warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitmeni

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

686 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

686 başvuru

Departman

Eğitim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

TEGV

ATEŞBÖCEĞİ ÖĞRENİM BİRİMİ YÖNETİCİLİĞİ 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), başta Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna yürekten inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile “devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak” amacıyla 23 Ocak 1995 tarihinde kurulmuştur.İlköğretim çağındaki çocuklara “okul dışı eğitim desteği” vermeye odaklanan TEGV, yıllar içinde Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olmuştur. TEGV kurulduğu günden bu yana 7.000’in üzerinde kurumsal bağışçı, 650 binin üzerinde bireysel bağışçı, 151 milyon dolar nakit kaynak, on binlerce gönüllü, 2,5 milyonu aşkın çocuğa eğitim desteği vermiştir. TEGV’in 25 ilde 8 Eğitim Parkı, 30 Öğrenim Birimi, 20 Ateşböceği Öğrenim Birimi olmak üzere toplam 58 etkinlik noktası yer almaktadır.

Vizyonumuz


“Etkin ve fark yaratan eğitim programları ve sürdürülebilir yapısı ile ülkemizdeki her çocuğun erişebileceği bir STK olmak.”

 Misyonumuz

“İlköğrenim çağındaki çocukların çağdaş ve evrensel değerler ile cumhuriyetin temel ilkelerine sahip, donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetiştirilmeleri amacıyla devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmaktır.” 

TEGV sizi motive eden, takım ruhunu yansıtan, sorumluluk duygusunu yaşatan bir ortama davet ediyor. TEGV ile hayallerinize adım adım “Merhaba” demek isterseniz aşağıdaki ilanımıza başvurabilirsiniz.

Ateşböceği Öğrenim Birimleri eğitim mekanı olarak tasarlanmış tır dorseleridir. Eğitimlerin uygulandığı ” Etkinlik Alanları"nın yanı sıra, Ateşböceği Öğrenim Birimi Yöneticisi’nin konakladığı ve tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bir donanıma sahip olan “Yaşam Alanından” oluşmaktadır. 

 Ateşböcekleri etkinliklerini Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni ile ilköğretim okullarının bahçelerinde sürdürmektedir. Ateşböceklerinin okul bahçesinde bulundukları süre boyunca çocuklar bir program çerçevesinde Ateşböceklerine gelir ve kendileri için hazırlanan etkinliklere katılırlar.

 Ateşböceği Öğrenim Birimi'nin bulunduğu il/ilçe yaklaşık 6 ayda bir Genel Merkez tarafından belirlenen program dahilinde değişir. 


İş Tanımı

  • Vakfın eğitim faaliyetlerinin, ilköğretim çağı çocuklarıyla yürütülmesini sağlamak,
  • İl / İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile irtibata geçmek,
  • Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler ile iletişimi sağlamak,
  • Etkinlikleri koordine etmek ve etkinliklerin gönüllüler vasıtasıyla aksamadan devam etmesini sağlamak,
  • Yerel ilişkileri kurmak ve sürdürmek,
  • Çevre okullara Ateşböceği etkinliklerinin tanıtımını yapmak, talep oluşturmak. 


Aranan Nitelikler 

  • Üniversitelerin Bilişim alanlarından veya ilgili Eğitim Fakültesi’nden mezun,
  • Pedagojik Formasyonu olan, 
  • Orta düzey (A2) İngilizce bilen,
  • Tercihen kodlama, robotik, 3 boyutlu tasarım ve maker hareketi üzerine bilgi sahibi, 
  • Güçlü yazılı, sözlü iletişim ve koordinasyon becerilerine sahip, 
  • Vakfı gittiği her noktada temsil edebilecek, 
  • Herhangi bir il ya da ilçesinde verilecek gezgin görevi üstlenebilecek, seyahat engeli olmayan. 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

Bilgisayar Eğitmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgisayar Eğitmeni Bilgisayar Eğitmeni Maaşları Bilgisayar Eğitmeni Nasıl Olunur? Bilgisayar Eğitmeni Nedir? Bilgisayar Eğitmeni İş İlanları

Sivil Toplum Kuruluşları / Eğitim

Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan Adayı Kişisel Verilerinin Korunması ve İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni1. Veri Sorumlusu

Detaylı Bilgi

Bilgisayar Eğitmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgisayar Eğitmeni Bilgisayar Eğitmeni Maaşları Bilgisayar Eğitmeni Nasıl Olunur? Bilgisayar Eğitmeni Nedir? Bilgisayar Eğitmeni İş İlanları