warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Raporlama ve İş Zekası Uzmanı

Teleperformance Türkiye

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı M...

Müşteri Hizmetleri / Çağ...

Başvuru Sayısı

344 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

344 başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı Mer...

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder.

Teleperformance Grup, 80 ülkede, 265 dil ve lehçede, 350 Çağrı merkezinde 300.000'den fazla çalışanıyla farklı sektörlerde, çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren büyük ölçekli uluslararası firmalara dış kaynaklı Çağrı Merkezi hizmeti sunmaktadır.

Raporlama ve İş Zekası Uzmanı pozisyonunda değerlendirilmek üzere aşağıda belirttiğimiz nitelik ve tecrübeye sahip takım arkadaşı arıyoruz.
 
Genel Nitelikler
  • Tercihen üniversitelerin İstatistik, Endüstri İlişkileri, Matematik, İktisat, İşletme veya Ekonometri bölümleri mezunu
  • SQL sorgulama diline hakim İş Zekası programları konusunda tecrübeli
  • MS office –özellikle excel- yazılımları konusunda uzman düzeyde bilgi sahibi
  • Tercihen iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip
  • İnsan ilişkilerinde ve takım çalışmasında başarılı
  • Analitik düşünce ve problem çözme yetkinlikleri gelişmiş
  • Zaman yönetimi, planlama ve takip konusunda başarılı
  • Planlama ve koordinasyon yeteneğine sahip olmak
  • Müşteri odaklı çalışmayı benimsemiş olmak
  • Erkek ise askerlik görevini yapmış olmak ya da en az 2 sene tecilli olmak


İŞ TANIMI

  • Teleperformance projelerinin çalışan datasının  günlük, haftalık, aylık ve ihtiyaç duyulan periyotlarda istenilen formatlarda raporlarını hazırlamak.
  • İnsan Kaynakları Anahtar Performans Göstergeleri olan Devamsızlık (Absenteeism), İşgücü Devir Oranı (Attrition – Turnover), FTE, Toplam Çalışan Sayısı gibi metriklerin belirlenen hedeflere göre durumunu gösteren raporları ve analizleri hazırlamak ve raporlamak.
  • Personel çalışma süreleri ve puantaj takibinin yapıldığı SFM ve CCMS yazılımlarındaki sürelerin sorunsuz olarak sisteme işlendiğinin takibi, ek olarak girişi yapılan sürelerin kontrolünü sağlamak.
  • Hedeflenen ve gerçekleşen KPI’lar ile ilgili departman yöneticilerini düzenli olarak bilgilendirmek.
  • Müşteri temsilcileri ve diğer personelin temel performans göstergelerini içeren raporları hazırlamak. Performans yönetimi için gerekli hedef, hedef ağırlıkları ve performans hedeflerini düzenli olarak güncellemek ve operasyon ile mutabık kalmak.
  • Teknolojik altyapıda olabilecek değişiklikleri-eklentileri raporlama araçlarına yansıtmak, müşteri ve operasyon talep ihtiyaçlarına göre şekillendirmek.
  • Raporlama ara yüzlerinin doğru çalıştığından emin olmak ve raporlara yansıtılan istatistiklerde “sıfır hata” hedefini gerçekleştirmek. (Raporlama ara yüzlerinin ve bu ara yüzlerden elde edilmiş çıktıların kalibre edilerek hata payının sıfıra indirilmesi) Raporların ve tüm istatiksel dataların depolanabilir ve geçmişe dönük olarak erişilebilir olmasını sağlamak Alanı ile ilgili yenilikleri takip ederek raporlama ve ölçümleme yöntemlerini geliştirmek ve raporların geliştirilmesine katkıda bulunmak.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

İş Zekası Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Zekası Uzmanı İş Zekası Uzmanı Maaşları İş Zekası Uzmanı Nasıl Olunur? İş Zekası Uzmanı Nedir? İş Zekası Uzmanı İş İlanları

Bilişim / Danışmanlık

Hakkımızda

Dünyanın lider dış kaynak iş hizmetleri servis sağlayıcısı Teleperformance, 46 yıllık küresel deneyimi, 100 ülkede 500.000 çalışanıyla 300+ dil ve leh

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (“KVKK”) USUL VE ESASLARI UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN

Detaylı Bilgi

İş Zekası Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Zekası Uzmanı İş Zekası Uzmanı Maaşları İş Zekası Uzmanı Nasıl Olunur? İş Zekası Uzmanı Nedir? İş Zekası Uzmanı İş İlanları