warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kırklareli, Tekirdağ

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam, düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncudur. “Düzcam”, “Cam Ev Eşyası”, “Cam Ambalaj” ve “Kimyasallar” olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Şişecam, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Mısır, Hindistan ve ABD’de faaliyet göstermektedir.

Bugün dünyanın cam ev eşyasında üçüncü, cam ambalaj ve düzcamda beşinci büyük üreticisi konumundaki Şişecam, dünyanın en büyük 10 soda üreticisinden biri olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir. Şişecam, 85 yıllık deneyimi, 14 ülkede 22 bine yakın çalışanı ve 150 ülkeyi aşan satışlarıyla uluslararası ölçekte ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefiyle yoluna devam etmektedir.


Şişecam’ın ana faaliyet alanlarından Şişecam Otomotiv A.Ş. bünyesinde Lüleburgaz Fabrikası’nda görevlendirilmek üzere;


  • Üniversitelerin tercihen Endüstri Mühendisliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri vb.) lisans bölümlerinden mezun
  • Tercihen benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli
  • İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip
  • MS Office programlarına hakim, tercihen SAP kullanmış
  • B Sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif olarak araç kullanan, seyahat engeli bulunmayan
  • İletişim ve müzakere becerileri kuvvetli, planlama ve organizasyon becerileri gelişmiş, analitik düşünme yeteneğine sahip
  • Tekirdağ (Merkez, Çorlu) / Kırklareli (Merkez, Lüleburgaz) bölgelerinde ikamet eden/edebilecek olan İdari İşler Yetkilisi aranmaktadır.


İş Tanımı

  • Sorumlu olduğu yerleşkede, idari işler bütçesinin topluluk stratejisine uyumlu bir şekilde hazırlanması, bütçe hedeflerinin gerçekleştirilmesi, oluşan maliyetlerin kontrol edilmesi.
  • Sorumlu olduğu yerleşkede, ulaştırma ve seyahat hizmetleri, ortak alan hizmetleri (bina yönetim hizmetleri), gıda yönetimi, doküman arşiv yönetimi, tedarikçi ve bütçe yönetimi, giyim eşyası tedarik ve kullanımı süreçlerinin belirlenen standartlara, prosedür ve yönetmeliklere uygun olarak yürütülmesi.
  • Yerleşkede sağlanan hizmetlerin sözleşme / hizmet standartlarına uygunluğunun sağlanması ve bütçe / fatura hak ediş ve kontrol süreçlerinin yürütülmesi.
  • Sorumlu olduğu yerleşkede gerçekleştirilen gıda güvenliği denetimleri doğrultusunda hizmet sağlayıcı ile birlikte gerekli aksiyonların alınması ve raporlanması.
  • Personel servisi, kiralık araç ve akaryakıt hizmetlerinin yürütülmesi ve takibi gibi tüm ulaştırma hizmetlerinin operasyonel mükemmellik ve etkin kaynak yönetimi ile gerçekleştirilmesi.
  • Yerleşkede bina bakım ve onarım faaliyetlerinin planlı şekilde yürütülmesi, teknik cihazların koruyucu bakım, onarım ve yenileme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi.
  • Bina Yönetimi, yeşil alanların bakımı ve temizlik süreci ile ilgili yetkili firma ile anlık olarak koordinasyonun sağlanması, takip tablolarına göre kontrol edilmesi, sözleşmeye uygun olarak yaptırımların uygulanması.
  • Mutfak ve yemekhane hizmetlerinin ilgili politika ve standartlar çerçevesinde denetimi ve sözleşme/hizmet şartlarına uygunluğunun işleyişinin takip edilmesi. 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

İdari İşler Yetkilisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İdari İşler Yetkilisi İdari İşler Yetkilisi Maaşları İdari İşler Yetkilisi Nasıl Olunur? İdari İşler Yetkilisi Nedir? İdari İşler Yetkilisi İş İlanları
Hakkımızda

1935 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda Türk cam sektörünü kurmak amacıyla temelleri atılan Şişec

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Hayat Sigortası, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

İdari İşler Yetkilisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İdari İşler Yetkilisi İdari İşler Yetkilisi Maaşları İdari İşler Yetkilisi Nasıl Olunur? İdari İşler Yetkilisi Nedir? İdari İşler Yetkilisi İş İlanları