Şirketimiz 2012 Yılında Ümit BAĞIRAN tarafından kurularak ismini Türk Patent Enstitüsünde Tescil ettirmiş ve resmi zeminde faaliyet gösteren bir marka haline gelmiştir.
Ürettiğimiz programları 2019 yıl sonu itibariyle 18 ülkeye ihraç etmekteyiz. 2020 hedeflerimizde ise geniş veritabanlı FileService kurulması ile daha fazla ülkeye kusursuz optimizasyon yazılımlarımızı ihraç edeceğiz ve ülkemiz ekonomisine yerli ve milli sermaye ile daha fazla katkı sağlamak için çalışacağız.
Şunu özelikle belirtmek istiyoruz, 2CR Performance Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Patentli ve Lisanslı markadır. İstanbul Ticaret Sicil Odası İTO ile tastikli Mersis numarası ile tescillidir.
Her bir otomobil markası, modeli, Otobüsler, Kamyonlar, Ağır vasıta ve iş Makinelerı için de geliştirdiğimiz her bir program ayrı ayrı Patent Enstitüsü tarafından Patentli hale getirilecektir. Diğer bir çok akredite kuruluşlar tarafından da çalışmalarımız yürütülmektedir.
2012 Yılından bu yana markalar arası en fazla Opel grubu referansına sahip, 2017 yılından bu güne kadar da en fazla VAG ( Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ) programlayan kurum olmuştur.
Şirketimizin Laboratuarında Ar&Ge faaliyetleri her geçen gün Dynomometre üzerinde daha da ilerlemekte, En düşük Basınçlar ve En Düşük Emisyonları hedefleyen haritalar ile optimize edilmiş en verimli yazılımları üretme çalışmalarını yürütmekteyiz.
Merkez Ofisi İstanbul’da bulunan şirketimizin Ankara , İzmir, Adana ve Mersin’de bayilikleri bulunmaktadır. Yakın gelecek hedeflerimiz arasında Karadeniz ve Akdeniz bölge bayileri ile Marmara ve Trakya bölge bayilerini en kaliteli temsilcilikler yoluyla kitlemize ulaştırmak vardır.
Bu sayfadan Kariyer.net'te yayınlanan 2Cr Performance iş ilanlarını görüntüleyebilir, işe alım yapılan pozisyonlardan size uygun ilanlara başvurabilirsiniz. 2Cr Performance iş ilanlarına başvuru yapmadan önce işe alım yapılan departmanlar ve çalışan profili hakkındaki detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz.