warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir(Bornova)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1938 yılında Micaleff Ailesi’nin fertlerinden Anthony Micaleff tarafından İzmir’de zeytinyağı üretimine başlanması ile başlayan zeytinyağı tutkumuz, 1945 yılında Bakanlar Kurulu kararı ve onayıylaTicaret ve Sanayi Kontuvarı Türk Anonim Şirketi adıyla tüzel kişiliğe kavuşmuştur. O yıllarda, Cumhuriyet’in kurulmasından hemen sonra başlatılan ekonomik kalkınma ve büyüme politikaları çerçevesinde özellikle yerli sermaye ile kurulacak şirketlerin kurulması Bakanlar Kurulu’nun izin ve onayına sunulmaktaydı. Bu nedenlerden dolayı şirketimizin kuruluşu 1945 yılında dönemin Bakanlar Kurulu kararıyla gerçekleşmiş ve şirketimize T.A.Ş., yani “Türk Anonim Şirketi” unvanı verilmiştir. O tarihten bugüne bu unvanı büyük onur ve gururla taşıyoruz.

Kristal, zeytinyağı kültürünün özellikle Anadolu’da yeşermesine ve gelişmesine nesiller boyu öncülük ve hizmet etmiş, Türkiye’nin ilk markalızeytinyağı olma özelliğine sahip çok değerli bir marka, hatta bir markadan fazlasıdır. 1950'li yıllarda zeytinyağı, ağırlıklı olarak üretim bölgeleri olan Ege ve Marmara Bölgeleri'nde tüketilirken,Kristal Yağları, Anadolu’da Türk insanına zeytinyağını tanıtmada ve zeytinyağı tüketme alışkanlığını sağlamada öncülük eden bir firma olmuştur.

Kristal’in “ilk”leri bununla da kalmıyor; Türkiye'de riviera tipi zeytinyağını üreten ve zeytinyağı ürünlerini teneke ambalaj içerisinde piyasaya sunan ilk marka olmanın yanı sıra yurt dışına ambalajlı ve markalızeytinyağı ihracatını gerçekleştiren ilk firmadır.

Kristal Yağları, gıda sektöründeki güçlü konumunu kurumsal yönetim yaklaşımına, nitelikli ve özverili iş gücüne ve yenilikçiliğe, sürekli gelişime olan inancına borçlu. Şirketin kısa ve uzun vadeli planları arasında dünya pazarlarındaki konumunu güçlendirmek, üretim kalitesini ve verimliliğini daha da geliştirmek yer alıyor.

Başta zeytinyağı ürünleri olmak üzere ayçiçek yağı, mısır yağı gibi bitkisel yağların da üretimini gerçekleştiren Kristal Yağları, bugün 25’in üzerinde ülkeye zeytinyağı ihracatı yapmaktadır. Dünyanın birçok ülkesinde Türk zeytinyağını güçlü bir şekilde temsil eden şirketin başlıca ihracat ülkeleri; Kanada, ABD, Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere, Çin ve Tayvan’dır.

2007 yılında Arkas Holding ile yapılan ortaklığın ardından yatırımlarını ve üretim kapasitesini artıranKristal Yağları, yurt içinde ve yurt dışındaki gelişmiş pazarlarda marka bilinirliğini ve pazar payını arttırmaya yönelik atılımlar gerçekleştirmektedir. Şirket, “dünyadaki tüm zeytinyağı severlerin beklentilerini kaliteden ödün vermeden karşılamak” vizyonuyla uluslararası atılımlarına devam ederek 2018 yılında İspanya’nın Valencia kentinde zeytinyağı şirketi kuran ilk Türk firması olmuştur.

Kristal Yağları Laboratuvarı, 2014 yılından beri IOC (International Olive Council/Ulusal ve Uluslararası Zeytin Konseyi) tarafından tanınan dünyanın en iyi laboratuvarları arasında yer almaktadır ve Türk Gıda Kodeksi Zeytinyağı ve Pirina Yağı tebliğine uygun şekilde tüm kalite analizlerini yapabilmektedir.

Ürün yelpazesinde riviera zeytinyağı, natürel zeytinyağı, natürel sızma zeytinyağı ve bitkisel yağların yanı sıra zeytinyağlı banyo sabunu, zeytin, zeytin yaprağı çayı gibi hızlı tüketim ürünleri bulunanKristal Yağları, UZZK tarafından yürütülen “Kalite Kontrol Programı”na dahildir. Tüm ürünlerin kalitesi yurt içinde Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) tarafından, yurt dışında Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) tarafından kontrol edilmektedir.

Türkiye’de ilk markalı zeytinyağı üretimine başlayan ve ardından markalı ve ambalajlı zeytinyağı ihraç eden ilk Türkzeytinyağı firmalarından biri olan Kristal Yağları, küresel bir Türkzeytinyağı markası olma yolunda önemli bir adım atarak 2021 yılında dünyanın devlet destekli ilk markalaşma programı olan “TURQUALITY® Marka Destek Programı” kapsamına alınmıştır.

Şirket, bugün 170 çalışanıyla Türk zeytinyağı sektörünün en önemli şirketleri arasında yer almaktadır.

Kurulduğumuz günden bugüne kadar “Kristal” markası altında kalitesi ve tüketiciye verdiği güvenle ürünlerimizi tüketicilerimizle nesiller boyu buluşturmanın mutluluğu içindeyiz.

GENEL NİTELİKLER 

Mesleki Eğitim Merkezi & Mesleki ve Teknik Lise Mezunu, 

- Sanayi Tipi Buhar Kazanı Operatörlüğü belgesine sahip,

- Tercihen Katı Yakıtlı Kalorifer Kazanlarının işletiminde deneyimli,     

- Yardımcı tesislerin işletim süreçlerinde görev yapmış,

- İş sağlığı ve güvenliği kuralları, kalite sistemi ve işyeri talimatları doğrultusunda görev yapabilecek,  

- Vardiyalı çalışmaya uygun,

- Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, sorumluluk sahibi, tertipli,

- Bay adaylar için Askerlik görevinin tamamlanmış olması,

- İzmir'de ikamet eden / edebilecek,

yeni takım arkadaşımızı arıyoruz.

İŞ TANIMI

Kazan Dairesi' nde bulunan buhar kazanı, kalorifer kazanı, basınçlı hava sistemleri, su tasfiye sistemleri (Ters ozmos), pompalar ve pompalara ait ekipmanların işletilmesi, tesislerin ihtiyacı olan basınçlı hava ve proses suyunun üretilmesi, kazanın planlı bakım ve temizliğinin yapılması, arızaların tespit edilmesi sonrası bakım birimlerine ve amirlerine bildirilmesi, yapılan iş ve işlemlere ait veri ve sonuçların ilgili formlar işlenmesi, sorumlu olduğu süreçlerle ilgili yöneticilerine düzenli bilgi verilmesi,

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Kazan Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kazan Operatörü Kazan Operatörü Maaşları Kazan Operatörü Nasıl Olunur? Kazan Operatörü Nedir? Kazan Operatörü İş İlanları
Hakkımızda

TİCARET VE SANAYİ KONTUVARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ -

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

VERİ SORUMLUSU: TİCARET VE SANAYİ KONTUVARI A.Ş.Kazım Dirik Mah. Sanayi Cad. No:55/- Bornova, İzmirT

Detaylı Bilgi

Kazan Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kazan Operatörü Kazan Operatörü Maaşları Kazan Operatörü Nasıl Olunur? Kazan Operatörü Nedir? Kazan Operatörü İş İlanları