warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Tesellüm ve Takımhane Personeli

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Kriterler
  • T.C. Vatandaşı olmak
  • 01.01.1991 sonrasında doğmuş olmak
  • Adli sicil, adli sicil arşiv kaydı ve GBT kaydı bulunmamak
  • İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul'da ikamet etmeyi ve eğitim programına kesintisiz devamı kabul etmek
  • Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (İşitme kaybı, renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar)
  • Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği tercihen en az 1 yıl tecilli olmak
  • CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) kriterlerine göre en az A2 seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak
  • Meslek Yüksek Okullarının aşağıdaki bölümlerinden önlisans derecesinde mezun olmak Döküm, , Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Kalıpçılık Endüstriyel Otomasyon, Gemi Makineleri İşletme,  Lastik ve Plastik Teknolojisi, Kaynak Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Metalografi ve Malzeme Muayenesi, Metalurji, Otomotiv Teknolojisi, Tesviye. 
Aranan Nitelikler
  • Takım çalışmasına yatkın
  • Kavramsal düşünce becerisine sahip
  • Analiz yeteneği yüksek
  • Detaycı bakış açısına sahip
  • Office programlarına hakim, raporlama yapabilen
  • Koşullara kolay adapte olarak çözüm üretebilme becerisine sahip
  • Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı
  • Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli
  • Vardiyalı düzende çalışabilecek


İŞ TANIMI

Tesellüm ve Takımhane Personeli

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan marka, müşterilerine 8.500 kişilik uzman ekibiyle; kaliteli ve kapsamlı bakım, onarım, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunmaktadır.
 
İstanbul, Ankara ve Aydın’da bakım hangarları bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., operasyonlarını İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesisleri olmak üzere iki kıtada yürütmekte; mühendislik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra komponent bakım-yedek desteği, dizayn, sertifikasyon ve üretim alanlarında birçok uluslararası havayolu şirketine hizmet vermektedir.
 
Görev Tanımı
Şirket tarafından satın alınan, kiralanan veya şirket dışındaki onaylı tamir istastonlarında bakımı yapılarak geri gelen uçak, motor ve komponentler ile bunlara ait her türlü malzemeyi, havacılık otoritesi kurallarına göre kontrol ve muayenesinin akabinde kabulü, ilgili malzemeye ait doküman kaydı, kayıt takibi ve raporlamanın yapılması.
 
İstihdam Sürecinde İzlenecek Yol
Bu ilan kapsamında THY Teknik A.Ş., İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile 3 ay süreli İşbaşı Eğitim Programı (İEP) düzenleyecektir. İşbaşı Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan adaylar 3 ay sonunda istihdam edilecektir.
 
İşbaşı Eğitim Programı boyunca personel adaylarına günlük 77,70 TL (öğrenciliği devam edenler için 58,27 TL ) ödenmesi, İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi İŞKUR tarafından yapılacaktır. İEP başlangıcı 2019 yılı Mart ayı içerisinde planlanmaktadır.
 
Sosyal İmkânlar
  • THY Teknik A.Ş. çalışanlarına önemli sosyal olanaklar sağlar. Geniş bir bölgeye yayılmış servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, aile için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, kadın çalışanlar için kreş imkânı ya da yardımı, indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkânları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları söz konusu sosyal olanaklar arasında yer alır.
 
Önemli Tarihler
İlan başvuru tarihleri: 12-22 Şubat 2019
Sınav tarihi: 02 Mart 2019
(Sınava katılacak adaylara bildirim 27 Şubat tarihinde mail yoluyla yapılacaktır)

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Depo Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Elemanı Depo Elemanı Maaşları Depo Elemanı Nasıl Olunur? Depo Elemanı Nedir? Depo Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma MetniTürk Hava Yolları Teknik A.Ş. Kişisel Verilerin Korunmas

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Depo Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Elemanı Depo Elemanı Maaşları Depo Elemanı Nasıl Olunur? Depo Elemanı Nedir? Depo Elemanı İş İlanları