warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bursa

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Department

Engineering

Engineering

Application Count

232 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Application Count

232 application

Department

Engineering

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Akwel'e katılın ve uzun vadeli bir vizyona sahip, aile tarafından işletilen bağımsız bir gruptaki maceramızın bir parçası olun. Akışkan yönetimi ve mekanizmaları konusunda uzmanlaşmış birinci sınıf bir otomotiv ekipman ve sistemleri üreticisi olan Akwel, malzemelerin (plastik, kauçuk, metal) uygulanması ve işlenmesi ve mekatronik entegrasyonu konusunda en son endüstriyel ve teknolojik uzmanlığı sunmaktadır.

Endüstriyel performans kültürümüz, verimlilik, sonuçlar ve müşteri memnuniyeti grubumuzun ilerlemesini yönlendiren unsurlardır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla çalışanlarımız, yaratıcılık ve çeviklik ruhuyla her soruna mükemmel çözümü bulmak amacıyla pragmatik davranma özgürlüğüne sahiptir.

Kendini zorlamak ister misin? Endüstriyel ve teknolojik bir ortamda en ileri düzeyde çalışmanın zorluklarına adım atmak, günlük çalışmalarınızı son derece değerli ve zenginleştirmekle ilgileniyor musunuz?

Akwel'e ve 20'den fazla farklı ülkedeki 12.000 çalışanımıza katılın!

Şu anda doğrudan Ürün Grubu Yöneticisine rapor veren bir Proje Yöneticisi arıyoruz ;


ANA GÖREVLER

Proje Yöneticisi, ürün tasarımı ve sanayileşme sürecine göre ve QCD hedeflerine uygun olarak, düşük ila orta karmaşıklığa ve ekonomik etkiye sahip bir veya daha fazla projenin kapsamlı yönetiminden sorumludur. Bu bağlamda, projenin başlangıcından proje kapanışına kadar (modifikasyonun kontrolü dahil) yetkin ve çok disiplinli bir ekibe (proje platformu) liderlik etmekten sorumludur

  • Geliştirme standartlarına ve müşteri gereksinimlerine göre bütçeyi, proje zamanlama planını yönetir ve kalite planını takip eder.
  • Ekibi, müşterileri ve tedarikçileriyle birlikte teknik toplantılar ve proje incelemeleri hazırlar ve düzenler.
  • Proje ekibini yönetir; Tüm proje faaliyetlerini koordine etmek, organize etmek ve yönetmek.
  • Danışma ve satın alma taleplerini hazırlar, « kaynak bulma komitelerinde » aktif rol alır.
  • Anlaşmazlık durumunda, konuyu Ürün Grubu Departmanı ve ilgili fonksiyonel departman tarafından tahkime bildirir ve havale eder; Ürün Geliştirme Departmanı'nın onayı sonrasında bir itiraz tasarlanır.  
  • Tasarımın ve ilk örnek dosyaların sunumu görevlendirildi. Kalite ekiplerinin desteğine güvenerek, müşteri tarafından kabul edilene kadar ilerlemelerini izler.
  • Mevcut BT sistemlerinden ve kaynaklarından (PDM, EDM projesi, SAP…) yararlanır ve ilgili verilerin güvenilirliğini sağlar.
  • Projenin puan kartını (QCD) Proje Yönlendirme Komitesine (CPP) ve gerekiyorsa ilgili aksiyonlara sunar.
  • Organizasyon yapısına bağlı olarak bir veya daha fazla Proje Yöneticisinin/Yöneticilerinin faaliyetlerini denetlemek zorunda kalabilir.
  • Müşteri gereksinimlerini AKWEL gerekliliklerine uygun olarak proje ekibiyle karşılayın.

Gereksinimler :

Nitelikler ve Deneyim :

  • Araştırma ve Proses Mühendisliğinde endüstriyel alanda 3 yıllık deneyimle güçlendirilmiş üniversite Teknik Mühendisliği diploması,

 Kişisel ve Mesleki Yetenekler:

  • Organizasyon becerileri, çok disiplinli ve çok kültürlü ekiplere liderlik etme, karar verme gücü, sentetik düşünme, titizlik, kişilerarası beceriler, güçlü gizlilik duygusu;
  • Ofis otomasyon sistemlerine ve MS Office (Portal, Word, Excel, PowerPoint…) hakimiyeti;
  • İngilizce bilgisi (gerekli).

Teknik bilgi:

  • Proje yönetimi teknikleri ve araçları ile tasarımda kalite araçları bilgisi;  
  • Yönetim ilkeleri bilgisi bir varlıktır.

Preferred Candidate

3 - 9 years of experience
Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate)
Completed
English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced)
Class B

Proje Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Mühendisi Proje Mühendisi Maaşları Proje Mühendisi Nasıl Olunur? Proje Mühendisi Nedir? Proje Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

AKWEL BURSA TURKEY OTOMOTİVNilüfer Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamız Metal Pres, Kaynak, PlastikEnjeksiyon, Şişirme, Montaj birimlerini bünyesi

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN KORUNMASI, TOPLANMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİNAYDINLATMA METNİ

Detaylı Bilgi

Proje Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Mühendisi Proje Mühendisi Maaşları Proje Mühendisi Nasıl Olunur? Proje Mühendisi Nedir? Proje Mühendisi İş İlanları