warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bilecik(Bozüyük)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

·    Bilecik Bozüyük OSB de bulunan firmamıza görevlendirilmek üzereElektrik Bakım Formeni/Mekanik Bakım Formeni arıyoruz.

 Tesisteki arıza durumunda tesisin en kısa sürede devreye alınması için çalışmaları yapmak, arıza ve sorunları amirine bildirmek.

 Kök neden analizi yapmak. arızaların tekrar oluşmaması için iyileştirme faaliyetlerinde bulunmak.

 Tesisin programlı revizyon ve bakım zamanlarının belirlenmesi için tespitler yapmak.

 Planlı bakımlar ve bakım-onarım için gerekli yedek malzemelerin temini, azami-asgari stokların belirlenmesi ve korunması için üst amirlerine bilgi vermek. SAP üzerinden taleplerini açmak.

 Bakım planlarını gözden geçirerek sürekli iyileştirme sağlamak.

 Bakım Planlarına göre gerekli kontrol, bakım, tamirat, parça değişim işlemlerinin yapılması ve gerekli formların doldurulması, görülen uygunsuzluklarda Bakım Onarım Yazılımına uygunsuzluğun giderilmesini sağlayacak yeni iş emri açılması

 Kritik yedek parça listelerini belirlemek ve takibinin yapılmasını sağlamak

 Prosedür, talimat ve planları uygulayıp formları düzenli olarak doldurup takip etmek.

 Kendisi ve astlarının iş güvenliğine uygun çalışmalarını sağlamak

 Bakım ve onarım işlerini emniyetli, hızlı, temiz, düzenli ve doğru olarak gerçekleştirilmesini sağlamak

 Mekanik/Elektrik atölyesinin günlük işleriyle ilgili planlamayı ve iş dağılımını yapmak, takip etmek, raporlamak. Planlanmış ve plan dışı mekanik işlerin yürütülmesiyle ilgili her aşamada kontrolü sağlamak.

 Bakım Onarım Bölümü yazılım sistemi üzerinden açılan arıza taleplerinin, çalışma tamamladıktan sonra işçilik, malzeme ve yapılan işin bilgileri eklenerek kapatılmasını sağlamak,

 Yapılan bakım işlemleri için gerektiğinde bakım onarım yazılımına yapılan işin işçilik, malzeme ve işin detayları eklenerek kaydedilmesi

 İşletme içindeki ve bakım-onarım işlemlerindeki güvenlik ve çalışma talimatlarına uygun hareket edilmesi, gerekli yerlerde koruyucu malzeme ve ekipman kullanılması

 Bakım talimatları ile tanımlanan bakım ve onarım işlerini emniyetli, hızlı, temiz, düzenli ve doğru olarak gerçekleştirilmesini sağlamak. 

 İşletme içindeki ve bakım-onarım işlemlerindeki güvenlik ve çalışma talimatlarına uygun hareket etmek, gerekli yerlerde koruyucu malzeme ve kıyafet kullanmak. 

 Fabrikada tehlikeli bulduğu elektrik-mekanik-üretim ve/veya tüm birimlerle ilgili tehlikeli bulduğu her noktayı derhal ilgili birim yöneticisine iletmek ve verilen talimatlara göre hareket etmek.

 Yangın söndürme hidrant sistemini her an çalışabilir şekilde bakımlı ve hazır halde tutmak. 

 İşletmede duruş gerektiren tüm arızaları her vakit üst amirine bildirmek, bakım-onarım sistemi üzerinden iş emri talebi açarak bakımı planlar.

 Önemli arızalarda mesaiye devam etmek ve bakım yöneticisini bilgilendirmek. 

 Acil durumlarda doğalgaz vanalarını kapatmak ve derhal bakım yöneticilerine bilgi vermek. Ekibine liderlik etmek.

 Üretim elemanlarının faaliyetlerinin aksamadan sürdürülmesi için üretim planlarına uygun olarak bakım onarım yapılmasını sağlamak.

 Periyodik bakım gerektiren ekipmanların, planlanan zamanda ve doğru yöntemlerle bakımını yaptırmak ve gerekenleri hakkında rapor düzenlemek.

 Mekanik/Elektrik atölyesindeki makine ve tezgahların güvenli bir şekilde kullanılabilmesi ve mekanik atölyenin temizliğinin sağlanabilmesi için planlama yapmak.

 Belirlenen faaliyetlerin yerine getirilmesi ile ilgili bilgilerin toplanması, analiz edilmesi, elde edilen bilgilerin değerlendirilerek bakım-onarım faaliyetlerinin ve zamanlarının en aza indirilmesinin sağlanması amacıyla üst amirleri ile sürekli bilgi alışverişinde bulunmak.

 Planlanması yapılan bakım-onarım zamanlarını ve faaliyetlerini Üretim Yöneticisine bildirmek.

 Bağlı bulunduğu Müdürlüğün talimatları doğrultusunda bölümüyle ilgili çevre faaliyetleri ve uygulamalardan sorumlu olmak.

 İşçi sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili yönetmeliklerin takibi ve kuruluş içi faaliyetlerin düzenlenmesi ve takibinden sorumlu olmak.

 Mekanik/Elektrik atölyesinde uygulaması gereken talimatların hazırlanması ve uygulanmasında mekanik bakım yöneticisi ile sürekli bilgi alışverişinde bulunmak ve etkinliğini sürekli kontrol etmek.

 Gerekli durumlarda taşeron ihtiyacını belirlemek, taleplerini açmak, Taşeron personelin çalışmasını denetlemek.

 Şirket hedefleri, bölüm hedefleri ve bireysel hedefleri gerçekleştirmek amacıyla gerekli aksiyonları almak.

 Kendine bağlı personellerin çalışma saatlerini takip eder. Vardiya planlamasını sağlamak.

 Kalite iyileştirme yönelik çalışmalar yapmak.

 Ekibine teknik eğitimler vermek.

Aday Kriterleri

5 - 25 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Elektrik Bakım Formeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Elektrik Bakım Formeni Elektrik Bakım Formeni Maaşları Elektrik Bakım Formeni Nasıl Olunur? Elektrik Bakım Formeni Nedir? Elektrik Bakım Formeni İş İlanları
Hakkımızda

Teknotherm Ltd. Şti. Teknotherm Ltd. Sti . 1987 yılında yüksek ısılarda çalış

Şirket Sayfasına Git

Elektrik Bakım Formeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Elektrik Bakım Formeni Elektrik Bakım Formeni Maaşları Elektrik Bakım Formeni Nasıl Olunur? Elektrik Bakım Formeni Nedir? Elektrik Bakım Formeni İş İlanları