warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Jr./Sr. PHP Developer

WELLMATT

Ankara(Altındağ)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

102 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

102 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Önemli Not: Çalışma yeri Ankarada deki Ankara Merkezimizde ve tam zamanlıdır.

 

Daha iyi uyumak için WellMatt.com’un büyüyen Teknoloji Ekibine katılmak ister misiniz?


WellMatt’ta biz Türkiye’nin İlk Online Yatak Markası olarak müşterilerimize benzersiz bir yatak satın alma ve kaliteli uyku deneyimi yaşatmak için yola çıktık. Her bir bireyin farklı bir yatakta uyuması ve sağlıklı bir uykunun, buna bağlı olarak doğru yatak seçiminin hangi kriterlere bakılarak yapılması gerektiğini anlatmak, herkesin mükemmel bir uyku ve dolayısıyla sağlıklı ve zinde hayatı olması için var gücümüzle çalışıyoruz.

Tüketici alışkanlıklarının ve satın alma davranışlarının değiştiği, e-ticaretin her geçen gün daha da büyüdüğü bir ortamda yatak ve uyku ürünlerini “sadece” e-ticaret aracılığıyla wellmatt.com üzerinden müşterileriyle buluşturan bir marka yarattık ve geçen yıllar içerisinde müşterilerimizin güvenini kazandık.

İnternet üzerinden yatak almayı kolaylaştırmak, her bir bireyin farklı uyku alışkanlıkları, vücut yapısı, bel, boyun ağrıları, ortopedik rahatsızlıkları olduğunu bilerek ve anlayarak bilinçli ve bilimsel olarak kişiselleştirilmiş ve hepsinden önemlisi “doğru” yatakları tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Sahip olduğumuz tecrübe ve teknolojik altyapıyla her gün daha da büyüyor, insanların sağlıklı uyku uyumalarına ve yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı oluyoruz.


İyiyiz ve iddialıyız! Global bir Marka olmak istiyoruz!


Müşterilerimizden aldığımız olumlu geri bildirimler ve yorumlarla ve sunduğumuz koşulsuz müşteri memnuniyeti mottosuyla önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye’nin En Büyük Yatak Markaları arasında olma vizyonumuzla yola çıktık ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.


Bir Türk markası olarak WellMatt’I Global bir Marka haline getirmekse en büyük hayalimiz. Attığımız her adımı, yaptığımız her yatırımı, ekibimize katılan her arkadaşımızı bu hayalimizi gerçeğe dönüştürmek için titizlikle seçiyoruz.


Doğru Yatak ve Benzersiz Uyku Deneyimi!


Türkiye’nin İlk Online Yatak Markası olmak dışında sunduğumuz pek çok faydayla birlikte 2017 yılından bu yana da Türkiye’deki ilk “120 gün” koşulsuz, şartsız ve kesintisiz %100 para iadesiyle müşterilerimize yataklarını evde deneme fırsatı sunuyoruz.


Doğal Uyku ve Kaliteli Yatak!


WellMatt Markası ile Türkiye’nin En Doğal ve En Sağlıklı Yataklarını İzmir’deki fabrikamızda üretip müşterilerimize gönderiyoruz. Yataklarımızda kullandığımız doğal malzemeler sayesinde bebek ve çocuklar için omurga ve kemik gelişimini destekleyen, nefes alabilen, terlemeyi engelleyen veya azaltan, hipoalerjenik malzemeler kullanıyoruz. Dünyanın en eski ve lüks yatak malzemesi olan at yelesini, kauçuk ağacının gövdesinden elde edilen %100 doğal lateksi, hindistan cevizinin kabuğundan elde edilen organic hindistan cevizi lifleri, doğal pamuk ve saf yün malzemeleriyle benzersiz bir uyku deneyimi sunuyoruz.,


Çıktığımız bu yolda WellMatt markasını hem ulusal hem de uluslararası arenada hak ettiği yere getirmemizde yardımcı olacak genç, yetenekli, kendine güvenen, enerjisi yüksek, herşeyin en iyisini yapmayı kendine felsefe edinmiş, fark yaratmayı seven, yaratıcı, eğlenceli, aile ortamında çalışan Teknoloji ekibimizi büyütmeye devam ediyoruz.


Hayal kuran, büyük düşünen, yaratıcı ve enerjisi yüksek bir ekibin parçası olmak isterseniz Ankara daki Merkezimize tam zamanlı Junior/Senior PHP Developer ‘lar arıyoruz.


Uyumadığınız zamanlarda sizden yapmanızı istediklerimiz:

Kreatif ve Dijital Pazarlama ekipleriyle birlikte çalışarak büyüyen müşteri portföyümüze çarpıcı ve mükemmel bir deneyim yaşatmak
Gözden geçirilmiş ve onaylanmış temiz kodlar yazmak, kodları temizlemek, gerekirse yeniden yazmak
Ekip arkadaşları tarafından yazılan kodların doğrulamalarını yapmak ve yöneticileriyle birlikte teknik kararlar vermek
Çok dilli, çoklu para birimli uluslar arası sitelerimizi geliştirmek/yayına hazırlamak, ülkelere göre zaman içinde farklılaşan sitelerin kod yapısının yönetme yolları geliştirmek

 

Hayalimizdeki adayın sahip olmasını istediğimiz özellikleri ve tecrübeleri:


Biz, insan ilişkilerine değer veren, yeni bir şeyler öğrenmeye ve yapmaya istekli, problemlerle ugraşmaktan yılmayan, çabalayan, çözen, çözdüğümüzde sevinen, eğlenen, enerjisi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı ve yeni fikirler üretmeyi seven, farklı fikirleri dile getirebilen uyumlu, genç ve dinamik bir ekibiz. Yeni çalışma arkadaşlarımızdan bu ailenin önemli bir üyesi olmasını ve uyum içerisinde çalışmasını bekliyoruz. :)
PHP ile Nesne Odaklı Programlama (Object Oriented Programming - OOP) konusuna hakimseniz
SQL ile aranız iyiyse
Magento, Prestashop, Wordpress gibi platformlardan bir ya da birkaçında çalıştıysanız, tema/plugin düzenlediyseniz veya geliştirdiyseniz, hayalimizdeki kişiye oldukça yakınsınız demektir.
Platformlarla ilgili tecrübeniz sınırlıysa en azından Laravel benzeri Framework kullandıysanız
Bootstrap 4 veya 5 dendiğinde bir fikriniz varsa
Javascript ve jQuery biliyorsanız
Üstüne de kaynak kodu okuyabiliyorsanız, hatta ve hatta yazabiliyorsanız
Git versiyon kontrol sistemleri ile çalıştıysanız
Çok iyi derecede ingilizce biliyorsanız buna hiç itiraz etmeyiz, en azından teknik doküman okuyup anlayabilecek düzeydeyseniz
Bilgisayar Programcılığı veya Mühendisliği Bölümünden mezunsanız ya da kendinizi bu alanda geliştirdiyseniz
E-ticaret in ne olduğunu ve gereksinimlerini bilmeniz harika olur. E-ticaret sitesi kurmuş, yönetmiş, iyileştirmiş, optimize etmiş, sorunları çözmüş olursanız bizde de benzer işlerde başarılı olacağınız garanti demektir.


Konu, bu yaptıklarınızı kısaca görüşmede anlatmaya ve bizleri tanımaya kaldı demektir.

 

Bizimle birlikte çalışmak isterseniz biz size ne kazandırabiliriz?



Öncelikle Türkiye’nin En İyi Yatak Markası’nı yaratan ve bu markayı Global bir Marka haline getiren WellMatt Ailesinin çok önemli bir parçası olduğunuzu gururla arkadaşlarınıza, ailenize, dostlarınıza ve her kime istiyorsanız onlara anlatabilirsiniz :)
Hem birlikte hayal kuracağız, hem planlayacağız hem de uygulayacağız.
E-ticarette ulusal ve uluslararası projelerde çalışarak A’dan Z’ye her noktasında fikir üretme ve uygulama şansı yakalayacaksınız.
İşin yazılımdan SEO’suna, pazarlama fikirlerinden UX/UI tecrübesine, paralı ve organik kanallardan gelen yüksek trafik yönetiminden sektörün ve sektör dışındaki uluslararası liderlerin yaptıklarını görme ve kendi işinde uyarlamasına, farklı teknoloji deneyim ve tecrübesini işlerin her aşamasında tecrübe etme fırsatı yakalayacaksınız.

Bunlar gibi daha pek çok kazanımlarınız olacağından da eminiz, bir kısmını görüşmeye saklıyoruz, bir kısmını da yaşayarak deneyimleyeceksiniz :)

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

PHP Geliştirici pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

PHP Geliştirici PHP Geliştirici Maaşları PHP Geliştirici Nasıl Olunur? PHP Geliştirici Nedir? PHP Geliştirici İş İlanları

Yatak ve Yan Ürünleri

Hakkımızda

WellMatt Yatak olarak Türkiye'nin ilk ve tek online yatak fabrikası olduğumuzu söyleyebiliriz çünkü üretimini yaptığımız uyku ürünleri sadece online m

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

PHP Geliştirici pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

PHP Geliştirici PHP Geliştirici Maaşları PHP Geliştirici Nasıl Olunur? PHP Geliştirici Nedir? PHP Geliştirici İş İlanları