warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bilgi İşlem Destek Sorumlusu (Esenboğa)

Firma Bilgisi Gizli

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi İşlem

Bilgi İşlem

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Bilgi İşlem

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Çalışma lokasyonu Esenboğa Havalimanı olmak  üzere Bilgi İşlem Destek Sorumlusu arayışımız mevcuttur.

 Genel Nitelikler:
·        Lise, Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun,
·        Bilgi işlem donanımı ve teknolojisi bilgisine ve problemlerine iyi derecede hakim,
·        İyi seviyede ağ bilgisine (TCP/IP, WAN, LAN vb.) ve cihazlarına hakim (Router, Modem, Switch, Access Point vb.),
·        Windows işletim sistemlerinin desteği ve kurulumu konusunda deneyimli,
·        Server sistemleri hakkında temel bilgiye sahip,
·        Microsoft Office programlarına (Outlook, Excel, Word, Powerpoint) hakim ve iyi seviyede destek verebilen,
·        Active Directory ve File Server yönetimi hakkında bilgi sahibi,
·        Teknik seviyede İngilizce bilgisine sahip,
·        DVR/NVR kamera sistemleri konusunda temel bilgi sahibi,
·        Mobil ve sabit telefonların takibini ve taleplere destek verebilecek,
·        Server ve kullanıcı bilgisayarlarının periyodik yedeklemesini ve yedeklerin kontrollerini sağlayabilecek,
·        Yeni teknolojileri takip eden ve sürekli öğrenmeye açık, araştırmacı, mesleki bilgi ve becerisini sürekli geliştiren,

    TEMEL SORUMLULUKLAR:  

·      Sistemlerin etkinliğini sağlamak ve gelen sorunların tekrarını önleyecek kalıcı çözümler üretmek için günlük gelen arıza ve talep bildirimlerini analiz etmek, geliştirici önerilerde bulmak ve gerekli girişimlerde bulunarak sorunları çözmek.

·      Kullanılan teknolojiler ve hizmet verilen konularda güncel bilgileri takip edebilmek için temel süreçler, proje iş süreçleri, hizmetini verdiği ürün ve servisler hakkında detaylı bilgi edinmek, yaymak ve verilen eğitimlere katılmak.

·      Yapılan bildirimlerin en kısa sürede, doğru ve eksiksiz bir şekilde çözümlenebilmesi için problemlerin büyük/küçük, öncelikli/normal arıza olarak gruplandırarak müdahale önceliğini belirlemek ve sonrasında gerekli teknik desteği sağlamak.

·      Sistemlerin etkin olarak çalışmasını sağlamak için planlı bakım çalışmalarını prosedür ve talimatlara uygun olarak yapmak.

·      Demirbaş & envanter kayıtlarını düzenlemek ve takip etmek; talep formu ile gelen bilgisayar ve çevre birimlerinin bakım, onarım ve sistem / fiziksel kurulumunu yapmak ve bunların verimli bir şekilde kullanılması için gerekli çalışmaları yapmak.

·      Garanti kapsamındaki ürünlerin yetkili servise gönderilmesini ve takibini yapmak.

·      Donanım Destek Servisine ait mekânların emniyetini, tertip ve düzenini sağlamak.

·      Firma ve departmanlardan gelen talepler doğrultusunda personel kartlarının oluşturulması ve talep sahibine teslim edilmesi sağlamak.

·      Pos cihazlarının, yazarkasaların ve çevre birimlerinin kurulumunu, bakımını, network ayarlarını yapmak ve bunların verimli bir şekilde kullanılması sağlamak.

·      İhtiyaç halinde sistemlerin entegrasyonunu sağlayabilmek için diğer birimlerdeki çalışanlarla koordinasyonu sağlamak ve ilgili konular hakkında bilgi alışverişinde bulunmak.

·      Kullanıcılardan gelen sistemler ve uygulamalar ile ilgili erişim taleplerini bilgi gizliliği, güvenlik ve yönetim prosedürlerinde tariflendiği şekilde karşılamak için gelen talepleri değerlendirmek ve gerekli işlemleri gerçekleştirmek.

-Sahalardaki Network kablomalarını gerçekleştirmek.

Aday Kriterleri

2 - 6 yıl arası
Lise(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun)

Bilgi İşlem Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgi İşlem Destek Uzmanı Bilgi İşlem Destek Uzmanı Maaşları Bilgi İşlem Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Bilgi İşlem Destek Uzmanı Nedir? Bilgi İşlem Destek Uzmanı İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Bilgi İşlem Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgi İşlem Destek Uzmanı Bilgi İşlem Destek Uzmanı Maaşları Bilgi İşlem Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Bilgi İşlem Destek Uzmanı Nedir? Bilgi İşlem Destek Uzmanı İş İlanları