warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Çağrı Merkezi Destek Uzmanı / Uzm. Yard. (Inbound)

Zonline Ticaret ve Turizm Aş.

İstanbul(Avr.)(Kağıthane)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı M...

Müşteri Hizmetleri / Çağ...

Başvuru Sayısı

445 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

445 başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı Mer...

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Türkiye’nin lider konaklama ve otel rezervasyon platformu Otelz Zonline Ticaret ve Turizm AŞ. bünyesinde, çevrimiçi otel rezervasyonları yapılmasını sağlamak amacıyla 2013 yılında kurulmuştur. Deneyimli kadrosu ile sektöre yeni bir soluk getirmiştir.

Otelz ile Türkiye ve Kıbrıs’ta 20.000’den fazla tesiste rezervasyon yapılabiliyor iken şimdi de yurt dışındaki otellerde rezervasyon yapılabilmektedir. Bünyesinde Türkiye özelinde 20.000’den ve küresel olarak ise 350.000'den fazla konaklama tesisini tüketicilerinin hizmetine sunan Otelz, hem konaklama tesisi hem de nihai kullanıcı ve üye sayılarını sürekli olarak artırmak suretiyle her ay ortalama 5 milyon sorguya cevap vererek bir ilke imza atmış bulunmaktadır. 9 farklı dil seçeneği ile ön ödemesiz, kredi kartsız ve ücretsiz iptal seçeneklerini sağlayarak ayrıcalıklı bir rezervasyon deneyimini kullanıcılarına sunmaktadır. Diledikleri seyahatleri, en uygun fiyatları ve en fazla konaklama seçeneğini ziyaretçilerine sunan online otel rezervasyon platformu Otelz, müşterilerine en iyi hizmet ve fiyat kalitesini sunmayı ilke edinmiştir. Ziyaretçilerine yaratıcı ve yenilikçi hizmetler sunan ilk yerli çevrimiçi konaklama rezervasyon platformu Otelz, kullanıcılarına sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekleyerek 1000’lerce otel arasından rezervasyon yaparak, ZPara kazanma fırsatını müşterilerine sunmuştur.  Otelz müşterileri, ZPara kazandıran otellerden rezervasyon yaptıkça diledikleri yeni rezervasyonlarında kullanabilecekleri ZPara kazanmaktadırlar.

Turizm sektöründe yıllar boyunca kazandığı deneyimi, ziyaretçilerine sunan Otelz, binlerce tesisin fiyat ve müsaitlik durumlarını ziyaretçilerine anlık olarak sunmaktadır. Ağaç evlerden, 7 yıldızlı ultra lüks otelleri içeren geniş bir ürün yelpazesini müşterilerine sunan Otelz, butik evleri, daireler kamp, villalar, saatlik oda, otel ofis, apart ve pansiyon gibi birçok konaklama alternatiflerini sunarken bünyesine her geçen gün kattığı binlerce otel ile ziyaretçi memnuniyeti ve isteklerini ön planda tutmayı amaç edinmiştir. Fiyat, karşılaştırma, ürün özellikleri, yorumlama, müşteri memnuniyetine kadar pek çok dinamik seçenek sunarak ziyaretçilerine kolaylık sağlamaktadır. Daima teknolojiyi ön planda tutarak ziyaretçilerine hızlı, dinamik ve bol alternatifli seçenek sunmayı ilke edinmiştir. Otelz, turizm sektöründe her geçen gün bünyesine yenilik katarak konaklama alternatifleri arasından dilediğiniz tatile en hızlı, kolay ve güvenilir şekilde ulaşabileceğinize dair çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen online otel rezervasyon sitesi olan Otelz, aynı hedefle yurt dışı pazarı için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu başarı yolculuğunda sen de yer almak istiyorsan ekibimize katıl!

  • Lisans veya önlisans mezunu,

  • Tercihen turizm alanında çağrı merkezi desteği deneyimi olan, 

  • MS Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabilen,

  • İş Konsantrasyonu yüksek, analitik düşünme yeteneğine sahip,

  • Diksiyonu düzgün,

  • İnsan ilişkilerinde başarılı, enerjik,

  • Takım çalışmasına yatkın, 

  • Sorunlarla başa çıkabilen ve proaktif çözüm üretebilen,

  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek. 

  • Tercihen akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilen,

İŞ TANIMI

  • Müşterilere telefon veya internet üzerinden sözlü ve yazılı olacak şekilde belirlenen sürelerde destek vermek,

  • Müşterilerin tüm operasyonel ve rezervasyon işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak,

  • Müşterilerin ihtiyaçlarını doğru analiz etmek,

  • Müşteri problemleri ile alakalı doğru ve pratik çözümler üretmek,

  • Müşterilerden gelen geri bildirimleri cevaplamak, gerektiği durumlarda ilgili ekiplere yönlendirmek,

  • Ekip hedefleri doğrultusunda kendisine verilen satış ve operasyonel hedefleri gerçekleştirmek,

  • Potansiyel müşterilere şirketimizin sunduğu imkanları doğru bir şekilde aktarmak.

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Çağrı Merkezi Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Uzmanı Çağrı Merkezi Uzmanı Maaşları Çağrı Merkezi Uzmanı Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Uzmanı Nedir? Çağrı Merkezi Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye’nin lider konaklama ve otel rezervasyon platformu Otelz Zonline Ticaret ve Turizm AŞ. bünyesinde, çevrimiçi otel rezervasyonları yapılmasını s

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Çağrı Merkezi Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Uzmanı Çağrı Merkezi Uzmanı Maaşları Çağrı Merkezi Uzmanı Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Uzmanı Nedir? Çağrı Merkezi Uzmanı İş İlanları