warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Teb Geleceğin Liderleri - Management Trainee

TEB - Türk Ekonomi Bankası

Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, İzmir, İstanbul(Asya)(Ümraniye)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübesiz

Departman

Finans

Finans

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Finans

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

TEB’de heyecan verici bir kariyer fırsatı seni bekliyor...


Dijital Bankacılık’tan Stratejik Planlama’ya, Kurumsal Yatırım Bankacılığından İnsan Kaynaklarına birçok alanı tanıyarak potansiyelini keşfedebileceğin TEB Geleceğin Liderleri Programı’na katıl, kariyerine dilediğin gibi yön ver.

  • 4 yıllık üniversitelerin Mühendislik, İşletme, İktisat, Ekonomi, Finans vb. bölümlerinden mezunsan,
  • 2 yıla kadar deneyime ve çok iyi derecede İngilizce seviyesine sahipsen,
  • İstanbul’da ikamet ediyorsan ya da edebileceksen,
  • Finans dünyasının geleceğini şekillendirmek istiyorum diyorsan,

31 Temmuz tarihine kadar başvurunu bekliyoruz.

Başvuru yapabileceğiniz gruplar: Bireysel ve İşletme Kredileri, Bireysel ve Özel Bankacılık, Finansal Piyasalar, İnsan Kaynakları, Stratejik Planlama&İş Geliştirme, KOBİ Bankacılığı, KOBİ Kredileri, Kurumsal Krediler, Kurumsal&Kurumsal Yatırım Bankacılığı, Mali İşler, Tedarik Yönetimi, Bilgi Teknolojileri Kontrol, Kurumsal Şubeler (İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep)

TEB GELECEĞİN LİDERLERİ PROGRAMI ADIMLARI

  • Başvuru
  • İngilizce Sınavı,
  • Genel Yetenek Sınavı
  • Yetkinlik Envanteri Çalışması
  • Online Mülakat
  • Teklif

TEB GELECEĞİN LİDERLERİ PROGRAMINDA SENİ NELER BEKLİYOR?

TEB Geleceğin Liderleri Programı’na katılarak geleceğin finans dünyasını şekillendirenlerden biri olabilir, finans dünyasına yapacağın katkının ötesinde yaptığın her işte pozitif etki yaratabilirsin. 

  • Dijital Bankacılık’tan Hazine’ye, Kurumsal Yatırım Bankacılığı’ndan İnsan Kaynakları’na finans dünyasının farklı alanlarını tanıyıp, kariyerine dilediğin gibi yön verebileceğin bir program bekliyor. 
  • Geleceğin iş dünyasına hazırlayan sıra dışı eğitim gelişim fırsatları, ilham verici konuşmacılar, ufuk açan Innovation Talks seansları,
  • Sosyal hayata, topluma ve çevreye pozitif etki yaratmayı amaçlayan Social Hackathon ile daha iyi bir gelecek için yenilikçi, yaratıcı çözümler tasarlama,
  • Üniversite ortaklığı ile gerçekleştirdiğimiz Dijital Gelişim Sertifika Programı’na dahil olarak, dijital yetkinliklerinizi geliştirip, çok değerli bir sertifikaya sahip olma fırsatı,
  • Bankamızın deneyimli liderleri ile bir araya gelerek kariyer yolunda ilham alabileceğin Liderler Kahvesi Buluşmaları,
  • TEB Saklıköy’ün eşsiz doğası ve keyifli ortamında seni iş hayatına hazırlayan bu sıra dışı programa katılma, gelecekteki iş arkadaşlarınla tanışma fırsatı… 


TEB’DE ÇALIŞMA ORTAMI

EŞSİZ BİR GELİŞİM FIRSATI
Geleceğin Liderleri Programı işe alım sürecinin ilk adımından itibaren, tüm adaylarımıza benzersiz bir eğitim gelişim fırsatı sunuyor.

EN UYGUN KARİYER ALANI
TEB’de teknolojik ve dijital rollerden Kurumsal Yatırım Bankacılığına, pazarlamadan, satışa, inovasyondan, iletişime, riske birçok alanı tanıyıp, çalışabilir, sizinle bilgi ve deneyimini mutlulukla paylaşmaya hazır yöneticilerimizle, çalışma arkadaşlarınızla finans dünyasının geleceğini şekillendirebilirsiniz.

GLOBAL KARİYER FIRSATLARI
Hem TEB’de hem de stratejik ortağımız 68 ülkede 200.000 üzerinde çalışanı olan BNP Paribas sayesinde uluslararası platformda farklı kariyer ve gelişim fırsatlarını değerlendirebilir, kariyerinizi tek bir alanda değil, birçok alanda geliştirebilirsiniz. Teknolojiyi en ileri seviyede kullanan finans sektöründe kariyerine sağlam bir başlangıç yapabilirsin.

İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK EDEN ÇALIŞMA ORTAMI
İnovasyon ve girişimciliği teşvik eden benzersiz bir çalışma ortamında bir kurumda çalışırken yenilikçi, yaratıcı fikirlerinizi kendi kurduğunuz ekiple, mentorluk ve koçlukla desteklenerek geliştirebilir, projelerinizi tüm yöneticilerimizle paylaşma fırsatı bulabilirsiniz.

OFİSTEN VE EVDEN ÇALIŞMA FIRSATI
En verimli şekilde çalışabileceğiniz, iş yaşam dengenizi en iyi şekilde düzenlemenizi sağlayacak çalışma modelimizle iş tanımınıza göre ofisten ya da evden çalışabilir, uzaktan çalışma destek paketi ve yemek kartı uygulamasından yararlanabilirsiniz.

DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN POZİTİF ETKİ YARATABİLECEĞİNİZ BİR İŞ YERİ
İyi ve sorumlu bir banka olma misyonumuzla daha iyi bir gelecek için aldığımız aksiyonlarımızın bir parçası olabilir, toplumsal, sosyal ve ekonomik pozitif etki yaratan projelerimizde aktif olarak rol alabilirsiniz. Haftada 2 saat gönüllülük projelerinde yer alma imkanı.

FİNANS DÜNYASININ LİDERLERİNDEN BİR OLMA FIRSATI
Son 1 yılda yöneticilerimizin % 83’ünü kendi içimizden yetiştirmekle gurur duyuyoruz ve bu programla geleceğin liderlerini arıyoruz.

AVRUPA VE TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞVERENİNDE ÇALIŞMA DENEYİMİ
Son 9 yıldır sürekli yenileyip geliştirdiğimiz uygulamalarımızla çalışma arkadaşlarımız için en çok çalışmak isteyecekleri işyerini yaratmaya devam ediyoruz.


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Banka Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Banka Uzman Yardımcısı Banka Uzman Yardımcısı Maaşları Banka Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Banka Uzman Yardımcısı Nedir? Banka Uzman Yardımcısı İş İlanları
Hakkımızda

Türk bankacılık sektörünün saygın ve ayrıcalıklı finans kurumu olan TEB, bankacılık faaliyetlerine 1927 yılında başlamıştır. Kurulduğu yıldan bu yana

Şirket Sayfasına Git

Banka Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Banka Uzman Yardımcısı Banka Uzman Yardımcısı Maaşları Banka Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Banka Uzman Yardımcısı Nedir? Banka Uzman Yardımcısı İş İlanları