warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

167 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

167 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Neden Teracity Yazılım Teknolojileri?

1986 yılından günümüze Türkiye Yazılım sektöründe üretici firma olarak yer alan Teracity; E-Türkiye dönüşümü için Yönetim Bilgi Sistemleri (MIS) alanında yazılımlar üretmektedir.

Teracity uzun yıllar boyunca kazandığı kamu deneyimi sayesinde 2016 yılından itibaren özel sektör şirketleri ve Organize Sanayi Bölgeleri içinde Yönetim Bilgi Sistemleri ve E-dönüşüm çözümleri üretmeye başlamıştır. Geçen kısa süre içinde; Teracity tarafından üretilen teknolojiler Türkiye'nin köklü özel sektör şirketlerinde binlerce kullanıcı tarafından başarı ve yüksek memnuniyet derecesi ile kullanılmaktadır.

Geliştirdiği Teknolojiler alanında çıtayı her gün biraz daha yukarı koyma hedefinde olan Teracity; 2015 yılından itibaren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve 5746 Sayılı kanun kapsamında “Yazılım Ar-Ge Merkezi” olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. İstanbul , Bursa , İzmir kentlerinde kendi ofisleri ile , Türkiye genelinde ise deneyimli iş ortakları ile kesintisiz bir hizmet sağlamaktadır.

Teracity ; onlarca yıldır Türkiye pazarı için geliştirdiği ileri teknoloj vizyonu ve yüksek memnuniyet ilkesine dayanan hizmet anlayışını; Dünya pazarlarına taşıma hedefinide adım adım ilerlemektedir. Başta devlet destekli kümelenmeler (Hiser) olmak üzere ihracat yolculuğu için gerekli tüm hazırlıkları tamamlamış olup başta Avrupa pazarı olmak üzere ABD ve Afrika pazarlarında yer almak için çalışmalarını sürdürmektedir.

İş Tanımı

İdeal aday,Özel Sektöre uygun iş geliştirme başarısını hızlandırmak için potansiyel müşterilerle ilişkiler geliştirecektir. Bu kişi, ihtiyaçlarını anlamak için müşterilerle toplantılar planlayacaktır. Ayrıca yeni müşteri adaylarını ortaya çıkarmak için satış ve pazarlama ekipleriyle yakın bir şekilde çalışacaklar.İlgili kişi, şirketimizin Türkiye ve Yurtdışı operasyonlarında rol alacaktır.

Sorumluluklar

  • Proaktif giden arama yoluyla randevular oluşturmak
  • Soğuk arama, e-posta ve sosyal stratejiler aracılığıyla stratejik iş hesaplarına yönelik aday müşteri oluşturma
  • Satış Yöneticileri için nitelikli toplantılar ayarlayarak ve sunumların satışa dönüşmesini satış büyümesini desteklemek


Nitelikler

  • Yazılı ve sözlü iletişim becerileri
  • Güçlü zaman yönetimi ve organizasyon becerileri
  • Bilişim Sektöründe Çalışma tecrübesi

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
B sınıfı

Kıdemli Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Satış Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

1986 yılından bugüne Türkiye Yazılım sektöründe üretici firma olarak yer alan Teracity; E-Türkiye dönüşümü için Yönetim Bilgi Sistemleri (MIS) alanınd

Şirket Sayfasına Git

Kıdemli Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Satış Uzmanı İş İlanları