warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

963 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

963 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Estetik ve saç ekimi konusunda uluslararası mecrada hizmet veren Uluslararası Estetik A.Ş  isimli şirketimizin bünyesinde istihdam edilmek üzere maaş ve yüksek primsistemiyle keyifli bir çalışma ortamında şirketimize değer katacak aylık gelirinin10.000 tl ve üzerinde olmasını hedefleyen adaylarımızın başvurularını bekliyoruz.

 Merkezi Levent'teki lüks bir plazada bulunan ofisimizde  keyifle çalışmak isteyen takım arkadaşlarımızla tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

İngilizce,Almanca,Fransızca,İspanyolca,İtalyanca,İbranice dillerinden en az birini ileri seviyede konuşan güleryüzlü,kendine güvenen,insan ilişkileri kuvvetli,iletişim kurma becerisine sahip takım arkadaşları arıyoruz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Almanca(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Fransızca(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) İtalyanca(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) İspanyolca(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Uluslararası Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uluslararası Satış Sorumlusu Uluslararası Satış Sorumlusu Maaşları Uluslararası Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Uluslararası Satış Sorumlusu Nedir? Uluslararası Satış Sorumlusu İş İlanları