sigorta hizmetleri ile müşterilerimize en iyi satın alma ve satış sonrası hizmet deneyimini yaşatmaktadır.

Geniş araç filomuz ve yurt geneline yaygın 500 anlaşmalı servis ağımızla her sektörden müşterimize Uzun Dönemli Kiralama hizmetini TanFilo markamızla devam ettirmekteyiz. Hedefimiz müşterilerimizin maliyetlerini düşürmek, karlılık ve verimlilik sağlamak; kaliteli, hızlı ve sorunsuz hizmet vermektir.

Türkiye’nin en büyük araç kiralama firmalarından Garenta bayiliği ile Esenboğa Havalimanı, Ankara Şehir Yüksek Hızlı Tren Garı, Atlantis AVM, Next Level AVM ve Kuzu Avm şubelerimizde günlük ve aylık Kısa Dönem Araç Kiralama hizmeti sunmaktadır.

Uzun döneme dayanan iş tecrübemiz, bilgimiz ve güvenilirliğimiz ile müşterilerimize ikinci el araç satışında daha yakın olabilmek amacıyla, ikinci el online açık artırma hizmetini haftada 6 gün tanotodan.com markamızla sunuyoruz. Amacımız ikinci el müşterilerimizde satın alma memnuniyetini sağlamak ve değer yaratmaktır.

İkinci el araç odağındaki kaliteli hizmetimiz ve geniş ürün yelpazemizle müşterilerimizin beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere 7 noktada Tanoto2.el markamızla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Hedefimiz her zaman üstün hizmet kalitesi sunmak ve güven yaratmaktır.

Bireysel ve kurumsal sigortacılığın doğru ve güvenilir adresi olarak işinde uzman ekibimizle, müşterilerimizle buluşuyoruz. Amacımız müşterilerimize Tan Sigorta deneyimini yaşatmak ve geleceğe güvenle bakmalarını mümkün kılmaktır.

Tanoto, “Mutlu Çalışan eşittir Kaliteli İş” ilkesiyle iç ve dış müşteri önceliğine önem vererek, 10 farklı noktada 80.000 m² açık, 40.000 m² kapalı alanda 500’ün üzerinde çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

Uzmanlığımıza güvenerek yola çıkan herkesin, her zaman, en iyi Tanoto deneyimini yaşaması amacıyla otomotivle ilgili tüm çözümleri geliştirmeyi sürdürüyoruz.

Güçlü kadrosu ile hızla büyüyen Tanoto Ailesi olarak, markalarımızda görevlendirilmek üzere tecrübeli Kaporta, Boya, Elektrik ve Mekanik Teknisyenleri arıyoruz.

  • Endüstri Meslek Lisesi veya MYO mezunu,
  • Mesleki Yeterlilik veya Ustalık belgesine sahibi olan,
  • Yetkili ve/veya özel serviste çalışmış,
  • Bakım ve onarım alanında en az 5 yıl deneyimli,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Gelişime ve yeniliğe açık,
  • Arıza teşhis ve hasar konusunda deneyimli,
  • Dinamik ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen,
  • B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için).


İŞ TANIMI

  • Otomobil ve hafif ticari araçların bakım onarım işlemlerinin doğru ekipman kullanılarak teknik standartlara uygun yapılmasını sağlamak,
  • Hasarlı araçların genel niteliklere uygun şekilde onarımının tamamlanmasını sağlayarak ilk günkü orijinal haline getirmek,
  • Kendi alanında, rakipler dahil olmak üzere araçların ürün ve teknik özelliklerini bilmek, güncel değişiklikleri takip etmek,
  • Kalite kontrol süreçlerine dahil olmak,
  • İlk seferde doğru bakım onarımı yapmak,
  • İş güvenliği kurallarına uygun olarak çalışmak ve çalışılmasını sağlamak,
  • Marka ve firma imajını koruyacak şekilde davranmak.


Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Lise(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Otomotiv Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Otomotiv Teknikeri Otomotiv Teknikeri Maaşları Otomotiv Teknikeri Nasıl Olunur? Otomotiv Teknikeri Nedir? Otomotiv Teknikeri İş İlanları

Otomotiv / Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi 3+

Hakkımızda

Otomotiv sektöründe, 1992 yılından bu yana bulunan Tanoto; Ford, Fiat, Renault, Dacia, Chery Otomobil ve Hafif Ticari Araç bayilikleri ile sektöre dai

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı UyarıncaÇalışan/Stajyer Adayı Aydınlatma Metni1. Veri Sorumlusu

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Otomotiv Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Otomotiv Teknikeri Otomotiv Teknikeri Maaşları Otomotiv Teknikeri Nasıl Olunur? Otomotiv Teknikeri Nedir? Otomotiv Teknikeri İş İlanları