warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı M...

Müşteri Hizmetleri / Çağ...

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı Mer...

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Almanca Müşteri Danışmanı / İzmir

 

Potansiyelinizi gerçekleştirebileceğiniz, büyüyebileceğiniz, bulunmaz bir kariyer fırsatıyla iş dünyasına giriş yapmak ister misiniz?

 

Kariyerinize muhteşem bir başlangıç yapmak için Webhelp İzmir tam size göre!

Dünya Lideri markalara destek verdiğimiz, eğlenceli bir ofiste, enerjik ve muhteşem bir ekiple çalışma fırsatı sunuyoruz.

 
  • Çözüm odaklıysanız, 
  • İletişim kabiliyetinize ve diksiyonunuza güveniyorsanız,  
  • Takım çalışmasına yatkınsanız,
  • Dinamik ve yoğun tempoya ayak uydurabilirim diyorsanız,
  • Anadil seviyesinde Almanca bilgisine sahipseniz

Size bir teklifimiz var, gelin Webhelp ekibine katılın…

 

Webhelp bünyesinde Müşteri Danışmanı olarak hizmet verecek, enerjik, iletişimi kuvvetli, müşteri odaklı, gelişmeye ve öğrenmeye açık ekip arkadaşları arıyoruz. 

 

Webhelp Kurum olarak ayrımcılık karşıtı felsefeyi benimsemektedir. Gerekli nitelikleri sağlayan tüm adayların, dil, din, ırk, renk, cinsiyet, etnik köken, engel durumu ya da toplumdaki statüsüne bakılmaksızın başvurusu değerlendirilmektedir.


İŞ TANIMI

İzmir’de yürüttüğümüz inbound operasyonumuzda, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla çağrıları yanıtlayacak ve destek verecek ekip arkadaşları arıyoruz.

 

Müşteri Danışmanı olarak göreviniz, unutulmaz bir müşteri deneyimi yaşatmak ve en önemlisi yaptığınız işe değer katmak. 

  • Vardiyalı çalışabileceğiniz tam zamanlı bir görevdir.
  • Görevinize başlamadan önce eğitim ile müşteri hizmetleri alanında en iyisi olma fırsatı veriyoruz. 

Globalde bir numaralı hizmet sağlayıcısı olan Webhelp’te katma değeri Müşteri Danışmanlarımız yaratır. Değer katmaya ve unutulmaz bir müşteri deneyimi yaşatmaya var mısın?



Webhelp olarak; Dünya çapında edindiğimiz bilgi birikimi, tecrübe ve ilerlemiş bilgi teknolojileri ile ailemizi büyütmek istiyoruz. İş çözümleri, yenilikçi, yaratıcı, daha çok büyümeyi hedefleyen, işini severek yapan ve bu sevgiyi müşterilerimize samimiyetle yansıtan 28 ülkede 40.000+ çalışanımızla aynı çatı altında hizmet veriyoruz. Webhelp Türkiye olarak; İstanbul, İzmir, Yozgat, Van ve Bingöl lokasyonlarımızda; Müşteri deneyiminde mükemmellik sağlayan hizmetlerimizin altına imzamızı atmaya istikrarlı olarak devam ediyoruz.

Misyonumuz; işimizi aşkla,tutkuyla yapmak ve başarı basamaklarını çalışanlarımızla el ele tırmanmak. İş süreçlerimizi, inovatif düşünce, mutlu ve bağlı çalışan, çözüm odaklı yaklaşım, iç ve dış müşterilerimizle aynı dili konuşmak kapsıyor. İhtiyaç duyduğunuz her yeni adımda tecrübemizle hep yanınızdayız.

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Müşteri Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Danışmanı Müşteri Danışmanı Maaşları Müşteri Danışmanı Nasıl Olunur? Müşteri Danışmanı Nedir? Müşteri Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

İnsani deneyimler yaratıyor ve iş çözümlerine şekil veriyoruz Dünyanın en heyecan verici markalarına kalıcı değerler yaratmak için zengin bir müşteri

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Prim, Yemekhane.

Müşteri Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Danışmanı Müşteri Danışmanı Maaşları Müşteri Danışmanı Nasıl Olunur? Müşteri Danışmanı Nedir? Müşteri Danışmanı İş İlanları