Vakum Pompaları Bakım, Onarım Teknik Hizmetleri

An-ka Analiz & Kalite Kontrol Cihazları San. ve Tic.Ltd.Şti.

Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya)(Kartal, Pendik, Tuzla, Ümraniye)

İş Yerinde

İş Yerinde

11 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Teknik Servis

Teknik Servis

Başvuru Sayısı

249 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

249 başvuru

Departman

Teknik Servis

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER ve İŞİN TANIMI:

       1989 yılından bugüne ileri vakum teknolojileri, sızdırmazlık gaz kaçak test detektörleri, laboratuvar cihazları, optik cihazlar, kalite kontrol test cihazları vb. teknolojileri üzerine Türkiye'de faaliyet gösteren, An-ka Analiz & Kalite Kontrol Cihazları San.Tic.Ltd.Şti.’nin teknik hizmetleri servis grubunda görevlendirilmek üzere dinamik , teknik arkadaşları ekibimize dahil edeceğiz.

  •  Mekanik, mekatronik, elektrik-elektronik, otomotiv, motor, H-VAC soğutma, ısıtma teknolojileri, fizik, fizik mühendisliği bölümlerinden meslek lisesi, 2 yıllık teknik meslek yüksek okulu , lisans mezunları, spesifik konular üzerinden teknolojiyi benimseyebilecek, tecrübeli veya yetiştirilmek üzere arkadaşlarımızı başvurularını yapmaya davet ediyoruz.
  • Meslek dalı, teknik servis alanlarımıza ulaşan arızalı veya bakım-onarım süreci gelmiş, mekanik root, rotary, turbo moleküler vakum pompalarının, istasyonlarının, gaz kaçak test detektörlerinin, bakım-onarım, parça değişimi, elektronik veya mekanik müdahale ile teknik servislerinin verileceği ve yerinde bakımlarının, kurulumlarının, yapılacağı hizmet verdiğimiz üst düzey özel sektör ve devlet kurumları gibi müşteri gruplarımıza bakım onarım süreçleri tamamlandıktan sonra müşteri hizmet kalitesi gereksinimlerinin uygulanarak sürecin tamamlanacağı konuları kapsamaktadır.
  • Konularımız ile ilgili tecrübeli adayların yanında bu konularda kendisini geliştirmek isteyen heyecan dolu yetiştirilmek üzere genç adaylara başvurularımız açıktır. Eğitimler verilerek tecrübe edinmeleri sağlanacaktır.
  • Servis manuellerini okuyabilecek, patlamış makine ekipman şemalarını tanımlayabilecek, Yurt dışı ile İngilizce okuma, yazma ve konuşma süreçlerini gerçekleştirebilecek  olan adaylar ön plandadır.
  • Mekanik müdahale, Rotor, stator, dişliler, rulmanlar, yağlama, mekanik parçaların temizlik işlemleri konusunda , torna, motor tecrübesi aranmaktadır veya bu yetkinlikler sağlanacaktır.
  • Elektrik-Elektronik müdahale , kart değişimi, ölçü cihazlarıyla kontrollerinin sağlanması gibi yetkinlikler bakım-onarım süreçlerinde ihtiyaç duyulmaktadır.
  • Takım çalışmasına uygun, aktif , yaratıcı, İnsan ilişkilerinde başarılı, servis ve bakım-onarım anlaşmaları konusunda süreçleri takip edebilecek iş akışına adapte olabilmelidir.
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamalıdır.
  • Aktif olarak araç kullanabilmelidir. Src belgesi kazandırılmaktadır.
  • MS Office , CRM, Acrobat reader vb. uygulamaları üzerinden iş akışına dahil olabilmelidir.
  • Müşteri portföyü ile sürekli ve sürdürülebilir iş ilişkilerini yürütebilir etkin iletişim gücüne sahip olmalıdır. Ekibimiz dinamik ve proaktiftir. -
  • Arıza şikayet talepleri ile ilgili servisi verilecek yukarıda belirtilen çeşitlilikte vakum ekipmanları, pompalama gruplarının müşteri tarafına gidilerek müdahalesi sağlanmalıdır.
  • Yukarıda belirtildiği üzere pompalama gruplarının kurulumları bu hizmetin kapsamındadır. 
  • Ağırlıklı olarak Tuzla bölgesinde yer alan servis alanımızda bakım-onarım faaliyetlerimiz sürecektir.                                                                                                        
  • Askerlik görevini tamamlayan arkadaşlarımızın başvurularına açıktır.                 • 
  • Distribütörlüğünü yaptığımız uluslararası firmalarda eğitim alarak, uzun vadeli kariyer hedefleyen adayların başvurularını bekleriz.

     Organizasyonumuz, her zaman ekip üyelerine değer katmaya çalışır. Samimi, hedef odaklı profesyonel modern yönetim anlayışına sahip kadromuz ile uzun yıllar sorumlulukları üstlenebilecek, huzurlu bir şirket ortamında bizlerle çalışabilecek vizyonumuza dahil olacak takım arkadaşlarını ekibimize katmak isteriz. 

Başvurularınızı bekleriz.

Saygılarımızla,

An-ka Analiz & Kalite Kontrol Cih.San.Tic.Ltd.Şti.

İnsan Kaynakları Departmanı

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Mekanik Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mekanik Teknikeri Mekanik Teknikeri Maaşları Mekanik Teknikeri Nasıl Olunur? Mekanik Teknikeri Nedir? Mekanik Teknikeri İş İlanları
Hakkımızda

An-ka Analiz Kalite Kontrol Cihazları San. ve Tic. AN-KA Analiz ve Kalite Kontrol Cihazları Ltd. Şti. 1989 yılında kurulmuştur. Çalışma Konuları;

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma MetniAn-Ka Analiz Ve Kalite Kontrol Cih. San. Tic. Ltd. Şti.

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Mekanik Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mekanik Teknikeri Mekanik Teknikeri Maaşları Mekanik Teknikeri Nasıl Olunur? Mekanik Teknikeri Nedir? Mekanik Teknikeri İş İlanları