İstanbul(Avr.)(Kağıthane)

İş Yerinde

İş Yerinde

7 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Taşıma

Taşıma

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Taşıma

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Tekstil ürünleri alanında 1975 yılından bu yana faaliyet gösteren TEDA Konfeksiyon Yan Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD.ŞTİ.,dünya çapında iş ortaklıkları bulunan, sektöründe lider, global bir şirkettir. Türkiye pazarında uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 500 farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile TEDA, iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunar.

TEDA, Türkiye çapında profesyonel satış organizasyonu ve tüm dünyadaki yenilikleri müşterilerine çok hızlı ulaştırabilme yeteneğine sahip bir firmadır.

Güvenilirliği, bağlantı elemanlarındaki liderliği, kapsamlı kalite kontrol sistemi, dünya çapında bir satın alma ağının varlığı, müşteriye özel servis ve dağıtım hizmeti, konfeksiyon imalat aşamasında en uygun ve en doğru ürün seçiminde ilgili kişilere danışmanlık hizmeti verebilecek uzman proje danışmanlığı hizmeti, TEDA’nın diğer ayırt edici özellikleri arasında yer almaktadır.

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin, KAĞITHANE / Hamidiye'Mah. bulunan depomuzda 'Sevkiyat Şoförü' olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.

  • E ve B sınıfı ehliyeti olan 
  • SRC ve Psikoteknik sertifikalarına sahip 
  • Müşteriye yapılan sevkiyatta ürünün teslimatının hasarsız, zamanında, iş yeri kurallarına ve marka imajına uygun şeklide gerçekleştirmek.
  • Trafik kurallarına uymak ve hataları en aza indirecek çalışmalarda bulunmak,
  • Dağıtım aracını güvenli sürüş kurallarına uygun kullanmak,

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Sevkiyat Şoförü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sevkiyat Şoförü Sevkiyat Şoförü Maaşları Sevkiyat Şoförü Nasıl Olunur? Sevkiyat Şoförü Nedir? Sevkiyat Şoförü İş İlanları