warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Veritabanı ve Uygulama (DevOps) Uzmanı

İdea Teknoloji Çözümleri Bilg. San. Ve Tic. A.Ş

İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

78 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

78 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İdea Teknoloji Çözümleri 2005 yılında, satış süreçlerinin daha etkin yönetimini sağlayacak yazılımlar geliştirmek amacıyla kuruldu. Bugün Türkiye ve komşu bölgelerde, geniş satış-dağıtım ağına sahip kuruluşların uzun vadeli iş ortağıdır. Satış-dağıtım yönetimi alanında şirketlerin performansını maksimize eden, yazılım teknolojilerine dayalı güncel çözümler sunmaktadır. Vergi teknolojileri alanında, 2013 yılından itibaren, e-Fatura ve e-Defter uygulamalarının ülkemizdeki tesis ve yaygınlaşma sürecinde öncü rol üstlendi, geleceği tanımlayan adımlar attı. 2013'te Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanmış ilk e-Fatura Özel Entegratörü olan İdea Teknoloji Çözümleri, yine 2013 yılında, platform bağımsız ilk e-Defter çözümü üreticisi, e-Arşiv Faturası hizmet izni alan ilk Özel Entegratör oldu.2016 yılında, e-Defter üzerinden vergi denetimi yapan ilk çözümü pazara sundu. İdea Teknoloji Çözümleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge merkezi yetki belgesini 2014 yılında aldı. 2016 yılında "Üniversitelerle en yaygın ve en fazla işbirliği yapan Ar-Ge merkezleri" içinde örnek gösterildi. İdea Teknoloji Çözümleri, teknoloji, satış - iş uygulamaları ve vergi teknolojileri alanlarında yeni çözümler geliştirmeyi sürdürmekte ve müşterileri için “bir sonraki adımın” hazırlığını yapmaktadır.

Oracle Cloud teknolojileri (PaaS, IaaS) ile çalışacak, uygulama ve veri tabanlarımızın Oracle Cloud’a taşınması ve işletilmesinde ‘’Veritabanı ve Uygulama (DevOps) Uzmanı'' olarak görev alacak proaktif ve dinamik çalışma arkadaşı aramaktayız.

·Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·Oracle Database konusunda en az 3 yıl tecrübeli,

·Oracle Database, RAC, Data Guard, Golden Gate ve Oracle veritabanı katmanındaki ilgili teknolojilerine hakim,

·Web teknolojileri ve Application Server bilgisine sahip (IIS),

·Yönetim seviyesinde sunucu işletim sistemleri bilgisine sahip (Linux),

·Bash scripting, SQL, PL/SQL sorgulama diline hakim,

·Windows ve Ms Office konularında bilgili,

·İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi olan,

·Analitik ve çözüm odaklı düşünce yeteneğine sahip,

·Müşteri ilişkilerini etkin yönetebilen,

·Zaman yönetimi ve takım çalışmasına yatkın,

·Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

İŞ TANIMI

·Oracle Cloud ve On-premise veri tabanı sistemlerinin yönetilmesi (PaaS/IaaS veya Appliance olarak, Şirketimiz ve müşterilerimiz için Oracle veri tabanı kurulum, bakım, izleme, performans takibi ve iyileştirme çalışmaları)

·Oracle Cloud ve on-premise sistemler üzerinde DevOps görevlerinin yerine getirilmesi (Konfigurasyon yönetimi, uygulama dağıtımı, izleme, sürekli entegrasyon)

·Oracle Cloud’a geçiş aşamasında, ihtiyaç duyulacak (PaaS/IaaS) ortamların hazırlanması ve sunulması

·Oracle Cloud ve Kolokasyon sistemlerimizin yüksek erişilebilirlik, devamlılık ve felaket yönetimi modelinin işletilmesi hususunda üzerine düşen görevlerin yerine getirilmesi

·Günlük iş kontrollerinin yapılması ve takip edilmesi,

Aday Kriterleri

3 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Tecilli
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Veritabanı Yönetimi Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veritabanı Yönetimi Uzmanı Veritabanı Yönetimi Uzmanı Maaşları Veritabanı Yönetimi Uzmanı Nasıl Olunur? Veritabanı Yönetimi Uzmanı Nedir? Veritabanı Yönetimi Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

İdea Teknoloji Çözümleri, 2005 yılında, satış süreçlerinin daha etkin yönetimini sağlayacak yazılımlar geliştirmek amacıyla kuruldu. İdea Teknoloji

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Veritabanı Yönetimi Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veritabanı Yönetimi Uzmanı Veritabanı Yönetimi Uzmanı Maaşları Veritabanı Yönetimi Uzmanı Nasıl Olunur? Veritabanı Yönetimi Uzmanı Nedir? Veritabanı Yönetimi Uzmanı İş İlanları