warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kocaeli(Dilovası)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

454 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

454 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

TEKKAN PLASTİK geçmişten gelen tecrübesi, nitelikli makine parkı ve her geçen gün artan otomasyon el uygulamalar sayesinde; görsel kalite, estetik ve fonksiyonellik beklenen en karmaşık şekillerdeki plastik parçaların, üretimi ve montajını hassas toleranslarda gerçekleştirilebilmektedir.

Kocaeli Dilovası’nda 36.000 m²’lik alana kurulu fabrikamızda 400’den fazla çalışanımız ile üretime güç katıyoruz.

Bakım bölümümüz için, geleceğini beraber oluşturacağımız çalışma arkadaşları arıyoruz. Dinamik bir ortamda, harika takım arkadaşlarıyla geleceğin teknolojilerine öncülük etmek istiyorsanız başvuru yapmanız yeterli.

Senden Neler Bekliyoruz?

Beyaz Eşya ve Otomotiv Sanayi’nde ülkemizi daha ileri taşıman için son teknolojiye sahip fırsatlar sunuyoruz. Tüm bunları yaparken senden beklediklerimiz;

  • Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik bölümünden mezun.
  • İçinde bulunduğu bakım ekibine arızalarda teknik destek vermek ve tekrar etmemesi için gerekli iyileştirme faaliyetlerini ortaya koymak, uygulamanı.
  • Bakımların kalitesini arttırmak için tesisin verimlilik değerlerini takip etmek ve gördüğü aksaklıkları raporlama yapmanı.
  • Tesislerin/ekipmanların; Kritik yedek parça  , Kritik Know-How ,  Periyodik Bakım ve Yenileme-modernizasyon  başlıklarında eksiksiz takip etmek, eksiklikleri tamamlamanı.
  • Robotik otomasyon ve diğer Üretim hatlarının verimliliklerini istenen seviyede tutmak amacıyla yazılım ve donanımı üzerinde geliştirme faaliyetleri yapmanı. ( Görüntü İşleme Sistemleri, PLC, Robotik) 
  • Makine-Tesis özelinde kurumsal dokümanlar hazırlamak, eğitimler vermeni.
  • Yeni yatırım süreçlerini teknik ve mali açılardan koordine ve kontrol etmeni.
  • Yeni teknolojileri araştırmak ve mevcut ürünler üzerinde entegre edilmesini sağlamanı.
  • Temel Üretim bilgisine hakim olmanı.
  • Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip olmanı. 
  • İletişim ve ikna kabiliyetinin ve İnsan ilişkilerinin iyi olmasını.
  • Öğrenmeye açık, istekli ve kişisel gelişimine önem vermeni.
  • İstanbul veya Kocaeli bölgesinde ikamet etmeni.
  • Orta seviyede İngilizce bilmeni. 

Bu özelikler sende var ise aradığımız “Bakım Onarım Mühendisi ” sen olabilirsin.

Tekkan ’da bizler:

Çalışma arkadaşlarımızla ortak hedefimiz olan zirveye ulaşmak için takım ruhunun gücüne inanıyor, birlikte başarmak için çabalıyor ve ülkemizi hep daha ileriye taşımak için hep beraber çalışıyoruz.

Sektörde her geçen gün büyümemizi sürdürürken gücümüzü çalışma arkadaşlarımızdan alıyor, başarıya olan inancımızı onlarla besliyoruz. Tecrübelerimizi, aramıza yeni katılan tüm arkadaşlarımızla paylaşırken onların gelişimlerine de katkıda bulunuyoruz. Çünkü inanıyoruz ki sürekli gelişim bizim ayrılmaz bir parçamız ve ancak paylaşarak başarımızı artırırız.

İnsana ve çevreye değer veririz, sosyal sorumluluk projeleriyle hayata dokunuruz.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
B sınıfı

Bakım Onarım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bakım Onarım Mühendisi Bakım Onarım Mühendisi Maaşları Bakım Onarım Mühendisi Nasıl Olunur? Bakım Onarım Mühendisi Nedir? Bakım Onarım Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Tekkan Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1989 yılında Tekkan Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. olarak kurulmuş olan firmamız; Beyaz eş

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Erzak Yardımı.

Bakım Onarım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bakım Onarım Mühendisi Bakım Onarım Mühendisi Maaşları Bakım Onarım Mühendisi Nasıl Olunur? Bakım Onarım Mühendisi Nedir? Bakım Onarım Mühendisi İş İlanları