136967 takipçi
TARİHÇE
1961’de kurulan ETİ, Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz KANATLI’nın projesini kendi elleriyle çizdiği ilk tesisiyle 1962’de Eskişehir’de üretime başladı. Aynı yıl Petit Beurre", "Marie", "Kremalı", "Sable", "Bademli" gibi hepsi birer klasik haline gelen lezzetleri piyasaya sundu.
1967’de Türk mühendislerinin planlarıyla inşa edilen ilk otomatik bisküvi üretim tesisini kurdu. Aynı yıl ETİ’nin bir diğer klasikleşen lezzeti ETİ Finger üretilmeye başlandı; onu 1969’da "ETİ Burçak" izledi.
1972’de, günümüzde de hala genç yaşlı herkesin hafızalarında olan "Bir bilmecem var çocuklar...." reklam müziğini kullanmaya başlandı. 1974’te ilk ihracatını gerçekleştiren ETİ aynı yıl TSE'den ilk Kalite Ödülünü aldı. 1975’te ise paketli ürünlere geçiş gerçekleştirilerek rekabette "farklılaşma" sağlandı.
1976’da ilk bebe bisküvisi "ETİ Cicibebe"; 1978’te Türkiye'nin ilk ve tek hazır kızarmış ekmeği "Etimek";
1980’de kek üretimine başlandı. Bunları 1981’de "ETİ Petit Beurre", "ETİ Çubuk Kraker", 1986’da bugün ETİ’nin markası olarak tescillenen “Browni”, 1990’da “ETİ Topkek”, “ETİ Negro" ve "ETİ Form Bisküvi" izledi. Bu lezzetlere 1999’da “Popkek", 2002’de ise “ETİ Tutku” eklendi.
ETİ, sektördeki öncülüğünü her zaman ortaya koydu. 1995’te tanzim-teşhir elemanlarını eğiten, 1996’da ise bisküvi sektöründe ISO-9002 Kalite Sistem Belgesi alan ilk şirket oldu. 2003’te TPM (Total Productive Maintenance) fabrika yönetim yaklaşımı olarak benimsendi. ETİ bisküvi fabrikası ‘’Award for TPM Excellence Consistency’’, Tam Gıda Ve Bozüyük fabrikaları ise ‘’Award for TPM Excellence First Category’’ ödüllerini kazandı.
2003’e kadar bisküvi, kraker ve kek alanlarında faaliyet gösteren ETİ, çikolata fabrikasının kurulması ile bu alanda da üretime başladı.
400.000 metrekarelik alana sahip 5 unlu ve çikolatalı ürünler üreten fabrikası ve grubun kendi ihtiyaçlarını karşılayan ETİ Makine fabrikası, 130 yurt içi distribütörü, 4.000 civarında çalışanı ile sektöründe öncülüklerin lideri olan ETİ, 2006 yılı son çeyreğinde kurumsallaşma çalışmasına son şeklini verdi. Yeni kurulan yapıda görev ve sorumlulukları birbirinden net biçimde ayrılmış olan Yönetim ve İcra Kurulları vasıtasıyla ETİ, 2011’de 1 milyar USD ciro hedefine ilerlemektedir.
Pek çoğu ilk olmasının yanı sıra hemen hepsi pazarında oldukça önemli yere sahip 200’ü aşan ürün çeşidi ve 180 bin üzerinde satış noktasına ulaşan bir gıda devi olan ETİ, ürünleriyle genç yaşlı herkesin yaşamına küçük mutluluklar katmaya devam ediyor.
İNSAN KAYNAKLARI UYGULAMALARIMIZ
ETİ’li olmaktan gurur duyan, yeniliklere ve değişimlere açık, tutkulu, enerjik, motivasyonu yüksek, kendini ve işini geliştirmeyi hedefleyen, rekabetçi çalışma şartları ve gelişim fırsatı elde edebilen çalışanların olduğu, en çok çalışılmak istenilen bir işyeri olmak temel amacımızdır.
Katılımcı ve adil değerlendirme ile çalışanlara hak ettiği değeri vermek, gelişimlerine olanak sunarak yaratıcılığı ön plana çıkartmak, çalışanlar için mutlu ve huzurlu bir iş ortamını sürekli kılmak yönetim anlayışımızdır.
Seçme ve Yerleştirme
İnsan Kaynakları olarak amacımız, Eti’yi geleceğe taşıyacak, Eti yetkinliklerine sahip nitelikli işgücünü aramıza katmak, en uygun adayı en uygun pozisyonda objektif araçlarla değerlendirmektir.
Şirketimiz bünyesinde belirlenen kadro planı doğrultusunda, işe alım sürecimiz açık olan pozisyonların www.etietieti.com ve anlaşmalı internet sitelerde duyurulmasıyla başlar. Açık pozisyonlar için alınan başvurulardan aday havuzları oluşturulup,
Kariyer.net’te yayınlanan iş ilanlarına göre hızlı tüketim malları sektöründe işe alımın en fazla olduğu departmanlar ve bir önceki döneme göre artış – azalış trendi aşağıda yer alıyor.
Aşağıdaki veriler, şu an hızlı tüketim malları sektöründe çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.
Bu şirketin aktif bir iş ilanı bulunmuyor. Şirketi takip et, yeni iş ilanlarından ilk sen haberdar ol.
Gıda , Bebek Besinleri , Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme
Maaş bilgilerini paylaşmak ve bu sektörün maaş aralığını öğrenmek ister misin?
Verdiğin cevaplar anonim olarak saklanmaktadır.