5645 takipçi
Stäubli, tekstil makinaları, akışkanlar için hızlı bağlantı elemanları ve robot üretiminden oluşan üç bağımsız alanda mekatronik çözümler sağlayıcı bir firmadır. Şirket 3000’i aşan iş gücü ile yıllık bir milyar İsviçre Frangı üzerinde satışa ulaşmıştır. 1892 yılında Zürich/Horgen’da küçük bir atölye olarak kurulmuş olan Stäubli, bugün genel merkezi Phaffikon/İsviçre’de olan uluslararası bir yapıya sahiptir. Stäubli, 5 kıtada grup şirketleri Schönherr ve Multi-Contact ve Deimo ile beraber 13 endüstriyel noktada üretim birimi, 24 ülkede satiş ve servis birimi ve 50 ülkede temsilcilikleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Staubli Grubu Türkiye
1996 yılında STÄUBLI Grubu Türk sanayii’ne daha yakından hizmet vermek için, Staubli Sanayi Makine ve Aksesuarları Ticaret Ltd.Şti. şubesini kurmuştur. Önceleri Tekstil alanında faaliyet göstermeye başlayan, pazarın en büyük tedarikçisi olma özelliğine sahip Stäubli, bugün 87 çalışanı ile İstanbul, Bursa, Denizli ve Gaziantep’teki ofislerinde dünya tekstil sektöründe her geçen gün büyüyen Türk müşterilerine deneyimli teknik kadrosu ile hizmet vermektedir.
2002 yılında gelişen sanayiimizin özel ihtiyaçlarına cevap verebilmek için Hızlı Bağlantı Elemanları bölümü faaliyete geçmiştir. Otomotiv, plastik ve imalat sanayiinin ihtiyacı olan özel hızlı bağlantı elemanları, hızlı kalıp değiştiriciler ve aksesuarlarının satış ve pazarlaması yapılmaktadır.
2004 yılında ise Robot bölümü faaliyetlerine başlamıştır. Türk endüstrisinin dünya pazarındaki pay artışı otomasyon ve robotların kullanımını arttırmıştır. Son yıllarda ülkemizde faaliyete geçen robotlara yedek parça, teknikservis, uygulama ve eğitim sağlanmaktadır.
2007 yılında Stäubli grubu bünyesindeki SCS Schönherr GmbH Almanya (halı makinaları üreticisi) Türkiye mümessili olmuştur.
Merkez : Tepeören Mahallesi İstanbul Tuzla Organize San. Böl. (İTOSB) 9. Cadde No: 3 Tuzla - İSTANBUL
Kariyer.net’te yayınlanan iş ilanlarına göre bilişim makine ve ekipmanları sektöründe işe alımın en fazla olduğu departmanlar ve bir önceki döneme göre artış – azalış trendi aşağıda yer alıyor.
Aşağıdaki veriler, şu an bilişim makine ve ekipmanları sektöründe çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.
Mücevherat , Moda Tasarım , Perakende
Otomotiv , Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi , Mühendislik Hizmetleri , Ticaret , Denizcilik
Bilişim Makine ve Ekipmanları , Savunma Sanayi , Elektrik & Elektronik
İş Makineleri , Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi , Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları
Maaş bilgilerini paylaşmak ve bu sektörün maaş aralığını öğrenmek ister misin?
Verdiğin cevaplar anonim olarak saklanmaktadır.