warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Department

Food & Beverage

Food & Beverage

Application Count

897 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Application Count

897 application

Department

Food & Beverage

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul'un En İyi Adresi
İstanbul’un en heyecan verici semtlerinden Nişantaşı’nın kalbinde olan The St. Regis İstanbul, size sadece otelin içinde değil; dışında da aradığınız her şeyi sunabilecek bir konuma sahiptir. Park manzarasına karşı olan odanızdan sadece iki adım uzaklıkta bulunan İstanbul'un en seçkin mağazalarında alışveriş yapabilir, her damak zevkine uygun onlarca kaliteli restoran ve café de kahvenizi yudumlayabilir veya güzel bir yemek yiyebilirsiniz. Çevremizdeki sanat galerilerinde hoşunuza gidecek yeni sergiler bulacaksınız. Üstelik Kongre merkezi, Taksim Meydanı ve eşsiz İstanbul Boğazı da sadece birkaç dakika uzağınızda. 


Beklentilerinizin Ötesinde
118 odamızın her birinde St. Regis kültürünü, konforunu, lüksünü ve rahatlığını bulacaksınız. Detaylara ve misafirlerimizin ihtiyaçlarına gösterdiğimiz özeni hemen hissedeceksiniz. 35-45 m2 arasında değişen genişlikteki Superior Odalar’dan Presidential Suit’e kadar tüm odalar, ödüllü mimar Emre Arolat tarafından tasarlandı.
The St. Regis Istanbul için özel olarak yapılan mobilyalar, ceviz parke döşemeler, bronz detaylı Amerikan ceviz kaplamalar, mermer duvarlar, Asya’dan özel olarak getirilen siyah mermerler ve suitlerdeki büyük banyolarda yer alan, desteksiz siyah küvetler, ana odadan bağımsız misafir odaları, Maçka Parkı manzaralı teraslar gözünüze ilk çarpacak olan güzelliklerin sadece bir kısmı olacak.
The St. Regis İstanbul’un içinde her an kendinizi bir sanat eseri ile karşı karşıya da bulabilirsiniz. Çünkü dünya çapında tanınan saygın Türk sanatçıların eserleri, sadece otelin genel kullanım alanlarında değil; misafir odaları ve süitlerde özel vitrinlerde sergilenmekte.
 
Benzersiz Deneyimler
Şehrin tadını, tabii ki St. Regis özeniyle hazırlanan en iyi yemeklerle ya da güzel bir kahveyle çıkarmak için St. Regis Brasserie ve Teras Restaurant ve Lounge arasında zevkinize ya da o anki keyfinize göre seçim yapmanız yeterli. Kendinizi şımartmanız içinse 800 m2’lik, hayallerinizin ötesinde bir deneyim sunan Iridium Spa, tüm rahatlatıcı ortamı ile sizi bekliyor.

Tavizsiz Servis Anlayışı
St. Regis’in saygı uyandıran, asla eskimeyen zarafeti ve eşsiz lüks kimliğimizle gurur duyuyoruz. Bu kimliği Türkiye’ye taşıyan The St. Regis İstanbul’un tüm misafirlerinin de benzeri bulunmayan St. Regis Butler Hizmeti’nden keyif alacaklarını umuyoruz.

Genel Nitelikler

·         Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,

·         Tercihen Uluslararası otellerde aynı pozisyonda en az 5 yıl tecrübesi olan,

·         Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, 

·          İyi derecede İngilizce bilen (Yazılı ve sözlü) 

·         Güçlü analitik ve sayısal beceriye sahip,

·         Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, 

·         Tercihen ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim                          Sistemi, ISO 22000 HACCP Gıda Güvenliği Kalite Yönetim Sistemleri konusunda                deneyimli,

.         Misafir memnuniyeti odaklı ve iletişim yönü kuvvetli,

.         Takım çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı


Marriott International is an equal opportunity employer committed to hiring a diverse workforce and sustaining an inclusive culture. Marriott International does not discriminate on the basis of disability, veteran status or any other basis protected under federal, state or local laws.

Preferred Candidate

2 - 5 years of experience
Bachelor’s(Graduate)
English(Reading : Good, Writing : Good, Speaking : Good)

Gıda Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gıda Mühendisi Gıda Mühendisi Maaşları Gıda Mühendisi Nasıl Olunur? Gıda Mühendisi Nedir? Gıda Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Exciting and rewarding career opportunities await you at The St. Regis Istanbul.An extraordinary setting, discreet recognition and the highest express

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

“ÇALIŞAN ADAYI” KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN HÜKÜMLER1. Veri Sorumlusu ve Kişisel Veri Kate

Detaylı Bilgi

Gıda Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gıda Mühendisi Gıda Mühendisi Maaşları Gıda Mühendisi Nasıl Olunur? Gıda Mühendisi Nedir? Gıda Mühendisi İş İlanları